Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…

1. Η πολιτική αφασία και ο μικροκομματικός γενιτσαρισμός δεν είναι ασθένειες κληρονομικές…
Είναι τα πιο εξελιγμένα δημιουργήματα του πολιτικού μας συστήματος, είναι ο μηχανισμός που ορθώνει τείχος, απομακρύνει τον πολίτη από την πολιτική, τον κάνει αμέτοχο και παθητικό δέκτη των επιλογών του…
Ως ένα βαθμό το έχει καταφέρει. Τελεία.

2. Είμαστε σίγουροι ότι, ούτε ο κ. Μαράκης, ούτε ο κ. Γρυλλάκης, επικροτούν τον αχαλίνωτο και αδιέξοδο «α-πολιτικό διάλογο» που ανοίξατε. Τελεία.

3. Εμείς σας προειδοποιήσαμε.
Εσείς επιλέξατε να μεθύσετε από την τσίκνα της θυσίας, αρχών και αξιών, στο βωμό του μικροεγώ σας. Τελεία.

4. Ο απλός πολίτης, φορτωμένος με τα ασήκωτα προβλήματά του, όσο άντεξε σας παρακολούθησε. Γρήγορα έβγαλε τα συμπεράσματά του και μετά απλά σας προσπέρασε. Τελεία.

5. Ο Δήμαρχος της παραλίας, άντε και μέχρι το … Φραουλίνο που οραματίζεστε, δεν έχει και δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με τους υποψήφιους Δημάρχους του νησιού. Τελεία.

6. Ο επόμενος Δήμαρχος ΠΡΕΠΕΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ Δήμαρχος ΟΛΗΣ της ΝΑΞΟΥ ΜΑΣ. Τελεία και παύλα.

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κια ποιος είναι αυτός; Ετοιμάζετε οι A-NAXIOI κάποιον; Να τον δούμε κι αυτόν!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παντος ο Μαρακης με αυτα που διαβαζω εδω μεσα δεν βλεπω να ειναι.
Πολυ βρωμια.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ? ΜΗΔΕΝ. ΤΕΛΕΙΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕ ΛΕΓΑΤΕ ΠΧ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ? ΕΙΠΑΤΕ ΑΠΕΤΥΧΕ, ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ. ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΜΑ?

Ορεινός είπε...

ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΓΥΡΩ ΑΠΌ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑΞΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΙ Η ΑΔΟΚΙΜΑΣΤΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΑΓΟΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ Ή ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

εγω προτεινω να παρουμε με τ αυγα οποιονδηποτε βουλευτη πατησει το ποδι του στις δημοτικες...τι δουλεια εχουν αυτοι??

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ, ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ 2006 ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΗΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΚΟΝΤΑ 80%, ΜΕΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΒΕΝΙΕΡΗ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 60%.

ΣΗΜΕΡΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΠΑΘΟΣ. ΓΙΑΤΙ ; ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΘΕ ΝΑΞΙΩΤΗ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ Ή ΟΧΙ ΤΟ ΓΡΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗ ΕΝΙΑΙΑ ΝΑΞΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΣΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ.

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΝΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΝΩΣΤΕ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω επιτελουσ ασ σταματησουν αυτοι οι κυριοι κανουν κακο στη ναξο

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ! ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΚΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ? Η ΝΔ? ΤΟ ΚΚΕ? ΧΕΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ. ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΞΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ, ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ.

ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ: ΨΟΦΗΣΤΕ. ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.

VIRUS

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά στο Λάζαρο.
Πιστεύω οτι είναι καιρός να βγει μπροστά για Δήμαρχος στη Νάξο, να τολμήσει γιατί είναι ο καταλληλότερος από όσους ακούμε και ενδιαφέρονται.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΝΩΡΙΣ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΜΑΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΗΓΑ .ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ Β... ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΓΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΣΥ Ο VIRUS EXEIΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ.ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΡΗΓΑΣ ΑΠΟ 15 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΥΣ 5000 ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ειναι κριμα παντος να φευγει τωρα ο μαρακης που ειναι το πασοκ στα πραγματα.ας προσεχε,το σκιαδακι δεν ειναι μονο για ενα καλοκαιρι,καλη δυναμη

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΕΝΤΡΟΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΚΡΙΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΤΡΑΒΟ. ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ. ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ.

VIRUS

Ανώνυμος είπε...

διαβάζω τα διάφορα σχόλια και βλέπω άχρηστος ο Μαράκης, άχρηστος ο Λάζαρος άχρηστος ό ένας άχρηστος ο άλλος και τελικά όσοι έχουν κάνει κάποια θητεία στα κοινά είναι όλοι για τα....μπάζα. Γιατί όλοι οι....λογικά σκεπτόμενοι δεν προτείνουν και να πείσουν νέους ανθρώπους να πάρουν την απόφαση να ασχολήθουνμε τον Δήμο; Σε περίπτωση που εμφανιστούν νέοι άνθρωποι δεν ξέρει κάνείς τι μπορεί να γίνει.Η κριτική που γίνεται στους υποψήφιους πρέπει να γίνεται με αξιοπρέπεια και σεβασμό τόσο στους ίδιους αλλά και σε αυτούς που τους στηρίζουν.Ο καθένας αυτόν που στηρίζει νομίζει ότι είναι ο καλύτερος.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι έπρεπε να είναι, και ο καθένας υποστηρίζει όπως λέει ο από πάνω(11:32) τον καλύτερο κατά την γνώμην του. Αρκεί βέβαια αυτή η γνώμη του να εκφράζεται με ειλικρίνεια, και όχι να αποσκοπεί σε προσωπικό όφελος, ρουσφέτι, λαμογιά,παραγοντισμό, και τα παρόμοια.
"ΑΡΑΧΝΗ"

Ανώνυμος είπε...

Και να συμπληρώσω ακόμη, ότι η έννοια του καλύτερου πρέπει να έχει ορισμένα μετρήσιμα χαρακτηριστικά, με τα οποία ο κάθε ενδιαφερόμενος υποψήφιος δήμαρχος πρέπει να διασφαλίζει και να προάγει τα συμφέροντα του τόπου σε βάθος τουλάχιστον εικοσαετίας, αφου επιλύσει άμεσα(στη διάρκεια της τετραετίας) τα προβλήματα της καθημερινότητας, έξω απο ρουσφέτια και μικροεξυπηρετήσεις, που γίνονται πάντοτε σε βάρος των άλλων πολιτών.
"ΑΡΑΧΝΗ"

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ. ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟΙ. ΟΙ ΜΑΖΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ STATUS ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.

VIRUS

Ανώνυμος είπε...

γεια πεσ μασ ρε κολλητε 27 Μαρτίου 2010 12:25 μ.μ. τι εχει κανει ο μαρακης μεχρι τωρα για να παει η ναξος μπροστα; ασε ξερουμε ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