Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ρήγας μαινόμενος…

… έκανε με συνοπτικές διαδικασίες,
πρόωρη … αποκαθήλωση του Θανάση Γρυλλάκη!!!


«… πολιτικά είναι απαράδεκτος και θα είμαι δημόσια αντίθετος με κάθε τέτοια διαδικασία …»

Το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα, έχει προ πολλού απαξιωθεί στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.

Σήμερα απομυθοποιήθηκε και κατέρρευσε οριστικά στη συνείδηση και των λίγων ρομαντικών που είχαν απομείνει…

Στη μοναδική ίσως «δημόσια διαβούλευση» που έγινε από τη συχνότητα του «Μεσόγειος», τα ακούσαμε όλα…

Σαν πρώτο σχόλιο, εκείνο που μπορούμε να υπογραμμίσουμε και να τονίσουμε είναι:

Και μόνο το γεγονός ότι ταράχτηκαν τα λιμνάζοντα ύδατα με την υποψηφιότητα Γρυλλάκη, είναι μια θετική εξέλιξη η οποία αν έχει και συνέχεια, κερδισμένος θα βγει και ο θεσμός και ο τόπος…

Είπε πολλά ο κ. Ρήγας στην κ. Μπράουν ο οποίος το Σάββατο θα είναι στη Νάξο για να μπουν τα πράγματα σε μια κομματική τάξη(!!!)

Ολίγα αυθεντικά αποσπάσματα…

«Σαν άτομο έχει κάθε δικαίωμα να βάλει και για Πρόεδρος της Δημοκρατίας και με την ευχή μου. Ως στέλεχος και μέλλος της Περιφερειακής Διοίκησης του ΠΑΣΟΚ είμαι κάθετος …»

«Έχει υποπέσει (εννοεί τον κ. Γρυλλάκη) σε μεγάλο σφάλμα. Το είπαμε, πριν ψηφιστεί ο Καλλικράτης, δεν ανοίγουμε διαδικασίες…»

«Όσο κρατάει την κομματική του ιδιότητα, πρέπει να τηρεί τις καταστατικές του υποχρεώσεις..»

«Αν έχει προχωρήσει σε αυτές τις ενέργειες , ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΣΟΚ…»

Blog: επειδή είμαστε σίγουροι ότι θα ανοίξει μεγάλη συζήτηση σχετικά με το «κομματικό ένδυμα» και αν μπορούμε να το αποχωριζόμαστε έστω στις προσωπικές μας στιγμές, θα σας παρακαλέσουμε, χωρίς αφορισμούς, χωρίς υπονοούμενα και προσωπικές αναφορές, η τοποθέτησή σας να είναι καθαρά πολιτική…

229 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 229 από 229
Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝΕ ΕΣΕΝΑ?!...
ΥΠΟΓΡΑΦΗ:ΕΣΥ...

Ανώνυμος είπε...

Θέλω κάποιος να μου πεί ένα λόγο που δεν θέλει την υποψηφιότητα του κ Γρυλλάκη, ή έστω ένα μειονέκτημα. Γνωρίζοντας τον και προσωπικά, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι έχει πολλά προσόντα,στοιχειοθετώ μερικά: πολιτικός μηχανικός, έντιμος,εργατικός,έμπειρος,γνώστης των προβλημάτων του τόπου με ιδέες και πρακτικές για την επίλυσή τους ή του περιορισμού των επιπτώσεών τους, νέος και δυναμικός και καθαρός. Είναι γενικά άνθρωπος που μπορεί να πάει τον τόπο μπροστά. Απορώ γιατί πρέπει η κάθε υποψηφιότητα, να κρίνεται με μικροκομματικά κριτήρια ή να τελεί υπό την έγκριση κάποιου κόμματος. Τα κόμματα πρέπει να το πάρουν το απόφαση ότι οι δημοτικές εκλογές, δεν θα είναι(και δεν πρέπει να είναι) κομματικές. Οι ψηφοφόροι έχουν ξυπνήσει και εφόσον συμμετέχουν θα ψηφίζουν τους ικανότερους, και όχι αυτούς που προωθούν τα κόμματα μόνο και μόνο επειδή είναι μέλη τους χωρίς να διαθέτουν ανάλογα προσόντα και ικανότητες. Τώρα δε με το σχέδιο "Καλλικράτης" οι απαιτήσεις για τους δημάρχους είναι ουκ ολίγες, και οι γνώσεις οποσδήποτε Πανεπιστημιακού επιπέδου.
"AΡΑΧΝΗ"

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο κ. ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΣΤΡΑΤΟ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΗΚΟΣ,ΕΝΤΙΜΟΣ ΟΚ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΩ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ , ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.
ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ; ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ Ο κ. ΘΑΝΑΣΗΣ .
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ ΤΩΡΑ.

ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΕΣΥ ΣΤΡΑΤΟ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ .......... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΛΥΧΝΑΡΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ.
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΑΠΙΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΔΗΜΟ.
ΞΥΠΝΑ ΘΑΝΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΣΗ ΣΕ ΕΦΑΓΑΝ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ.
ΤΗΝ ΕΓΚΚΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΞΥΝΙΔΗ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΣΤΕΛΕΧΑΡΕΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΓΗΚΕ Ο ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ ΣΤΗΝ ΜΠΡΑΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΡΥΛΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΔΗΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 21/4/2010 ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΗΓΑ.
ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ?
ΡΕ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΣΟΥΜΑ ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ.
ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΥΛΛΑΚΗ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.
ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΝΑΞΟ.
ΩΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΑΞΟ.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ 4ΕΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

ξυπνα θαναση.
Ξ Υ Π Ν Α

Ανώνυμος είπε...

