Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Σπάσαμε το … άβατο ….


Αποκλειστικό !!!
Ο προβληματισμός και η διάθεση του Δ.Σ. του Συλλόγου Κορωνίδας
ν’ ανοίξει διάπλατα ένα παράθυρο στο μέλλον,
έφεραν δυστυχώς το… μπάτουδο σε δεύτερη μοίρα!


Το πολύ καλά προετοιμασμένο γεύμα εργασίας, προϊόν ανιδιοτελούς μόχθου, κρατήθηκε σαν επτασφράγιστο μυστικό, προφανώς για να μην υπάρξει αποπροσανατολισμός και η στόχευση στην καρδιά των προβλημάτων να είναι ακριβής.

Εμείς καταφέραμε και μάθαμε τι ακριβώς συζητήθηκε στο τραπέζι στο οποίο το μόνο που περίσσευε ήταν… το μπάτουδο.

Με κίνδυνο να κατηγορηθούμε ότι είμαστε φανατικά προσηλωμένοι στην ενημέρωση των πολιτών δημοσιεύουμε όλη τη μυστική ατζέντα, όπως μας την περιγράφει ο μυστικός πράκτοράς μας που παραβρέθηκε….

«…Σε ατμόσφαιρα υψηλού προβληματισμού και ευθύνης εξελίχθηκε η συνάντηση του Συλλόγου Κορωνίδας με τον κο Βρούτση.

Έκπληκτος ο κυβερνητικός βουλευτής παρακολουθούσε την ανάπτυξη των προβλημάτων που του εξέθεταν, την αναπτυξιακή στρατηγική και την ποιότητα ζωής που πρέπει να διαμορφωθεί για τη Νάξο γενικότερα.

Εντύπωση προκάλεσε η διαβαθμισμένη ιεράρχηση και η βαθειά μελέτη των προβλημάτων, ξεκινώντας από τα τοπικά μέχρι τα γενικότερα προβλήματα του νησιού.

ΒΙΟΚΑ, δρόμοι, λιμάνια, εναλλακτικές μορφές ενέργειας, ο ρόλος της ακτοπλοΐας και αεροπλοΐας, η τουριστική ανάπτυξη, το χωροταξικό, η υγεί,α η παιδεία, η διεθνής οικονομική κρίση, το μεσανατολικό και όλα αυτά σε σχέση με τα πολιτιστικά και ιστορικά συγκριτικά πλεονεκτήματα της Νάξου, αποτέλεσαν τη βάση της συζήτησης… Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε θέματα περιβάλλοντος ενώ την ώρα του desert ακροθιγώς έγινε αναφορά και στο Βατοπέδιο…»

Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί τόσος εκνευρισμός και επιθετικότητα, αντί να υπερηφανεύονται για την ποιότητα των επεξεργασιών τους.

Εκτός, λέμε εκτός, αν δεν είπαν τίποτα από τα παραπάνω και ….όλα αυτά τα θεωρούν μυθεύματα και κακόπιστες κριτικές που κάποιοι εχθροί του Συλλόγου διαρρέουν για να…τους εκθέσουν (!!!) γιατί απλά δεν ήθελαν να φέρουν σε δύσκολη θέση έναν κυβερνητικό βουλευτή…
Εδώ που τα λέμε τέτοια προσβολή και διαστρέβλωση θέσεων δεν την αντέχει κανένας ….

Άντε πάλι ανακρίσεις για τη διαρροή ….

*** η φωτογραφία μπήκε για αισθητικούς λόγους…

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μάγκα μας δουλευεις, αλλά αν έκανες πλάκα, εμένα με χάνεις από το blog σου.

Ανώνυμος είπε...

Άραγε συνεχίζουν να κοιμούνται ήσυχοι αυτοί οι άνθρωποι;
Ας τους ενημερώσει κάποιος και ας πάρουν θέση.
Στο κάτω κάτω η αναγνώριση του λάθους δείχνει γενναιότητα

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε 5.12 μμ δεν έχεις φαίνεται καταλάβει το πόσο τραγική είναι η κατάσταση της Διοίκησης του Συλλόγου.
Στην εττικέτα δεν είδες χαραχτηρισμό χιούμορ;
Αν κι αυτό δεν το κατάλαβες μήπως είδες ποτέ σου στην εφημερίδα ή σε ανακοίνωση κανένα από τα προβλήματα που περιγράφονται;
Συγχαριτήρια στο διαχειριστή για τον πανέξυπνο τρόπο της ανάρτησης γιατί μόνο έτσι φαίνεται η ανικανότητα, η κομματική σκοπιμότητα και η αδιαφορία τους για τα προβλήματα της Νάξου.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που διοικούν τον Σύλλογο Κορωνίδας, καθ’ όλα αξιοπρεπείς και με σεβασμό από τυην κοινωνία, έχουν κάνει ένα λάθος σε υπερθετικό βαθμό.
Στην προσπάθειά τους να δείχνουν απολίτικοι, αφελώς υποπίπτουν στην ποιο πολιτική, αλλά με την κάκιστη έννοια, πράξη.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι άνθρωποι πάνε από ανάγκη διαφορετικά θα είχαν κλείσει οι σύλλογοι. Άμα τα παρατήσουνε δε θα ξανανοίξουνε.

