Σάββατο 9 Μαΐου 2009

στα..μουλωχτά...

• Κυκλοφόρησαν χωρίς λόγο, ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ…

• Ασυνήθιστη πράξη ευαισθησίας (κατά Γ. Πρετεντέρη), πισώπλατη μαχαιριά στο Γιωργάκη (κατά Ν. Κακαουνάκη) ή μήπως το παιχνίδι χόντρυνε πολύ και ξέφυγε από τα όρια; Αναφερόμαστε βέβαια στην παραίτηση Βερελή…

• Όποιος περνά από τη Χώρα, να έχει μαζί του και το …φαρασάκι του…

• Ερώτηση στη Βουλή για τα Προβλήματα στην εξυπηρέτηση της δρομολογιακής ακτοπλοϊκής γραμμής «Πειραιάς-Μήλος-Θήρα-Κρήτη-Δωδεκάνησα»κατέθεσε στη Βουλή ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Π.Ρήγας. Μόλις ανασκουμπώθηκε ο κ. Ρήγας, η Βουλή έκλεισε…

• Έκλεισε νύχτα τη Βουλή η κυβέρνηση. Όμως της νύχτας τα καμώματα…

• Με ορθοπεταλιές θα φοβίσει αύριο το πρωί ο Δήμαρχος Γαλατσίου τον Χαραγκιώνη. Η επόμενη επαναστατική του κίνηση θα είναι η θυσία της Μαρίας …

• Σχόλιο για τον Μπαρδάνη δεν υπάρχει, όπως και για κάθε ανύπαρκτο…

• Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου«το συμβούλιο έχει προβληματιστεί για το κατά πόσον τα κανάλια ευθύνονται για την εξέλιξη της ψυχικής υγείας της Ε.Θώδη».
Πραγματικά βαθύς και συγκινητικός προβληματισμός…

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ (ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΔΩ ΑΠΟΤΥΧΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΟΥΤΣΗ . ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΩΤΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ

Ανώνυμος είπε...

Απ' ότι ξέρω ο admin έχει μουστάκι...
Αν γίνει κι αυτός... Μαρία, θα τα έχω δει όλα!

Ανώνυμος είπε...

Που ξέρεις για να ικανοποιήσει το πόθο του μπορεί να αινεί

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθώ να φανταστώ το αποτέλεσμα της ..συνεύρεσης της Μαρίας με το.. Βρούτση και κουμπάρο το.. διαχειριστή.
Φιλωτιτοκωμιακίτικο κράμα...
Μέχρι και πρωθυπουργός μπορεί να γίνει..

Ανώνυμος είπε...

Για μένα είναι μία..
Για μένα είναι τέλεια…
Δεν έχει ούτε μία…
ατέλεια…
(δια χειρός και στόματος Ματθαίου Γιαννούλη..)

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχωωωωωω...
ο Μπαρδάνης είμαι.

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ Ο ΔΙΑΧΙΡΙΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι λες A-NAXIE, τα ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, το ευαγγέλιο του Επίτιμου, άνευ σημασίας;

Είντα θα εγεί ο Απόλλωνας χωρίς τον Άη Αντώνη τον προατάτη του; Θα του στήσουνε λέει άγαλμα εκεί στη μύτη του νέου μόλου μόλις τονε σάσουνε. Που να τσ' εύρει άδικη κατάρα εκείνοι τσι αναθεματισμένοι 86 που δεν εφήκανε να γενεί, που να ενούνε ανεφταόρατοι α' τον Απόλλωνα οι σκατοένηδες που μασε ανακατώσανε κακό χρόνο νά'χουνε.

Ανώνυμος είπε...

Γράφετε οτι "κυκλοφόρησαν χωρίς λόγο τα ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ". Λάθος. Κάποιος λόγος υπάρχει πάντοτε. Φανερός ή κρυφός. Και για τη δική σας ύπαρξη κάποιος λόγος υπάρχει. Και ο...ανύπαρκτος Μπαρδάνης, με την απραξία του δηλώνει την ύπαρξή του.

Ανώνυμος είπε...

