Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Η εισηγητική έκθεση στο σχέδιο νόμου που είχε καταθέσει το ΠΑΣΟΚ για τα χρέη προς τις Τράπεζες


Επειδή το πρόβλημα της ρύθμισης των χρεών προς τις Τράπεζες απόχτησε ξαφνικά μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ από τα ΜΜΕ αποσιωπήθηκε όταν το ΠΑΣΟΚ είχε καταθέσει στις 20 Ιουλίου το σχέδιο νόμου, παρουσιάζουμε την εισηγητική έκθεση της πρότασης νόμου όπως είχε τότε κατατεθεί.
Έχει επίσης ενδιαφέρον γιατί το όλο θέμα απασχολεί χιλιάδες δανειολήπτες και είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε το σκεπτικό της πρότασης.

Πατήστε ΕΔΩ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΞΙΕ ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 5-10-2009 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ naxios.blogspot.com ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΌΜΕΝΟΣ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ .ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΦΥΛΆΣΣΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Δε σου φτάνει που σε ενημερώσανε τι ακριβώς λέει το ΠΑΣΟΚ σε ένα σπουδαίο πρόβλημα, ζητάς και το λόγο;
Η σκοπιμότητά σου ή δεν έχει όρια ή ως παντογνώστης... δεν έχεις ανάγκη ενημέρωσης.

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοεί ο πρώτος;
Μήπως φοβάται μη θίξουν τα συμφέροντα των τραπεζών;
Μήπως εννοεί, σφάξεμε Αγά ν αγιάσω;

Ανώνυμος είπε...

ναι σιγά που το πασοκ θα θίξει τα συμφέροντα των τραπεζών;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ; ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΔΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΤΟΚΟΣ ΤΗΣ VISA ΕΙΝΑΙ 4,8% ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 17,6%; ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΚΑΤΣΑΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΛΑΚΑ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ Ο ΠΡΟΠΑΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΗΛΑΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ

Μετά την καταστολή της Πολωνικής επανάστασης κατά των τσάρων, ο Πολωνοεβραίος συνεπαναστάτης Ζίγκμουντ Μινέϊκο εγκαταστάθηκε στα Ιωάννινα αφού κατόρθωσε να δραπετεύσει από τις φυλακές της Σιβηρίας στις οποίες είχε εγκλεισθεί καταδικασμένος σε 12ετη κάθειρξη.

Πριν όμως είχε προλάβει να τελειώσει την στρατιωτική σχολή της Γαλλίας και να εργασθεί ως Μηχανικός στην Βουλγαρία όπου και παντρεύτηκε μιά εβραία της Βουλγαρίας. Μαζί απόκτησαν μιά κόρη, την Σοφία Μινέϊκο που αργότερα γνωρίστηκε με τον Γεώργιο Παπανδρέου.

Καρπός του έρωτα τους ο Ανδρέας Παπανδρέου πατέρας του Γιωργάκη. Τι έκανε όμως ο Ζίγκμουντ Μινέϊκο προπάπους του Γιωργάκη στα Γιάννενα. ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΑΡΧΙΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Φον ντερ Γκόλτς.



Ο Ζίγκμουντ Μινέϊκο ένας πανέξυπνος και χαρισματικός άνθρωπος, με την διπλή ιδιότητα του Μηχανικού και του Στρατιωτικού, ήταν από τους βασικούς συντελεστές των περίφημων οχυρωματικών έργων του Μπιζανίου που σκοπό είχαν την... προστασία της τουρκικής κατοχής στα Γιάννενα από τον Ελληνικό Στρατό.

Ο Στρατός μας τελικά απελευθέρωσε τα Γιάννενα έστω και με την καθυστέρηση την οποία προκάλεσαν τα οχυρωματικά έργα του Μπιζανίου που έγιναν τάφος ηρωϊκός για πολλούς Έλληνες πολεμιστές.

Ένας τάφος που άνοιξε με τα ίδια του τα χέρια ο προπάππους του Γιωργάκη Παπανδρέου. Όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα που δεν γνωρίζουν σήμερα οι Έλληνες μπορεί να σημαίνουν πολλά, μπορεί και ελάχιστα για τον καθέναν ξεχωριστά. Αλλά όμως όλοι πρέπει να ξέρουν... Κι αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει!

από το "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ"

Ανώνυμος είπε...

Είσαι καραμαλάκας με περικεφαλαία. Εσύ μόνο Καρατζαφέρη μπορεί να ψηφίζεις.