Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Υπογράψτε ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ με… κλειστά μάτια..

Μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Αύριο θα είναι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ πολύ αργά



Κόκκινη κάρτα στον Περιφερειάρχη κ. Κόκκινο, διότι ήταν παρών στη διαδικασία, γνωρίζει πολύ καλά την ουσία του προβλήματος και δεν αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη να στείλει τέτοιες “αποφάσεις” από μόνος του στο καλάθι των αχρήστων.

“ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΜΕ” μαζικά στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για να ανακληθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Δρυμαλίας που αφορά τον ΒΙΟ.ΚΑ του Απόλλωνα.

Στην προηγούμενη ανάρτηση υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ και για την απόφαση του Δημ. Συμβουλίου και για την απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής.

Δεν πρέπει και δεν στοχεύουμε να επιβάλλουμε κάποια “λύση”

Πρέπει και θα βρεθεί η ΣΩΣΤΗ λύση, χωρίς κομματικούς παρεμβατισμούς, χωρίς ψηφοθηρικούς υπολογισμούς και χωρίς προσωπικούς εγωιστικούς τακτικισμούς…


Άντε, μία και καμία τους έμεινε…

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άραγε θα προσφύγει και η ΟΝΑΣ ή αποφεύγει τις κακοτοπιές;

Ανώνυμος είπε...

Βρίσκεται σε ...κυβερνητική κρίση, θα έχουμε κι εκεί πρόωρες εκλογές. Ο Πρόεδρος θέλει να κάνει εκλογές με ...λίστα. Πού καιρός για ...προσφυγές. Και μετά ποιος έχει καρδιά εκεί μέσα να στενοχωρήσει την...εξουσία;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ έχει γίνει λάθος στην χρονολογία στο τέλος της αίτησης προσφυγής και αντί 2009, γράφει 2008. Παράκληση να το διορθώσετε ΟΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Εκτιμώ πολύ την τοποθέτηση των διαχειριστών, όπως με παρρησία εκφράζεται με τις φράσεις :
«Εμείς δεν είμαστε κοινωνικός φορέας και δεν στοχεύουμε να υποκαταστήσουμε τη δράση των Πολιτών..» και
«Δεν πρέπει και δεν στοχεύουμε να επιβάλλουμε κάποια “λύση”»

Πιστεύω ότι δεν θα παρασυρθούν στην πορεία και ειδικά όταν συνειδητοποιήσουν ότι «διαχειρίζονται» ένα “εργαλείο” που μπορεί ακόμα ΚΑΙ να διαμορφώσει καταστάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ανησυχείς μήπως χαλάσει καμιά ...σούπα εξουσίας; Φοβάσαι μήπως κάποιοι χάσουν το παραγοντιλίκι; τι σημαίνει αυτό που λες "ακόμα ΚΑΙ να διαμορφώσει καταστάσεις"; Για κάτι ανησυχείς, ποιο είναι αυτό; Και μια τελευταία ερώτηση. Προσφυγή θα καταθέσεις;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ανησυχώ για καμιά εξουσία, εξουσιαστές, παράγοντες, παρακοιμώμενους. Δε φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα και όσο ελπίζω...απελπίζομαι.(Ξέχασα την κομμουνιστική αισιοδοξία!). Γι' αυτό θα καταθέσω προσφυγή κατά της μιζέριας, της υποκρισίας, της ανικανότητας, του ετσιθελισμού, της φαυλότητας, του κομματισμού. Θα καταθέσω προσφυγή κατά του εαυτού μου που είμαι μέλος ενός τέτοιου σάποιου συστήματος.
Ο καθένας ας καταθέσει προσφυγή στη συνείδησή του.

Ανώνυμος είπε...

gamato !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία η θεωρία σου εσύ παραπάνω. Σωστά όλα αυτά αλλά δεν μπορώ να βρω με ποιο από αυτά που είπες ταυτίζεις την προσφυγή για νομιμοποίηση του ΣΚΑΤΟΒΟΘΡΟΥ του Απόλλωνα.
Συγχαρητήρια πάντως για τον έντεχνο τρόπο που χρησιμοποίησες για να μας κρύψεις το ότι δε θα καταθέσεις προσφυγή. Σχεδόν φαίνεται σαν να καταθέσεις!