Στα "ΝΑΞΙΑΚΑ" της ΟΝΑΣ κάποιοι προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία. Η ιστορία όμως ούτε επαναλαμβάνεται, ούτε ξαναγράφεται. κι όταν αυτό συμβαίνει γίνεται...φάρσα.
Ας μη λησμονούν ότι η Μικρασιατική καταστροφή είναι η μεγαλύτερη εθνική τραγωδία για τον Ελληνισμό μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης.
Αν οι τότε κυβερνώντες (κυβέρνηση, βασιλιάς, που εκείνοι τον έφεραν πίσω)δεν έχουν την πρώτη ευθύνη μιας τέτοιας τραγωδίας ποιοι την έχουν, οι...τότε σύμμαχοί μας, με τους οποίους αυτοί στγκρούστηκαν;

Ανώνυμος είπε...

Έρνεστ Χέμινγουεϊ

«Οι Έλληνες ήταν πρώτης τάξεως πολεμιστές και σίγουρα, κάμποσα σκαλοπάτια παραπάνω από το στρατό του Κεμάλ. Αυτή είναι η άποψη του Γουίταλ. Πιστεύει ότι οι τσολιάδες θα είχαν καταλάβει την Άγκυρα και θα είχαν τελειώσει τον πόλεμο αν δεν είχαν προδοθεί.
Όταν ο Κωνσταντίνος ήρθε στην εξουσία όλοι οι Έλληνες αξιωματικοί που ήταν σε επιτελικές θέσεις υποβαθμίστηκαν αμέσως σε χαμηλότερα πόστα. Πολλοί απ’ αυτούς είχαν πάρει τα γαλόνια τους με ανδραγαθήματα στο πεδίο της μάχης. Ήταν έξοχοι πολεμιστές και σπουδαίοι ηγέτες. Αυτό δεν εμπόδισε το κόμμα του Κωνσταντίνου να τους διώξει και να τους αντικαταστήσει με αξιωματικούς που δεν είχαν ακούσει ποτέ τους να πέφτει ούτε μια ντουφεκιά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσει το μέτωπο».
Έρνεστ Χέμινγουεϊ (Αμερικανός συγγραφέας και πολεμικός ανταποκριτής στο μικρασιατικό μέτωπο).

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ο Μαρξ να είπε οτι "η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα", αλλά η ιστορία ξαναγράφεται,αγαπητοί μου, με την έννοια της επανεκτίμησης παλιών στοιχείων υπό το φως νέων τεκμηρίων, της επαναξιολόγησης υποβαθμισμένων στοιχείων, της μελέτης νέων αρχείων, της συμβολής νέων και άλλων επιστημονικών κλάδων κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορία όταν γράφεται έχει παρέλθει ο απαιτούμενος χρόνος ωρίμανσης. Δεν ξαναγράφεται, συμπληρώνεται όταν προκύπτουν νέα στοιχεία. Η επιχειρούμενη όμως από τα ΝΑΞΙΑΚΑ αγιοποίηση των πρωταιτίων της μεγαλύτερης εθνικής τραγωδίας του ελληνισμού είναι φάρσα, αν όχι φαρσοκωμωδία.
1,5 εκατομμύριο Έλληνες εκπατρίστηκαν, 800.000 ήταν τα θύματα. Αν δεν ευθύνονται οι τότε πολιτικοί και στρατιωτικοί ηγέτες, οι τότε κυβερνώντες ποιοι ευθύνονται; Οι σύμμαχοι που γράφει ο Ν. Δέτσης; Οι κυβερνήσεις και οι κυβερνώντες δηλ. τι ρόλο έπαιζαν;

Ανώνυμος είπε...

Ξαναγράφεται...συμπληρώνεται, μην παίζουμε με τις λέξεις.
Είναι πάντως γεγονός οτι η μικρασιατική καταστροφή τελευταία αναθεωρείται και στραπατσάρεται. Γίνεται προσπάθεια αποκατάστασης του τότε πρωθυπουργού Π. Πρωτοπαπαδάκη, με πανναξιακή σχεδόν συνδρομή ή ανοχή.
Μη ξεχνάτε και το νέο βιβλίο του τέως Λυκειάρχη Α. Ναυπλιώτη, που στο ιστορικό του μέρος είναι μεροληπτικό, αντιβενιζελικό και ιδεολογικά φωρτισμένο.

