Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Το κήρυγμα της Κυριακής από τον… άνθρωπό μας!!!

Ο Άγιος Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ξαναχτύπησε…

ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ,

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ...... ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ!


Η περίπτωση του δημοσιογράφου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ κ. Δημητρίου Παπαγεωργίου είναι πολύ περίεργη. Συνελήφθη μέ τα γεγονότα διαμαρτυρίας στο σταθμό του Μετρό και προφυλακίσθηκε ως ταραχοποιός! Και αν ακόμη ήταν ταραχοποιός έπρεπε να ακολουθήσει την τύχη όλων των άλλων "κουκουλοφόρων", οι οποίοι ως συνήθως συλλαμβάνονται, προσάγονται στην Εισαγγελική Αρχή και......απολύονται!

Τα καλύτερα ΕΔΩ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά καλή η ελευθερία στην πληροφορία αλλά αποφάσισε ο Ανάξιος να γίνει βήμα των απανταχού φασιστών και εθνικιστών; Και τότε γιατί δεν συνδέετε την είδηση με το γεγονός της οργανωμένης απρόκλητης επίθεσης των ασπόνδυλων στην αντιρατσιστική συγκέντρωση που είχε καλεστεί από αριστερές οργανώσεις, όπου έπασαν κεφάλια, χέρια και πόδια κι έστειλαν στο νοσοκομείο αντιρατσιστές (ανάμεσα στους οποίους και μια γυναίκα 50 χρονών); Νομίζουμε ότι είναι απαράδεκτο να παραμένει έτσι αυτή η δημοσίευση, εάν φυσικά δεν ταυτίζεται η άποψή σας με τα φασισταριά...

Ν-ΝΑΞΙΟΣ είπε...

Μήπως δεν είσαι φανατικός αναγνώστης μας;

Σου θυμίζω λοιπόν ότι τον Άγιο Καλαβρύτων , τον πατέρα Μάξιμο και τα άλλα παιδιά τα έχουμε… υιοθετήσει κα ι έχουμε επιφορτιστεί την ευθύνη της διαπαιδαγώγησής τους!!!

Θα σε εξετάσουμε γραπτώς στα θρησκευτικά. Μελέτησε καλά τις απόψεις μας διότι σε πιάσαμε αδιάβαστο.

Χτύπα και καμιά δεκαριά μετάνοιες επειδή μας παρεξήγησες…