Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Πιάστε… Κόκκινο…


Μήπως σκέφτεστε κι εσείς αυτό που σκεφτόμαστε εμείς;


Να απορρίψει δηλαδή ο κ. Περιφερειάρχης τις προσφυγές!


Προφανώς ο Γ.Γ. της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Κόκκινος δεν περιμένει να λήξει η προθεσμία υποβολής, για να μελετήσει τις προσφυγές.


Έχουν γίνει πολλά διαβούλια για την τύχη τους..

Νομικοί, Πολιτικοί και Ειδικοί σύμβουλοι έχουν ξεσκονίσει τον κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, ακόμα και τον κώδικα DA VINCI για να τεκμηριώσουν την εισήγησή τους και να “στηρίξουν” την τελική απόφαση.


Ας ρίξουν μια ματιά και στον ΗΘΙΚΟ κώδικα, αλλά και στον ΠΟΛΙΤΙΚΟ κώδικα που στα … προκαταρτικά λένε το αυτονόητο.


« Όταν αποποιούμεθα τις ευθύνες μας και τις μεταθέτουμε σε άλλους, ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.»


Δεν νομίζω οι δύο ομογάλακτοι, Περιφερειάρχης και Δήμαρχος Δρυμαλίας, να θέλουν να δημιουργήσουν κοινωνικό… τσουνάμι.

Ας λάβουν υπ’ όψιν ότι σήμερα είναι Παρασκευή και 13, ο Ερμής είναι ανάδρομος, αυτοί οι ορεινοί έχουν προσλάβει για γυμνάστρια την Πετρούλα και συνεχίζει να… γυαλίζει το μάτι τους.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι από αυτούς που προπαγάνδισαν την υποβολή προσφυγών αν και δεν είχα υπογράψει την πρώτη φορά.
Με ειλικρίνεια σας λέω ότι το ενδεχόμενο της απόρριψης δεν το είχα σκεφθεί.
Μπράβο σας παιδιά!
Αισιοδοξώ ότι η χτεσινή έπαρση που επικρατούσε όπου συζητιόταν το θέμα, θα συνεχιστεί και θα αποδώσει τους αναμενόμενους καρπούς προς όφελος πάντα του αγαπημένου μας χωριού.
Και πάλι θερμά συγχαρητήρια.

Ανώνυμος είπε...

Εάν επιχειρησει ο Περιφερειάρχης να απορρίψει τις προσφυγές μας, κάτι που θα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ, το ζήτημα θα πρέπει να φθάσει πιο ψηλά, με αναφορές και καταγγελίες στους Επιθεωρητες της Δημόσιας Διοίκησης, στον Συνήγορο του πολίτη, στον Υπουργό Εσωτερικών, στη Βουλή.
Το ίδιο θα γίνει και στην περίπτωση που ακυρωθούν οι αποφάσεις και επιχειρήσει ο Δήμαρχος να τις ξαναπεράσει απ' το δημ. συμβούλιο.
Είμαστε πολλοίπλέον και δυνατοί.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το «ομογάλακτοι» τι σημαίνει;
Μήπως “αρμέγουν” την… ίδια παχιά αγελάδα;

Ανώνυμος είπε...

Μόλις “τέλειωσα” με την Πετρούλα.
Ποιος… έχει σειρά;

Ανώνυμος είπε...

όχι ...αλλά θηλάζουν απ' την ίδια ...παράταξη. Απ' τη Μπλε οι...μπλέ σήμερα, απ' την Πράσινη οι πράσινοι χτες, ίσως και αύριο, αλλά και απ' τις δυο, άμα λάχει οι πιο πονηροί και έξυπνοι και στη Νάξο έχουμε τέτοιους..μαζουλιά!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ αν ο Περιφερειάρχης απορρίψει τις προσφυγές θα είναι γιατί είναι ομογάλακτος με τον Δήμαρχο Δρυμαλίας και δεξιός και όχι Νόμιμος . ωραία αντίληψη για την δημοκρατία έχετε εσείς οι νεοπασοκοι . Μπραβο παντως που ανακαλυψατε ΗΘΙΚΟ αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΟ κώδικα. Σιγά το κοινωνικό… τσουνάμι που θα δημιουργήσετε . οι 66 θα γίνουν 76

Ανώνυμος είπε...