ο μαρακησ κυροιοι θα ειναι για πολλα χρονια δημαρχοσ ακομα, επιδει ειναι ικανοσ , αξιοσ και πανω απο ολα ανθρωποσ του λαου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ:
ΔΗΚΑΙΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑΞΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΣΤΑ ΔΗΚΑΣΤΙΡΙΑ.
ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΗΓΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΑΜΠΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΞΟ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙ.
Ο ΘΕΟΣ ΛΕΕΙ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ, ΑΓΑΠΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ.
ΤΡΕΧΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΗΓΑ.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ORIGINAL ΕΔΡΑ ΝΑΞΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2002-2010ΣΥΝΤΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ (ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ) ΜΑΡΑΚΟ-ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ? ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ? ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ. ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΟΡΑΜΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ, ΓΙΑ ΧΡΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ, ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΡΑΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ. ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΑΜΕ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΟ "ΠΑΝΩ"? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ .ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ ΠΙΑ Ο ΚΑΠΟΥΝΗΣ;ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ.ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ.ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΙΡΜΟ ΣΚΕΨΗΣ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΝΑ ΜΑΔΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ.ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΟΥ.ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ.ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ =ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ.ΑΧ ΘΑΝΑΣΗ! Ν.ΦΙΛ,1963

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ,ΡΕ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ΄;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ,ΡΕ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ΄;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΡΑΚΗ! ΚΩΛΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ - ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΦΑΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΟΥ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΤΕΜΠΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ. ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΚΑΡΑ ΔΕ ΔΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΞΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ. ΚΟΝΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΖΗΣΡΙ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΑΘΛΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ, ΝΕΡΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ, ΓΙΟΣ, ΦΙΛΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΔΙΟΞΙΝΕΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!!! ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΔΕ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. ΤΕΛΟΣ. ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΛΑ ΑΙΔΩ ΓΥΝΑΙΤΑΙ ΧΑΜΩΣ ΑΙΣΠΑΣΑΙ ΩΛΑ ΤΑ ΡΑΙΚΩΡ ΑΦΤΩ ΤΩ ΘΑΙΜΑ. ΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΔΙΤΑΙ ΟΤΕΙ ΘΑ ΒΓΟΙ Ο ΜΑΡΑΚΕΙΣ ΠΕΔΟΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

AΓΑΠΗΤΕ ΑΓΝΩΣΤΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ- ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ- ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΒΟΥΡΛΟ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ.ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΡΕ!ΠΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ.ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΜΙΑ ΝΑ ΣΤΗ ΧΑΡΙΣΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ-ΛΥΧΝΑΡΙ-

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕIΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ!Η ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΦΑΓΟΜΑΡΑ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ.ΠΩΣ ΛΕΜΕ Η Μ...... ΤΟΥΣ ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ; ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΟΧΙ ΟΛΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ.ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΓΩ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΤΣΙΡΚΟ! ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ !ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΥΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ;ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΑ;ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΔΕΞΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΛΑ ΜΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΝΔΥΜΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ,ΤΟ ΑΣΠΡΟ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.ΝΑΙ ,ΤΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΛΕΩ ΝΑΙ.ΜΠΡΑΒΟ.ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΙΨΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ;

Ανώνυμος είπε...

Από Α-Νάξιος το μπλογκ αυτό πρέπει να μετονομαστεί σε Α.Α. όχι ανώνυμοι αλκοολικοί αλλά Ανώνυμοι Αρχιδάτοι , γιατί μάλλον κάποιοι είναι πολύ κομπλεξικοί και νιώθουν άντρες μόνο όταν κρύβουν το όνομά τους

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΥΧΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΡΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.
ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΤΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΗ ΜΗΠΩΣ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ. ΨΑΞΕ ΔΗΜΟ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΑΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΚΑΠΙΡΗ ΚΟΥΚΟΥΖΗ ΣΕΡΓΗ ΓΡΥΛΛΑΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ ΤΟ 2006 ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2007 ΤΟ 2009 Η ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΥΝΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2009 ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.
ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΕΡΔΙΣΑΝ?
ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΚΑΠΙΡΗ ΚΟΥΚΟΥΖΗ ΣΕΡΓΗ ΓΡΥΛΛΑΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ ΤΟ 2006 ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2007 ΤΟ 2009 Η ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΥΝΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2009 ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.
ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΕΡΔΙΣΑΝ?
ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε ο κουκουζης βγηκε στην ενωση γιατι εχει το μαγαζι με τα αγροτικα προιοντα στου λουκακη για να μην τον ανταγωνιζετε η ενωση βγηκε προεδρος.
πουλαει λιπασματα πουλαει πατατες πουλαει σπορους πουλαει φυτοφρμακα πουλαει μηχανιματα πηγε λοιπον προεδρος στην ενωση για να μην αφησει την ενωση να αναπτυξει το κομματι αυτο και να πουλαει το μαγαζι του.
αφησε την ενωση με 700 τονους τυρι γιατι ηταν ανικανος να το πουλησει αφησε με δανεια την ενωση 5.000.000 ευρω χωρις να εχει κανει ενα εργο στην ενωση.
εφυγε γιατι ως πολιτικος νανος δεν ειχε το ανασθημα να καθησει να αντοποκριθει στα δυσκολα.
βγηκε στην ενωση μονο και μονο για το μαγαζι του.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ Ο ΚΑΠΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΟ ΜΕ ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ 700 ΤΟΝΟΥΣ ΤΥΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ.
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ.
ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.
ΠΟΙΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ?
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΣΜΠΑΡΑΡΕΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΟΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΦΑΘΕΙΤΕ.
ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ.
ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.

Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ?
ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ?

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 229 από 229   Νεότερο› Νεότερο»