Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΞΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ι. ΜΑΡΑΚΗ

Αγαπητοί Συμπατριώτες και φίλοι,

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Αναστάσεως του Κυρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο, το προσωπικό του Δήμου μας και εγώ προσωπικά, σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Η Ανάσταση του Χριστού, εύχομαι να φέρει σε όλους μας το μήνυμα της αγάπης, της συναδέλφωσης, της ειρήνης και της αισιοδοξίας. Το Πάσχα αυτό ας αποτελέσει το «πέρασμα» στον κόσμο της ελπίδας, της ανάτασης και της αναγέννησης.

Τούτες τις άγιες ημέρες, ας ευχηθούμε, το μήνυμα της Αναστάσεως, να γίνει μήνυμα ελπίδας, να φθάσει σε όλο τον κόσμο, και επιτέλους η ανθρωπότητα να βρει το δρόμο της οικονομικής ανάκαμψης, της ειρήνης και της προόδου.

Σας εύχομαι από καρδιάς, σε κάθε οικογένεια, σε όλους τους δημότες, τους επισκέπτες και κατοίκους του νησιού μας, ειρήνη, υγεία και ευτυχία.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΑΚΗΣ

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΕΗ.
ΟΔΗΓΟΣ ΕΤΣΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΙΤΑ ΓΡΥΛΛΑΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΕ ΣΑΝ ΤΟ ΑΡΝΙ ΣΤΗ ΣΟΥΒΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΡΗΓΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΓΡΥΛΛΑΚΗ, Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΚΛΠ. ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΖΑΡΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ, ένας απλός δεξιός, έχω μία απορία. Αυτοί που απαξιώνουν τον Μαράκη λόγω του επαγγέλματος του (οδηγός λένε) είναι αριστεροί; Θα τους προσκαλούσα να ξεκινήσουν μία κίνηση για την δημιουργία και στην χώρα μας μίας Βουλής των Λόρδων. Εμπρός για μία πραγματικά ταξική αριστερά απαλλαγμένη από την πλεμπάγια. Ναι στους άρχοντες, κάτω οι προλετάριοι. Εμπρός της γης ΟΧΙ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ, αλλά ΟΙ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΈΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΔΗΓΟΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ... ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΛΗΤΗΡΑΣ (ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ). ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΠΑΡΤΕ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ... ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ Χ...ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ - ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ? ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ-ΕΡΩΤΑΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΛΑΖΑΡΟ ΚΑΙ ΜΑΡΑΚΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΑΔΑΡΧΗ ΚΥΡΙΟ ΡΗΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΚΛΑΔΑΡΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕΥΧΟΜΕΘΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΣΤΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. ΜΟΛΙΣ ΧΩΝΕΨΕΣ ΤΙΣ ΠΙΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΝΙΑ. ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΑΠΟ ΣΟΥΒΛΑ ΣΕ ΣΟΥΒΛΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΠΑΣΧΑ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΗΚΩΝΑΝ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΣ?

ΕΦΑΓΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΑΡΝΙΑ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ! ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΒΟΥΔΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΡΝΙΑ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

kai toy xronoy dhmarxos olis tis naxoy

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕΓΑΛΕ. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΠΩΣ ΖΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΟΧΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΟΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΒΟΥΛΕΜΕΝΟΥ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ. ΕΝΑΣ ΟΡΕΙΝΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥτυχώς σουβλίζουν αρνί
και οχι μοσχάρι

Καλή νύχτα σε όλους σας.