Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Η κομματική εθελοτυφλία του κ. Μπαρδάνη……


…μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ της τοπικής κοινωνίας
και της τοπικής εξουσίας
και απομακρύνει το ενδεχόμενο γρήγορης
και αποτελεσματικής λύσης
κάθε προβλήματος..

Το παρήγορο στην όλη υπόθεση είναι ότι έστω και αργά κατάλαβε και δηλώνει πλέον ανοικτά ότι στις επόμενες Δημοτικές εκλογές θα πάει στο… ιατρείο του!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΎ ΘΥΜΉΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΧΟΛΊΑΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΊ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΉ
Παπαρήγα: Ετοιμάζουν προβοκάτσια τήν τελευταία στιγμή εναντίον μας. Ομως όποιος απλώσει χέρι στό ΚΚΕ θα τό πληρώσει ακριβά....

Ανώνυμος είπε...

Πριν λίγο μου είπαν από τον Απόλλωνα ότι κάθε πρωί τα βυτία κάνουν παρέλαση στην παραλία παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου.
Μήπως μπορείτε να μας ενημερώσετε υπεύθυνα, πού πάνε τα λύματα; Τα δεχτήκανε τελικά στη Χώρα;
Ακόμα, όταν μαζευτεί ο κόσμος, πως θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση ;

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας με τη μακακία του...
Τι είναι αυτά που λες ρε συ;
Τι θα πει "αρμόδιος αντιδήμαρχος"; Υπάρχει και αναρμόδιος αντιδήμαρχος; Πόσους αντιδημάρχους νομίζεις έχει κάθε Δήμος; Από αυτό και μόνο φαίνεται το πόσα καταλαβαίνεις...Τα βυτία όχι απλώς ΔΕΝ κανουν παρέλαση, αλλά -αντίθετα- έριχναν τα λύματα στη θάλασσα, πήγε και το λιμεναρχείο και έτρεχαν όλοι οι ερφάτες να κρυφτούνε μην τους πάνε αυτόφωρο. Αυτά που άκουσες είτε τα λες επίτηδες, είτε στα είπαν επίτηδες... Σκατά επισκευή κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Λένε ότι το ύφος πολλές φορές φανερώνει και το ήθος του ανθρώπου.
Μήπως εκείνος που δεν έχει τίποτα από τα παραπάνω, χάνει και το δίκιο του ( αν βέβαια έχει) ;

Ανώνυμος είπε...

Μωρ' τι μας λες;
Δε σου άρεσε το ύφος, πουλάκι μου;
Δηλαδή επειδή δεν ήταν ωραίο το ύφος μου, έχασα το δίκιο μου; Δηλαδή δεν έχω δίκιο;
Δηλαδή επειδή δεν είχα ωραίο ύφος τα ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΑΝ μέσα στη θάλασσα προχθές;
ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕΓΑΛΕ.
Όσο για τις "από μακριά - δήθεν - κριτικές" περι "ύφους" και "ήθους", να πας να τις κάνεις πρώτα στους μαγαζάτορες Απολλωνιάτες που τραμπουκίζουν, και μετά σε αυτούς που λένε πως δεν ισχύει ότι πριν 2 χρόνια οι ίδιοι έναν Μάρτη μήνα, ξεπλέναν τα σκατά με τις μάνικες κάτω από τα τραπεζάκια τους. Στη συνέχεια να πας να πεις περι ύφους και ήθους στον μαγαζατορα που έβριζε τον Γιάννη Μπαρδάνη (του Φλώριου - όχι το Δήμαρχο) και τον έλεγε "ΑΛΗΤΗ" απρόκλητα και Δημόσια, μέσα στη συνέλευση του Απόλλωνα, επειδή τους είπε ότι δεν έχει ο Απόλλωνας καθαρή θάλασσα! (Όλη η συνέλευση υπάρχει στο μπλογκ του Απόλλωνα για να τον ακούσεις). Μετά να πας να μιλήσεις για ύφος και ήθος σε αυτούς που γάβγιζαν τους 86 πριν 2-3 καλοκαίρια, και να σταματήσεις να τους γλείφεις από φόβο μη σε στείλουν και εσένα....στο διάολο.

