Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Υπάρχει και … μπλε παρασκήνιο!

Όπως ξέρετε, η κόντρα Χωματικών – Βρουτσικών καλά κρατεί.
Και όχι μόνο καλά κρατεί, αλλά ανανεώνεται και προεκλογικά φουντώνει επικίνδυνα.
Σε αυτή λοιπόν την κόντρα αποδίδουν την απαξίωση της υποψηφιότητας του Μανώλη Μαργαρίτη, από μερίδα στελεχών της Ν.Δ. του νησιού που πρόσκεινται στο Γιάννη Βρούτση!

Θεωρούν ότι τώρα είναι μοναδική ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν μια και καλή τα πράγματα και να κοπεί κάθε γέφυρα με το … φαύλο παρελθόν.

Αναζητείται λοιπόν παρασκηνιακά, ο αντικαταστάτης του Μανώλη Μαργαρίτη, κατά προτίμηση ορεινός, γνήσιος και αποδεκτός Φιλωτίτης και στην ανάγκη συζητιέται ακόμα και ο … Γιάννης Μπαρδάνης !!! (ήμαρτον Κύριε)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ...ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ,ΜΠΟΥΛΝΤΟΚ ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΜΑΝΟΛΗ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΡΙΖΟΥΝ,ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ. ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ?

Ανώνυμος είπε...

Αν είσαι Αθηναίος δικαιολογείσαι. Αν κυκλοφορείς στην παραλία μη χαζεύεις τις βαρκούλες. Κουνιούνται. Ρίξε μια ματιά στα γνωστά στέκια. Δε χρειάζεται να κρυφακούσεις διότι το φωνάζουν.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΡΙΓΙΟΝ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕΣ. ΑΛΛΟΣΤΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΝΟΥ-ΔΗΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΥΣ... ΕΔΩ ΕΧΑΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΡΔ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.
ΕΥΓΕ!