Ανώνυμος είπε...

Προσπάθεια της οικογένειας που ξεκίνησε από τον τόμο του Δήμου Νάξου "Νάξος-αρμενίζοντας στον χρόνο" στον οποίο τα σχειτκά με τους Πρωτοπαπαδάκηδες άρθρα έχει γράψει ο Μϊκης Πρωτοπαπαδάκης και γι αυτό ευθύνονται οι υπεύθυνοι για την σύνταξη αυτού του τόμου επιστήμονες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρήγας σας μάρανε. Αν λεγότανε όμως Παπα-ρήγας;

Ανώνυμος είπε...

Επειδή απ' ό,τι καταλαβαίνω σάς αρέσει ο Γιάννης Πρετεντέρης, να τι γράφει στο σημερινό "ΒΗΜΑ":

Η μαγκιά με τον Βερελή δεν είναι ότι παραιτήθηκε από τη Βουλή. Είναι ότι είπε φωναχτά όσα σκέφτονται αλλά δεν τολμούν να ομολογήσουν οι περισσότεροι βουλευτές και μερικά εκατομμύρια Έλληνες ψηφοφόροι. Είπε, δηλαδή, ότι δεν αντέχει να συμμετέχει άλλο σε μια ανεμπόδιστη και συνεχή απαξίωση του δημόσιου χώρου, στην πολιτική του σκουπιδοτενεκέ.
Ομολογώ ότι στην πολιτική δεν μου αρέσουν οι κλέφτες. Ακόμη λιγότερο, όμως, μου αρέσουν όσοι εξαντλούν την πολιτική δραστηριότητά τους μιλώντας για κλέφτες. Βατοπαίδι εσείς; Siemens εμείς! Παυλίδης εσείς; ΜΑΝ εμείς! Σκαλίζουν τον σκουπιδοτενεκέ του αντιπάλου ελπίζοντας ότι κάτι μπορεί να κρύβει. Ή, ακόμη χειρότερα, πασχίζοντας να πείσουν τον κοσμάκη ότι «οι κλέφτες είναι οι άλλοι». Και αυτό στις ημέρες μας αποκαλείται «πολιτική δραστηριότητα». Πού είναι η συζήτηση για την οικονομία; Για την Παιδεία; Για την Υγεία; Για το κράτος; Για το Ασφαλιστικό; Για την ευρωπαϊκή στρατηγική; Πουθενά! Ούτε λέξη! Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ ζήτησε μια συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως για την οικονομική κρίση, αφού η Βουλή κουβέντιασε προηγουμένως πέντε προανακριτικές, τρεις εξεταστικές και μία παραπομπή πρώην υπουργού. Αυτή είναι η πολιτική μας. Χωρίς προσχήματα. Χωρίς υπεκφυγές. Χωρίς ελαφρυντικά. Και για την οποία φταίμε όλοι. Φταίμε επειδή, το έχω ξαναγράψει, η επιλογή του σκουπιδοτενεκέ δεν είναι μια επιλογή αγνότητας, ούτε διαφάνειας, ούτε καν συνταγματικής ορθότητας. Είναι μια επιλογή ευκολίας και ανικανότητας. Την προκρίνουν όσοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι δεν έχουν πού να πιαστούν. Οσοι δεν έχουν τι να προτείνουν. Και όσοι δεν ξέρουν πώς να ακουστούν. Oι ίδιοι, πάντα οι ίδιοι, κατορθώνουν να εγκλωβίζουν τον δημόσιο διάλογο και την εθνική προοπτική σε έναν ατελείωτο φαύλο κύκλο όπου τα «σκάνδαλα» διαδέχονται τα «συμφέροντα» και τα «συμφέροντα» ακολουθούν τα «σκάνδαλα». Η αλυσίδα της μιζέριας. Και η Ιστορία εν τω μεταξύ θα γράψει ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση της σύγχρονης ιστορίας της συζητώντας για τον Παυλίδη και τον Τσουκάτο. Πολλοί κατηγορούν την πολιτική τάξη για «κουκούλωμα». Λάθος. Το σωστό είναι ότι ελέγχεται για «χρεοκοπία». Πήραν μια χώρα και την οδήγησαν στο χείλος της απόλυτης απαξίας. Οι μεν ανίκανοι να κυβερνήσουν, οι δε ανεπαρκείς να αντιπολιτευθούν, αποφεύγουν την αναμέτρηση επί της ουσίας και επιλέγουν τον σκυλοκαβγά. Όλο και κάποιο ξεροκόμματο θα βρουν στον σκουπιδοτενεκέ του αντιπάλου τους. Στην πραγματικότητα κατεβάζουν τον πήχη στο μπόι τους. Διότι και ο τελευταίος καφενόβιος μπορεί να κάνει κουβέντα περί «σκανδάλων» και «διαφάνειας» . Αλλά χρειάζεται υψηλή πολιτική και διοικητική επάρκεια για να κάνεις μια χώρα να λειτουργήσει, να προκόψει, να εκσυγχρονιστεί. Για να υπηρετήσεις μια πραγματική πολιτική ατζέντα. Έτσι, οι επιτήδειοι αλλάζουν εύκολα την κουβέντα. Ούτως ή άλλως, σε όποιον σκουπιδοτενεκέ κοιτάξεις όλο και κάτι μπορείς να βρεις. Άλλωστε ακόμη και μια πολιτική του σκουπιδοτενεκέ είναι ικανή να αποκτήσει τους πολιτικούς της.