Και τέλος να πας να μιλήσεις για "ύφος" και "ήθος" στο Δήμαρχο Μπαρδάνη που νομίζει πως είναι τσιφλικάς και το Δημαρχείο το τσιφλίκι του. (Δες στο μπλογκ του Απόλλωνα πάλι τα βίντεο με τη φασιστική του συμπεριφορά)

Όταν θα πεις ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. Αυτοί...ποτέ δε χάνουν το δίκιο τους εεεεεε; Ή μήπως το δικό μου ύφους είναι πιο...αισχρό;;;;;;

Ξέρεις, εκτός από αυτό που είπες περι "ήθους και ύφους", λένε και κάτι άλλο: Ό,τι άμα ψάχνει κάποιος αφορμή τη βρίσκει.

"Η δήθεν λοιπόν κριτική σου δείχνει και το δικό σου ήθος."

Τα σκατά δε σε πειράζουν, ε; Εσύ να κοιτάς το ύφος...Δεν πειράζει...πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...

(Και για την παρενθεσούλα σου: Κανείς δεν έχει λόγο να λέει ψέμματα ότι χύνονται λύματα στη θάλασσα. Αντίθετα πολλοί έχουν ΠΟΛΟΥΣ λόγους να το κρύψουν.....Οπότε το "αν" έχω δίκιο πάει περίπατο.)

Ανώνυμος είπε...

Μετρηθείτε λοιπόν όλοι μαζί, αφού δεν διαφέρετε σε τίποτα να βγείτε 186.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ με ποιους είσαι με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ή με τους Απολλωνιάτες;

Ανώνυμος είπε...

Με τους Απολλωνιάτες ΠΟΤΕ και με τους "Απολλωνιάτες" πάλι ΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

εγώ είμαι με τον Απόλλωνα, το διακύβευμα είναι ο Απόλλωνας και όχι οι διάφοροι περαστικοί.Γκέγκε;

Ανώνυμος είπε...

Για τον τύπο που έχει ταυτίσει τους 86 με όσους ντόπιους και με το Δήμαρχο που τραμπουκίζουν και φοβερίζουν:

Όπως νομίζεις μεγάλε. Απέφυγες για άλλη μια φορά να καταδικάσεις ευθέως το ύφος και ήθος αυτών των τύπων. Προκειμένου όμως να μην "καρφωθείς" ότι συμφωνείς με τους "τραμπουκισμούς" και προκειμένου να ικανοποιήσεις το σύμπλεγμά σου απέναντι στις ουσιώδεις και αποτελεσματικές δράσεις και αντιδράσεις των 86, τους έβαλες όλους στο ίδιο καζάνι.

Τέλος πάντων...ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.

Για την επισκευή όμως σου ξαναλέω..."Υπεύθυνα" πως ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ υπήρξαν (ένα-δυο) ΜΟΝΟ την 1η μέρα. Μετά τα αμόλησαν στη θάλασσα και έγινε καταγγελία στο λιμεναρχείο και πήγε το λιμεναρχείο μετά από 3 ώρες και τράβηξε φωτογραφίες. Η θολούρα από τη σκατίλα υπήρχε ακόμη - παρά το ότι είχε κύμα και συνεπώς διαλυόταν σχετικά εύκολα η βρώμα.

Αυτά που λες για ουρές με βυτιοφόρα και "αρμόδιο αντιδήμαρχο" (Αν είναι δυνατον: Λες και υπάρχει αντιδήμαρχος "Σκατίλας") είναι μπαρούφες και παραμύθια της χαλιμάς.

