Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΡΔΑΝΗΣ δηλώνει ΠΑΡΩΝ !

και μας καλεί σε ειλικρινή και γόνιμο διάλογο.


Επικροτούμε και χαιρετίζουμε την κίνηση του Δημάρχου Δρυμαλίας και βεβαιώνουμε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατηθεί ο διάλογος σε υψηλό επίπεδο, να είναι παραγωγικός, ευπρεπής και ειλικρινής.


«Απέναντι σε όσους επιλέγουν την ανωνυμία και μέσα από τον συγκεκριμένο κόμβο κάνουν αναληθής δηλώσεις και κακόπιστες κριτικές για την πορεία του Δήμου Δρυμαλίας, θέλω να δηλώσω ότι επιθυμώ έναν ειλικρινή διάλογο για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας.

Καλώ, λοιπόν, όσους πραγματικά ανησυχούν και ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου μας, σε διάλογο, είτε μέσα από τον συγκεκριμένο κόμβο με την προϋπόθεση ότι αυτό θα γίνεται επώνυμα, είτε με απευθείας συναντήσεις στο Δήμο.»

Με εκτίμηση,
Μπαρδάνης Ιωάννης
Δήμαρχος Δρυμαλίας


Email: impardanis@gmail.com
Τηλ. Γραφείου Δημάρχου: 22850- 32647

Μερικές απαραίτητες παρατηρήσεις.

1. Επώνυμες απόψεις αφού επιβεβαιωθούν θα μπαίνουν στις βασικές αναρτήσεις.

2. Τις επώνυμες απόψεις, την κριτική σας, τις προτάσεις σας, μπορείτε να τις στέλνετε στο e-mail του blog δηλαδή στο a3naxios@gmail.com, με το πραγματικό σας e-mail και όχι κάποιο εικονικό.

3. Σχόλιο που περιέχει προσβλητικές εκφράσεις, υπονοούμενα και γενικά αν κατά την κρίση μας υποβιβάζει το διάλογο, θα σβήνεται.

4. Ο διάλογος θα παραμείνει ανοικτός όσο τηρούνται οι προϋποθέσεις και το επιθυμεί και ο κ. Δήμαρχος.


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AYTH THN ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΔΑΝΗΣ.
ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΩΝ Η Ο ΜΑΡΑΚΗΣ?
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ...
Εσείς θα παραμένετε ανώνυμοι;
Άντε ντε, βγείτε από την ντουλάπα.
Κάντε την αρχή.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
Ο ΕΝΑΣ ΓΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΥΟ ΑΔΑΡΩΝ ΑΧΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Οι άδαροι φίλε μου σπανίζουν και αυτοί που υπάρχουν δεν τρώνε άχερα, επομένως όποιος πάει για δήμαρχος δεν χρειάζεται να ξέρει να κάνει αυτό για το οποίο κατηγορείς ότι δεν ξέρει να κάνει ο Μανόλης.

Ανώνυμος είπε...

Αποδεκτή η θέση του κ. Δημάρχου απόλυτα. Προετοιμάζομαι λοιπόν να κάνω την πρώτη επώνυμη ερώτηση για να εγκαινιάσω το διάλογο. Προτού γίνει αυτό μήπως ο κ. Μπαρδάνης μπορεί μέσω του blog σας να αναρτήσει το πρόγραμμα της παρατάξεως του με το οποίο διεκδίκησε τη Δημαρχία; Επίσης ρωτώ αν το πρόγραμμα αυτό είχε τυπωθεί και μοιρασθεί προεκλογικά. Η ερώτηση τίθεται ανώνυμα αλλά αυτό δεν πιστεύω να είναι λόγος να μην απαντηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Είναι σωστό να έχουμε το πρόγραμμα, όσοι τουλάχιστον σκοπεύουμε να τοποθετηθούμε. Αυτό νομίζω ότι μπορούν να το εξασφαλίσουν οι διαχειριστές με μια επικοινωνία με τον κ. Μπαρδάνη.