Και κάτι τελευταίο: Τα τσιράκια -βολεμένοι του συστήματος είναι αυτοί που θα σου παρουσιάσουν με τον πιο εύστοχο και γλαφυρό τρόπο τις αδυναμίες και τα μειονεκτήματά του. Αυτοί ξέρουν...Βλέπε Βαγγέλης Βενοζέλος, εσένα κ.λπ....

Ανώνυμος είπε...

Εσύ μεγάλε, που δεν ανησυχείς για...καμιά εξουσία, δεν μας τα λες καλά, εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει ο τόπος σου και γενικά τα σύγχρονα προβλήματα της ανθρωπότητας, οπότε πάω...πάσο!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό κατάλαβες; Πόσο βαθιά νυχτωμένος ή εξουσιολάγνος είσαι! Δηλαδή επί Πασοκ και ΝουΔου ο βιο-βόθρος δεν ήταν ο ίδιος; Πότε μύριζε πιο...αρωματικά; Τα διάφορα τσιράκια είναι κάθε φορά τα αποσμητικά της εξουσίας.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν ανησυχώ για την τύχη καμιάς εξουσίας, γιατί απλά δε γουστάρω τις εξουσίες, φανερές και υπόγειες, που είναι και οι πιο επικίνδυνες.
Αντιεξουσιαστικός(αυτό είναι το σωστό)

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΘΡΕΥΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο Παναγιώτης;

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημά σου είναι τι έκαναν οι μεν και οι δε ή τι πρέπει να γίνει τώρα; Και καλά πράσινοι τότε δεν έκαναν, οι μπλε τώρα δεν κάνουν, βγήκαν λοιπόν μπροστά διάφοροι πολίτες,86, 66, όπως θες πές τους, και αγωνίζοντα, δυνατά απ' ό,τι φαίνεται και αποτελεσματικά. Εσύ τι κάνεις; Θεωρία;

Ανώνυμος είπε...

Η πιο επαναστατική πράξη είναι η θεωρία.

Ανώνυμος είπε...

Θεωρία με κολύμπι και ψάρεμα στα...σκατά το καλοκαίρι!!!
Καμένη Επανάσταση!!!
Προσφυγή θα κάνεις ή κάτι άλλο τέλος πάντων; Από...ανεμογεννήτριες πώς μας τα λέιε η ...θεωρία;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ στη θεωρία παίρνεις μηδέν. Στην κυβερνητική πράξη το ίδιο. Στην κοινωνική αντιπολίτευση κάτι κάνεις. Λίαν επιεικώς.

Ανώνυμος είπε...

Με τα λόγια χτίζουμε ανώγια και κατώγια, η κοινωνία απαιτεί έργα και αυτά απαιτούν αγώνες και οι αγώνες απαιτούν θέσεις, άποψη και ...κότσια. Έχεις; Αν έχεις, βγες κι εσύ μαζί με όλους τους άλλους, έστω εδώ να πεις κάτι για τον "ΒΙΟΚΑ", για τα αιολικά, για τα λιμενικά. Τα καλαμπούρια είναι γι αλλού.

Ανώνυμος είπε...

Απόψε στους ταχυδρόμους δεν ξέρανε ή κάνανε πως δεν ξέρανε…
Ούτε το blog ξέρανε..

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ FAX:
2281085090 ΚΑΙ 2281088896
ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΩΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που μάθαμε το δρόμο πρέπει να δούμε αν και άλλες αποφάσεις ΄μπορούμε από δω και π΄ερα να τις πάμε παραπάνω. Μια προσφυγή το μήνα, το Δήμαρχο τον κάνει πέρα.

Ανώνυμος είπε...

Μια έγκυρη πληροφορία: Ο Σύλλογος Κορωνίδας υπέβαλε πάλι προσφυγή στην Περιφέρεια και σαν σύλλογος και σαν μεμονωμένα μέλη. Μπράβο του. Χίλια μπράβο γιατί έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει και μάλιστα παρά την πολεμική που του άσκησαν κάποιοι κουφιοκεφαλάκηδες.

Ανώνυμος είπε...

Προσφυγή έκανε και ο Σύλλογος Αποτελειωτών