Το γιατί τα είπες και μάλιστα με δήθεν ερώτηση ας το εξηγήσει ο καθένας μόνος του. Εγώ δεν αποκλείω να είσαι και κάποιος από το Δήμο και να προσπαθείς να κάνεις προπαγάνδα.
Και στο ξαναλέω: ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΝΑ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Αντίθετα ΠΟΛΛΟΙ είναι αυτοί που έχουν ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ να κρύψουν τη βρωμιά του Απόλλωνα. Από τους μαγαζάτορες μέχρι το Δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα ξέρεις καλά.
Όντως μία μέρα έφυγαν δύο βυτία . Τις άλλες μέρες γέμιζε ένα ξημερώματα. Λένε ότι τα αδειάζουν κάπου στη Μονή.
Όσο για τη φαντασία σου, άφησέ την να οργιάσει.
Αν όλα τα συμπεράσματα που βγάζεις είναι με αυτή τη λογική… κατάλαβα…

Ανώνυμος είπε...

Η φαντασία ως προς το ποιος είσαι δεν με οδηγεί σε συμπεράσματα. Απλώς κρατάω μία πισινή απέναντι σε τέτοιου είδους πληροφορίες που αγωνιούν να τα παρουσιάσουν όλα ρόδινα.

Το Λιμεναρχείο, οι φωτογραφίες και το ότι τα έριχναν στη θάλασσα δεν είναι φαντασία. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Τι θα πει δεν τα ξέρω καλά;
Μπορεί να μην τα ξέρω όλα, αλλά στη θάλασσα τα αμολύσανε τουλάχιστον μια μέρα (την ημέρα που πήγε και το λιμεναρχείο).
Εσύ αντίθετα, την..."παρέλαση από βυτία" τώρα μας την μετέτρεψες σε μόλις 3 βυτιοφόρα (2 αυτά που παραδέχτηκες & ένα του...ξημερώματος.)
Δε θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά και 10 να ήταν τα βυτιοφόρα από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή (2/ημέρα), δεν το λες "παρέλαση", εκτος αν θες να...πρακαταλάβεις.

Αλήθεια εσύ πως έμαθες για το βυτιοφόρο που ήρθε το ξημέρωμα; Ξενύχτησες για να δεις;

Όσο για το υπεροπτικό σου υφάκι με τη φράση "Δεν τα ξέρεις καλά", σου θυμίζω ότι στις 29 Μάϊος 2009 9:37 μμ, έγγραφες ότι τάχα μου έχεις κάποιες πληροφορίες, αλλά θα ήθελες και μια πιο υπεύθυνη ενημέρωση. Και μόλις σου την έδωσα την υπεύθυνη ενημέρωση, μας βγαίνεις ξερόλας και ξενυχτάς εσύ ή ο πληροφοριοδότης σου για να μετρήσετε τα βυτιοφόρα.
Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς τις προθέσεις σου.Ακόμα και αλήθεια να λες, κλονίζεις την εγκυρότητα σου.
Και κάτι τελευταίο:
Όπως και να έχει δε διαφωνούμε στον αριθμό των βυτίων. Το σίγουρο είναι όμως πως ούτε παρέλαση έκαναν, ούτε αντιδήμαρχος σκατού υπάρχει. Ρίξανε και στη θάλασσα. Τελεία και παύλα.
Τώρα αν αυτά που πήραν με τα βυτία τα πήγαιναν στη Μονή, θα τα έριχναν σε καμια ρεματιά, που σημαίνει ακόμα χειρότερα.

Αυτά. Για εμένα τελείωσες. Και μόνο που τη μία παριστάνεις τον ανήξερο που κάτι άκουσε αλλά δεν είναι σίγουρο, και την άλλη είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος για τις πληροφορίες σου (για τις οποίες πριν ζητούσες επιβεβαίωση), ώστε να αμφισβητείς εμένα, που από την αρχή σου είπα πως οι πληροφορίες μου ισχύουν 100%...ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.-