Ναι, γιατί την προηγούμενη φορά τις απέρριψε και οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι ακριβώς ίδιες. Ως προς το...ομογάλακτος, αμφθιβάλλεις ότι έτσι είναι κιέτσι γίνεται πάντα; Και επειδή μιλάς και για...νεοπασόκους, ποιος σου είπε ότι και οι...πράσινοι δεν έκαναν τα ίδια ...Εσύ όμως γιατί ασχολείσαι, αφού είσαι εναντίον των ενεργειών αυτών των πολιτών; Σημασία φυσικά έχει ο αριθμός των προσφυγών, γιατί δείχνει το μέγεθος του προβλήματος, την απήχηση των ενεργειών αυτών στην τοπική κοινωνία και την μαζικότητα της κινητοποίησης. Δείχνει, αν θες και το κλίμα που υπάρχει στον τόπο για τους χειρισμούς που κάνουν στο ζήτημα αυτό οι υπέυθυνοι.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο δήμαρχος και Περιφερειάρχης είναι παράνομοι επειδή δεν εγκατέλειψαν η ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ένα έργο που ξεκίνησε ΛΑΘΟΣ επί Αλιμπέρτη συνεχίστηκε επί Βασιλάκη και Τζουαννη και για χάρη του κομματικού σας πατριωτισμού δεν ΜΟΝΟ μιλούσατε άλλα είσαστε άφωνη
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Πριν μπεις στο διάλογο κύριε φρόντισε να ενημερωθείς για το τι ακριβώς συμβαίνει και μετά διατύπωνε αποψεις, γιατί έτσι απλά δείχνεις τον κομματικό σου φανατισμό και βάζεις ταμπέλες σε όποιους ασκούν στον δήμαρχο κριτική. Δεν είναι έτσι τα πράγματα και δεν είναι αθώες περιστερές οι...δικοί μας.
Μάθε λοιπόν ότι ο δήμαροχς δεν προσπαθεί να επισκευάσει κάποιο εργο που έχει κακοτεχνίες ή που έχει χαλάσει και δεν λειτουργεί. Προσπαθεί να ...νομιμοποιήσει ένα παράνομο, έργο που έγινε το 1990-1993, μέσα στη θάλασσα, γιατί λες, για να μην ελέγχεται και να μην του βάζουν πρόστιμα. Τον ενδιαφέρει δηλ. να μην του επιβάλουν πρόστιμα και να μην του κάνουν μηνύσεις και δεν τον ενδιαφέρει η λύση του προβλήματος, που απτεται μάλιστα και άμεσα της υγείας των κατοίκων. Αν, σκέπτεται ο δήμαρχος, έχει ο βιολογικός του Απόλλωνα άδεια λειτουργίας, τοτε ας ρυπαίνει, δεν θα μου βάζουν πρόστιμα. Πού τα βρήκε γραμμένα αυτά τα απίθανα σενάρια ο Δήμαρχος; κανένας δεν ξέρει. Μπορούμε δηλ. να ...ρυπαίνουμε τη θάλασσα με...νόμιμο τρόπο, μπορούμε να θέτουμε σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων, αλλά με νόμιμο τρόπο. Αυτά κάνει,κύριε, ο Δήμαρχος Δρυμαλίας και εναντίον αυτών των αποφάσεών του στρεφόμαστε.
Αν διαφωνείς ακόμη μαζί μας, τότε ας το καλύτερα. Ο φανατισμός βλάπτει την όποια κομματική παράταξη ανήκεις.

Ανώνυμος είπε...

Η προσφυγή θα γίνει δεκτή είτε το θέλουν είτε όχι. Πόσες προσφυγές είπατε; 76; Θυμήσου το λοιπόν φίλε. Όταν δεν θα δεις το όνομα σου στους 200 προσφεύγοντες θα καταλάβεις ότι είσαι πολύ μόνος.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ FAX:
2281085090 ΚΑΙ 2281088896
ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΩΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας Κωμιακίτες λεβεντόπαιδα.
Αφού δεν είστε άξοι να βγάλετε ένα δικό σας άνθρωπο για σύμβουλο τώρα θα δείτε τι εστί Τζουάνης, Μπαρδάνης και Μανωλάς.
Απεραθίτης

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε δυο είμαστε τρεις είμαστε χίλιοι δεκατρεις...

Ανώνυμος είπε...

