Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Χρειάζεται «εξορκιστή» ο Δήμος Δρυμαλίας …Νο 2


Μετά τη διαρροή του εγγράφου της Γραμματέας του δήμου Δρυμαλίας Αικατερίνης Πρωτονοταρίου, επανήλθε η ίδια και διαμαρτύρεται για τη δημοσιοποίησή του γιατί, όπως ισχυρίζεται, ήταν μόνο για εσωτερική χρήση.

Κατερίνα μου, κάθε έγγραφο είναι δημόσιο, αλλά αυτό έχει μικρότερη σημασία μπροστά στα προβλήματα που περιγράφεις, που όπως δηλώνεις είναι πραγματικά.

Αλλά Κατερίνα, για να τα γράφεις, σημαίνει πως τα προφορικά δεν είχαν αποτέλεσμα και ακόμα φαίνεται πως είχες την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς από τα γεγονότα, γιατί όπως τονίζεις «..όλοι γνωρίζουν ότι όλα τα χρόνια που εργάζομαι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αγωνίζομαι για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των Υπηρεσιών της».

Και κάτι ακόμα, η δημοτική αρχή δεν πλήττεται από τη δημοσιοποίηση εγγράφων αλλά από τα γεγονότα που εσύ η ίδια περιγράφεις.

Η απαντητική επιστολή στα δημοσιεύματα.

Προς: «Ελεύθερη Ραδιοφωνία Κυκλάδων»
υπόψη κας Αλιμπέρτη


Με αφορμή τη δημοσιοποίηση από το Σταθμό σας εγγράφου μου προς τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Δρυμαλίας, του οποίου είμαι υπάλληλος, εκφράζω την έκπληξη, δυσαρέσκεια αλλά και αγανάκτησή μου για το γεγονός γνωστοποίησης ενός προσωπικού εγγράφου, που μοναδικό στόχο είχε την τελειότερη λειτουργία της Υπηρεσίας στην οποία εργάζομαι και το οποίο προοριζόταν αποκλειστικά και μόνο για εσωτερική χρήση. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν ότι όλα τα χρόνια που εργάζομαι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αγωνίζομαι για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των Υπηρεσιών της.
Σε καμιά περίπτωση το έγγραφο δεν είχε σκοπό να θίξει οποιοδήποτε αιρετό μέλος της Δημοτικής Αρχής, με την οποία εξάλλου είναι γνωστό ότι υπάρχει αγαστή συνεργασία.
Τέλος, θεωρώ κακόβουλη και καταδικαστέα την ενέργεια υφαρπαγής του εν λόγω εγγράφου, ενέργεια που μοναδικό στόχο είχε – χρησιμοποιώντας το άτομο μου – να πλήξει τη Δημοτική Αρχή.
Δρυμαλίας 18 – 6 – 2010

Αικατερίνη Πρωτονοταρίου
Υπάλληλος Δ. Δρυμαλίας

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπαρδάνης τι λέει για όλα αυτά? Οταν εφτιαχνε συνδιασμό και και κατεβαινε για δήμαρχος τι σκεφτόταν?Μόνο για το γόητρο της εκλογής? Γιατί τελικά τους ποιό τεμπέληδες, τυχοδιώκτες, άσχετους τους επιλέγουμε να μας κυβερνούν?Και δεν αναφέρομαι μόνο στο Μπαρδάνη αλλά γενικότερα στην πλειοψηφεία των εκλεγμένων και στους δυο Δήμους.Αυτό καταλαβαίνετε τι σημαίνει? Οτι το δικό μας επίπεδο είναι πολύ χαμηλό και τους ψηφίζουμε και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει εκλεγοντάς τους. Ας γίνουμε λοιπόν εμεις καλύτεροι για να μπορούμε να έχουμε την αξιωση να έχουμε καλούς εκπροσώπους στην αυτοδιοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

Τι πάει να πει δεν ήθελε να πλήξει τη δημοτική αρχή.
Αν γινότανε αυτά που γράφετε και δεν ήθελε να την πλήξει θα πέσει ο ουρανός και θα μας πλακώσει.
Αφού έστειλε το χαρτί ήξερε ότι θα γίνει τζέρτζελο. Τώρα γιατί το μετάνιωσε;
Μήπως δέχτηκε πιέσεις;
Δημοσιεύστε όλο το έγραφο που έστειλε να μάθουμε τι ακριβώς γινότανε εκει πάνω.

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Περισσότερο ευθύνη όμως πρέπει να την έχει η Δημοτική αρχή. Έπρεπε να έχουν συνηδειτοποιήσει ότι έχουν ευθύνη για τον τόπο και όχι να κοιτάζουν την πάρτη τους και μόνο τουςδικούς τους ανθρώπους. Δυστυχώς η δημοτική αρχή του Δήμου Δρυμαλίας είναι ανύπαρκτη και καταστροφική για τον τόπο. Μπράβο στην Κα Πρωτονοταρίου που έστω και με αυτό τον τρόπο τους τα ξανάπε, αλλά αυτοί κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, κάνουν πως όλα είναι τέλεια. Άμα ξυπνήσουν όμως..............

Ανώνυμος είπε...

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010
Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ !!!!

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΤΕΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_1840.html

tarzanakos

Ανώνυμος είπε...

"Σε καμιά περίπτωση το έγγραφο δεν είχε σκοπό να θίξει οποιοδήποτε αιρετό μέλος της Δημοτικής Αρχής, με την οποία εξάλλου είναι γνωστό ότι υπάρχει αγαστή συνεργασία".
Αυτά γράφει η Κατερίνα. Εδώ κάποιος μας δουλεύει. Προφανώς κατάγγειλε κάποια πράγματα, πιέστηκε, έκανε πίσω και εκθειάζει τη δημοτική αρχή, που...κατηγορούσε με βαρύτατες κατηγορίες. Ή ήταν ψέματα αυτά που κατάγγειλε, οπότε πρέπει να διωχθεί διοικητικά ή ήταν αλήθεια και υποχώρησε, σε βάρος της αξιοπρέπειας και της επαγγελματικής της υπόστασης.

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζεστε τι γίνεται εκεί,Δήμος, για να δηλώσει και εγγράφως την αντίδρασή της η κ Πρωτονοταρίου;

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι υποψήφιοι δήμαρχοι σκέπτονται μόνο τη μέρα των εκλογών και όχι το τέλος της τετραετίας και μαζεύουν ότι σαβούρα τους λάχει, όπως έκαναν οι Μαράκης και Μπρδάνης τα αποτελέσματα αυτά είναι τα αναμενόμενα. Η διαφορά είναι ότι ο Μαράκης που έχει εμπειρία και κάποιες γνώσεις σε αντίθεση με το Μπαρδάνη, ελέγχει τη κατάσταση. Στο δήμο Δρυμαλίας όλα είναι ανεξέλεγκτα και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει. Ποιος να ελέγξει ποιο.

Ανώνυμος είπε...

Ήταν το κλίμα στραβό, το φαγε και ο γάιδαρος. Το 'ιδιο ταιριάζει και στο Δήμο Δρυμαλίας, όλα πάνε απο το κακό στο χειρότερο και όλοι περιμένουνε το Νοέβρη τις εκλογές να λευτερωθούνε από τσι υποχρεώσεις τωνε.