Ανώνυμος είπε...

Τι δουλειά έχει η Παπαρήγα με τους Βρουτσορήγες του σκουπιδοτενεκέ του Πρετεντέρη;

Ανώνυμος είπε...

Ορμώμενος από τον σκουπιδοτενεκέ του Πρετεντέρη σας θυμίζω το σκουπιδαριό της Χώρας στο οποίο κάνει αναφορά ο κ. διαχειριστής, αλλά θάφτηκε από τον σωρό των «πολιτικών» σκουπιδιών.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ,ΤΟ ΚΚΕ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΥΡΙΕ Α-ΝΑΞΙΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΩΑΣ ΤΙΟΤΑ ΕΣΥ
Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κάνεις πάντα το...Γερμανό; Τι αποδείξεις έχεις; Και γιατί έκλεισε τη Βουλή στα μουλωχτά ο "καταλληλότερος", αφού και αυτή η υπόθεση παραγράφεται;
Να σου πω εγώ. Τα μόνα σκάνδαλα που δεν είχαν παραγραφεί για τα πολιτικά πρόσωπα, ήταν αυτά της περιόδου 2004-2007, δηλ. τα σκάνδαλα της κυβέρνησης της "μηδενικής ανοχής". Και σου λέει ο μάγκας της Ραφήνας "μόνο εμείς θα την πατήσουμε; Τα κλειδιά τα έχω ακόμα, κλείνω τη Βουλή και άντε κουρευτείτε". Αυτά βλέπει ο λαός και σιχαίνεται ακόμα πιο πολύ την πολιτική και τους πολιτικούς.
Το κατάλαβες;

Ανώνυμος είπε...

Τσάμπα θα πάει ενδεχόμενη θυσία της «αεικίνητης»
Το κυκλοφοριακό έμφραγμα που υπέστη για τρεις ώρες το Γαλάτσι ήταν αντιστρόφως ανάλογο με το αποτέλεσμα της κινητοποίησης.
Ήταν περισσότεροι οι αστυνομικοί που έλεγχαν την κίνηση από τους διαδηλωτές. Ας καταλάβουν όλοι ότι το πρόβλημα είναι πολιτικό, για τη λύση του απαιτείται νομοθετική ρύθμιση και κατ’ επέκταση, πολιτική βούληση.
Οι ορθοπεταλιές είναι «για τα μάτια του κόσμου», και για τις φωτογραφίες της.. Μαρίας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΙΑ Α-ΝΑΞΙΕ.ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ. ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