Απεραθίτη, στους χαρίζουμε όλους αυτούς, μια και εσείς έχετε το ρουσφέτι στο...αίμα σας. Εμείς ξέρουμε να παλεύουμε μόνοι μας και να τα βγάζουμε πέρα. Εσείς κοιτάξτε να φυλάτε καλά τον ,,,κατάλογο του "σμυριγλά" για τη τσάμπα εγγραφής σας στο...ΙΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φιλέ δεν βάζω ταμπέλες σε όποιους ασκούν στον δήμαρχο κριτική ,απεναντίας συμφωνώ με αυτούς που του ασκούν κριτική άλλα καλόπιστη . Αντιδρώ όμως διαβάζοντας όλους αυτούς που τώρα αντιδρούν και είναι εναντία στο Δήμαρχο και μιλούν για τσουναμια διότι για δέκα πέντε ολόκληρα χρόνια που το κόμμα τους διοικούσε και την τοπική Νάξο και την Ελλάδα ήταν ΒΟΥΒΑ ανθρωπάκια .Εσύ μπορεί να μην ασχολιόσουν με τα τοπικά γεγονότα άλλα εμείς που τα παρακολουθούσαμε δεν ακούγαμε τίποτα.
ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΩΦΕΛΕΙ
ΚΑΙ ΓΙ ΆΥΤΟ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΖΟΥΑΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ . ΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ; ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ; ΔΕΝ ΕΒΛΑΠΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ;
o ΝΑΥΑΡΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ σου λέω πως έχεις δίκιο. Πράγματι κάτι Βασιλακιδο-Τζουαννο-Μανωλάδες κρύβονται ή το παίζουν πιο αγανακτισμένοι και από τους αγανακτισμένους και έρχονται με το μέρος μας. Και;
Κάποιοι μπορεί πράγματι να μετάνιωσαν.
Κάποιοι να νομίζουν ότι θα το εκμεταλλευτούν (λέω νομίζουν γιατί πιστεύουν ότι τους αγαπάμε τώρα που θυμήθηκαν τον πόνο του...Κωμιακιτο-Απολλωνιάτη).
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Εσύ γιατί αγχώνεσαι από τώρα; Μήπως θες να το βουλώσουν γιατί αυτό βολεύει το δήμαρχο; Να τα βρει δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ γιατί και οι δύο έχουν λερωμένοι τη φωλιά τους. Βασικά μόνο οι ΠΑΣΟΚΟΙ την έχουν, αλλά ο "πανέξυπνος" δήμαρχος με αυτά που πάει και κάνει φροντίζει να τους "καλύψει" κι όλας, νομιμοποιώντας το έκτρωμα ΒΟΘΡΟΥ για το οποίο ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ. Μήπως άραγε το κάνει για να..."του χρωστάνε χάρη;" Μήπως για αυτό κανένας τους δε θα κάνει προσφυγή "κατά" του αντιπάλου μεν - προστάτη δε - Δημάρχου;
ΠασοκοΝεοδημοκράτες ήρθε η ώρα σας. Και βασικά δεν είχαμε τίποτα με τον Δήμαρχό σου αλλά τα θέλει ο κώλος του, αφού μπαίνει στη μέση και κάνει και τον καμπόσο.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια μετά από 16 χρόνια παράνομης λειτουργίας του τώρα θυμήθηκαν όλοι τον ΒΙΟΚΑ;Τόσα χρόνια πού ήταν αυτοί που τώρα απειλούν με τσουνάμια;Μέγα λάθος να τα βάζουν με μια δημοτική αρχή που προσπαθεί μέσα σε 2 χρόνια να κάνει όσα δεν έκαναν οι άλλοι όλα τα προηγούμενα χρόνια.Η απόφαση θα περάσει και για την καλλίτερη προσωρινή λειτουργία του ΒΙΟΚΑ μέχρι να μεταφερθεί και γιατί προβλέπει την επιτάχυνση των διαδικασιών νέας χωροθέτησής του.΄Οσοι αντιδρούν πραγματικά δεν ξέρουν τι θέλουν!

Ανώνυμος είπε...

Ε, τελικά θέλετε να φάτε τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης στη μάπα ή κανα έλεγχο από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ψεύτες, Ε, ψεύτες!
Εσύ βλάκα (ή πονηρέ) από πάνω για πες μου πώς θα τον φτιάξει τον ΒΙΟΚΑ; Όπως τον έφτιαξε το καλοκαίρι που από το πολύ..."φτιάξιμο" ΕΦΑΓΕ 7000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ;
Ωραίο φτιάξιμο θα κάνει πάλι. Στο εφημεριδάκι του ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ μάλιστα, αν δεις δήλωσε ότι για το "όποιο φτιάξιμο - παρέμβαση" θα προσλάβει τον ΙΔΙΟ τεχνικό που τον..."έφτιαχνε" τόσα χρόνια (ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ!!!!).