Νικόλας Βασιλάκης είπε...

Λέτε ότι θα καταβάλετε κάθε προσπάθεια για να γίνει αυτός ο διάλογος και μάλλιστα σε υψηλό επίπεδο. Έστειλα δυο φορές επώνυμα
σχετική ερώτηση και όμως δεν αναρτήθηκε. Πως θα γίνει λοιπόν αυτός ο διάλογος.
Νικόλας Βασιλάκης
πρ. Δήμαρχος
τηλ. 9248339-6972562791Οι

Νικόλας Βασιλάκης είπε...

Πληροφορήθηκα και διάβασα στην ιστοσελίδα σας την επιθυμία του Δημάρχου Δρυμαλίας Μπαρδάνη Ιωάννη για ανοιχτό διάλογο πάνω σε όλα τα θέματα του δήμου. Μιας λοιπόν και ο διάλογος αυτός δεν μπορεί να γίνει στο δημοτικό συμβούλιο, αφού κάθε φορά που υποβάλλουμε, όπως προβλέπεται και από τον Κώδικα, κάποια ερώτηση δημιουργούνται εντάσεις, επειδή συνήθως δεν μπορούν να δοθούν πειστικές απαντήσεις, θα χρησιμοποιήσω το βήμα αυτό διαλόγου, υποβάλλοντας κάθε φορά μία μόνον ερώτηση και όταν αυτή απαντηθεί θα ανταπαντώ συνοπτικά αν χρειασθεί και στη συνέχεια θα υποβάλλω την επόμενη ερώτηση μου.
Θέμα 1ο
Βασικό μέλημα και υποχρέωση κάθε δημοτικής αρχής είναι στο ξεκίνημα της θητείας της να αποφασίζει για τον προγραμματισμό και την ιεράρχηση μεγάλων έργων και δράσεων για ένταξη τους στα διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα, όπως το ΕΣΠΑ 2007-2013, μετά από προτάσεις των Τοπικών Συμβουλίων και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αν δε γίνει αυτό θα μείνουμε εκτός, αλλά μέχρι τότε θα μπορείτε να λέτε στα χωριά, όπως το κάνετε τώρα ότι, ξέρετε ¨το δικό σας έργο το έχω για να γίνει πρώτο¨.
Ερώτηση:
α. Έχει συνεδριάσει ποτέ το Δ.Σ. για το θέμα αυτό και εάν ναι πότε και ποιος ο αριθμός και ημερομηνία της απόφασης.
β. Επειδή είναι φυσικό ότι δε μπορεί να γίνουν όλα τα έργα που θέλουμε, έχετε κάνει ιεράρχηση τους, που είναι και το βασικότερο, δηλαδή 1ο , 2ο , 3ο , κλπ. Εάν ναι δώστε μας την ιεράρχηση αυτή μόνον στους τομείς, οδοποιία, ύδρευση αποχέτευση και ΒΙΟΚΑ.
Νικόλας Βασιλάκης,πρ. Δήμαρχος
Τηλ. 32666-9248339-6972562791
E-mail: nikgvas@yahoo.gr

Νικόλας Βασιλάκης είπε...

Ζητώ συγνώμη για το σχόλιο μου στις 11:44 μ.μ. Προφανώς από δικό μου λάθος δεν είχε σταλεί το κείμενο μου. Δεν είμαι και πολύ γνώστης της διαδικασίας αυτής.
Νικόλας Βασιλάκης

Ανώνυμος είπε...

Το σταθερό τηλέφωνο του κυρίου Βασιλάκη στο Φιλώτι, όπως αυτός το δημοσιοποιεί εδώ, περιλαμβάνει το 666.
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ

Ανώνυμος είπε...

ALLOY TA KAKARISMATA KAI ALLOY GENOYN OI KOTES