Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Το μέτρο της “απόσυρσης” να επεκταθεί…

… και στα “πολιτικά ... σαραβαλάκια...

Τα κριτήρια δεν πρέπει να είναι μόνο ηλικιακά.

Τα πιο ρυπογόνα από αυτά είναι μερικοί turbo κλώνοι της παλαιοκομματικής ηθικής και νοοτροπίας…

Συμπληρώστε τον κατάλογο των «πολιτικών» και δικαιολογείστε τους λόγους που κατά τη γνώμη σας πρέπει να “αποσυρθούν”.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να ξεκινήσω από τους μικρούς και τους τοπικούς.
Αφού ο Τζουάνης αποσύρθηκε από μόνος του, ήρθε η ώρα και για το Βασιλάκη και το Μπαρδάνη διότι δοκιμάστηκαν και απότυχαν.
Θα επανέλθω.

Ανώνυμος είπε...

Να αποσυρθεί και ο Ιάκωβος γιατί αν και πειραματικό -τάχα μου νέο- μοντέλο, στις δοκιμές έδειξε να έχει πολλά προβλήματα, αφού στην ουσία το μόνο που έχει αλλάξει είναι το...σασί. Η μηχανές και ο εγκέφαλος είναι...παλιάς τεχνολογίας με αποτέλεσμα την πολύ μεγάλη ρύπανση.

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρώνω το παραπάνω: Αν νομίζετε ότι το παραπάνω σχόλιό μου δεν είναι αιτιολογημένο για τον κ. Ιάκωβο Γιακουμή, διαβάστε τα σχόλια που υπάρχουν στις αναρτήσεις που αφορούν το πρόσωπό του:
Εδώ http://a-naxios.blogspot.com/2009/09/blog-post_730.html

Εδώ http://a-naxios.blogspot.com/2009/09/blog-post_6566.html

και εδώ http://a-naxios.blogspot.com/2009/09/blog-post_15.html

Εννοείται συμφωνώ και με τον πρώτο. Στους 3 που λέει προσθέστε και τον ΜΑΝΩΛΑ. Αυτός έχει καταντήσει επικίνδυνος με τόση εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

Επειγόντως αναζητούνται νέα δυναμικά μοντέλα προς αντικατάσταση των ...παλιών.

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΤΖΑΚΙΑ" ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ? ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ή ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΕΟ ΑΙΜΑ, ΟΧΙ ΓΚΛΑΜΟΥΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ: ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε και στη βουλή και στο δήμο άτομα που θα ανασκουμπωθούν και θα δουλέψουν για την προκοπή του τόπου κι όχι για την τσέπη τους.

Ανώνυμος είπε...

Έξω Έπαρχε Β.Κορρέ από την...παράγκα. Αυτός κι αν είναι για απόσυρση. Έχει κάνει χιλιόμετρα στην πολιτική διαπλοκή, που έχει κάψει φλάντζες. Τελευταίο του κατόρθωμα το μπαλαμούτι στο γεφύρι του Χαλκείου, αφού η εταιρεία που φτιάχνει τις ανεμογεννήτριες το κατέστρεψε με την άδειά του. Να μη θυμηθούμε τα λιμάνια, τις άδειες εστιατορείων και λοιπών καταστημάτων που η υγειονομική τους κατάσταση ΔΕΝ τους επιτρέπει να λειτουργούν. Το Επαρχείο όμως δίνει..."συγχωροχάρτια".
Γενικά όλοι οι ενεργοί πολιτικοί (νυν και πρώην) της Νάξου είναι για φούντο. Σιγά μην αξίζουν 1000 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ στη Χώρα τα πράγματα είναι απλά.
Η χωματερή είναι δυο βήματα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ, ΕΞΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ, ΕΞΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ, ΕΞΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ.
ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ?
ΓΙΑ ΓΡΑΨΤΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ?
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ, ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ.
ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ?

Ανώνυμος είπε...

Κατα τη γνώμη μου σκέφτεσαι λάθος φίλε. Χρειαζόμαστε καινούργιους ψηφοφόρους. Αν περιμένει ο ψηφοφόρος να βρεθεί ηθικός πολιτικός ζήτω που καήκαμε. Η εξουσία αργά ή γρήγορα τους διαφθείρει ΟΛΟΥΣ, όσο καλοί και να φαίνονται αρχικά. Το πρόβλημα είναι ο ψηφοφόρος που τους δίνει ΑΠΟΛΥΤΗ εξουσία. Αυτός τους "κακομαθαίνει" αφού τους εμπιστεύεται τυφλά και τους κρίνει μόνο μία φορά κάθε τετραετία. Για αυτό πρέπει να φύγουν όλα τα σημερινά κακομαθημένα λαμόγια που πλέον δεν αλλάζουν μυαλά. Και πρέπει να φύγουν για αυτόν ακριβώς το λόγο: Γιατί καταχράστηκαν την εξουσία που τους δώσαμε. Και πίστεψέ με, αν τουλμούσαμε και μπορούσαμε να τους διώξουμε ΟΛΟΥΣ μαζί, τότε κανένας διάδοχός τους δε θα τολμούσε να "εκδηλώσει" στον πολιτικό του βίο ανάλογη λαμόγικη συμπεριφορά. Ακόμα και αν ήταν περισσότερο διεστραμμένος. Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι ότι δεν έχουμε νέους πολιτικούς με όραμα. Τέτοιους θα έχουμε σπάνια και μόνο τυχαία. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε αφήσει στην εξουσία τους κακομαθημένους και προσπαθούμε με το καλό να τους πείσουμε να αλλάξουν...Γάμησέ τους αυτούς και μετά να δούμε...θα σου κουνηθούν οι άλλοι... ή θα χέζονται μην έρθει η σειρά τους και μάλιστα αμέσως (όπως του Ιάκωβου);;;;;;;