Και μετά θέλεις να πιστέψω ότι αυτός ο Δήμαρχος ΘΕΛΕΙ κάτι διαφορετικό από αυτό που ήθελαν οι προηγούμενοι; Για αυτό παίρνει και τους ίδιους υπαλλήλους;
ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ "ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ". Αυτή ήταν η ατυχία του.Μη μας το παίζει και σωτήρας, που τον αποπαίρνουμε και τον έχουμε...παρεξηγήσει.

Αν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ "ΤΑΧΑ ΜΟΥ" ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΙ" ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΑΡΟ ΩΣ "ΝΟΜΙΜΟ" ΚΑΙ "ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ" ΜΕ "ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ" ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ.......ΒΑΣΙΛΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ κ.λπ.
Έτσι όπως επιμένετε να κάνετε του κεφαλιού σας, και μάλιστα ΠΑΡΑΝΟΜΑ, στο τέλος, θα το πληρώσετε....και μάλιστα από την ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ...εξουσιομανή τυπάκια.

Ανώνυμος είπε...

Η εξουσία φίλε δεν έχει ούτε κόμμα, ούτε χρώμα. Είναι εξουσία και νομίζει ότι δεν ελέγχεται από κανέναν. Ελπίζω να ήρθε αυτή η ώρα που θα αλλάξουν τα πιστεύω τους. Για το καλό όλων μας. Δεν είναι καλό να φτάνουμε στα άκρα. Για να μην παρεξηγηθώ βέβαια θωρώ πως το σκοινί το τραβάει πλέον ο Περιφερειάρχης με τον Δήμο. Αν αυτοί έπρατταν σωστά θα μπορούσαν να αποδείξουν τα λεγόμενά τους. Τα λόγια και οι αόριστες αποφάσεις για τα μάτια του κόσμου με ταυτόχρονη απόφαση στο παρασκήνιο που να οδηγεί σε...άλλα αποτελέσματα, όχι απλώς δεν πείθουν...εξοργίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Τι να κάνει ο Δήμαρχος ΤΩΡΑ, μέχρι το νέο ΒΙΟΚΑ. Να μεταφέρει τα λύματα με βυτιοφόρα; Και που είναι αυτά; Λίγο σοβαροί να είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Προσφυγή έκανε και ο Σύλλογος Αποτελειωτών

Ανώνυμος είπε...

Η μεταφορά των λυμάτων με βοθρατζήδικα θα κοστίσει πολύ λιγότερο από ta λεφτά που ξοδεύουν για τις άχρηστες έτσι κι αλλιώς επισκευές του βόθρου.

Ανώνυμος είπε...

υπάρχουν όμως κι άλλες λύσεις, πιο φτηνές από τα 95.000 ευρώ που έβαλαν, αν λένε αλήθεια, το καλοκαίρι για να επισκευάσουν τον ΒΙΟΚΑ. Να τοποθετήσουν δυο έτοιμους ΒΙΟΚΑ των 2000 ατόμων, που βγάζουν καθαρά νερά 80-90%. Θα κοστίσουν πολύ λιγότερα από τα 95.000 ευρώ της αποτυχημένης επισκευής του σημερινού βιολογικού.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ (Εσύ βλάκα (ή πονηρέ) από πάνω για πες μου πώς θα τον φτιάξει τον ΒΙΟΚΑ; ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ...εξουσιομανή τυπάκια.
13 Φεβρουάριος 2009 7:34 μμ)
ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΟΣΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1993 ΕΩΣ 2004 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ; ΠΟΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ;ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΒΡΙΣΤΙΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ;
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΝΑΞΟ ΞΕΚΙΝΙΣΕ ΤΟ 2004.
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Εστειλα κανονικά τις ενστάσεις από χτες αλλά το άλλο τηλέφωνο βουιζει συνέχεια και δεν μπορώ να πιασω γραμμή. Υπάρχει κανενα προβλημα?

Ανώνυμος είπε...

εχω στειλει 3 φορές το μήνυμα και δεν το γραφει.