Ανώνυμος είπε...

Στη σούβλα ψήνεται ο… ρουφιάνος.
Για να μάθετε ποιος είναι, διαβάστε προσεκτικά τη σφραγίδα

Ανώνυμος είπε...

Μα οι άνθρωποι δεν το παίζουν απολίτικοι. Η όλη τους δράση είναι βαθειά πολιτικοποιημένη. Είναι σαν να λέμε ότι ο Άνθιμος το παίζει απολίτικος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝ;
ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝ;

Ανώνυμος είπε...

Καλέ … Μεγιεμελέν την λεν.

Ανώνυμος είπε...

Το μπάτουδο έφερε βροχή,
κι έχετε μείνει μοναχοί..

ΟΒΕΛΙΞ είπε...

Προς Διοικούντας επιστολή , το ανάγνωσμα…

Αλλά γαρ, ού χαλεπόν ευρείν ότι κατηγορήσει τις τούτων, ή επιπλήξει υμίν τοις άλλοις, άλλ’ έργον ευρείν τούτο αφ’ οποίων λόγων ή ποίας πράξεως τις επανορθώσεταί ά νυν ουκ έχει ορθώς…

Ανώνυμος είπε...

Διαχειριστή μην μας κρατάς στο σκοτάδι. Δεν μπορεί, εσύ ξέρεις.
Συνεχίζονται οι έρευνες?
Εκδόθηκε πόρισμα?
Ολοκληρώθηκε η διαπόμπευση?
Πέτυχε ο δημόσιος ξυλοδαρμός?
Άντε γιατί πρέπει να ασχοληθούμε και με το τι θα ψηφίσουμε..

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΕΚΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΕΖ ΚΑΙ ΔΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΙΤΙ ΤΗΝ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΟ ΕΠΕΞΩ. ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ. ΜΗΠΩΣ ΕΣΤΡΙΨΕ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΕΝΕ? Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ επιβεβαιώνω ότι την ψάχνουν στο συμβούλιο από τα Χριστούγεννα. Το πιο σίγουρο είναι ότι δεν κατάφερε να μπεί βαθειά στην κλίκα οπότε δεν την παίρνει για πολλά. Είναι ξύπνια και πάει εκεί που έχει μέλλον. Από εκεί ότι ηταν να πάρει το πείρε, και καλά έκανε.

Ανώνυμος είπε...

Έχετε μείνει όλοι πολύ πίσω. Η κ. Αλιμπ’ερτη το Σαββατοκύριακο ήταν στην Μύκονο παρακαλώ. Σε ημερίδα της ΕΚΥΤ , ως αντιδήμαρχος και μεγαλοεκδότης. Που να την χωρέσει το υπόγειο της οδού Ανταίου…

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα το πρωί άκουσα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ότι ο Δήμος Γαλατσίου έχει δηλώσει συμμετοχή στο καθάρισμα των παρτεριών στο Ειρήνης και Φιλίας. Σε κάτι τέτοια που έχει και τηλεόραση η κ. Αλιμπέρτη είναι πρώτη.

Ανώνυμος είπε...

Με στόχο να καθαριστούν από σκουπίδια και ξερά χόρτα, διαζώματα, παρτέρια, πλατείες και τμήματα από περιαστικά δάση, ο ΣΚΑΪ καλεί κινήσεις φορέων, ενεργών πολιτών, δήμους και επιχειρήσεις από την Αττική, προκειμένου να αναλάβουν ενεργή δράση.

Παρακινούμε Δημάρχους, περιβαλλοντικούς συλλόγους, φορείς, μαθητές, ενεργούς πολίτες, παρέες, οικογένειες, εταιρίες, να οργανωθούν σε μικρές ή μεγάλες ομάδες και να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο του ΣΚΑΪ 210-4800170-4 και να δηλώνουν ποιοι είναι και πού θα οργανώσουν τη δράση τους.

Όσοι το επιθυμείτε, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμο και το email σας, σε περίπτωση που χρειαστεί ο ΣΚΑΪ να επικοινωνήσει μαζί σας, στη φόρμα που βρίσκεται δεξιά της ιστοσελίδας. Αν εκπροσωπείτε κάποιο φορέα, μπορείτε να συμπληρώσετε και τα στοιχεία του φορέα σας.

Στο πεδίο για το σχόλιο συμπληρώστε το χώρο που σκοπεύετε να καθαρίσετε.

Η εκστρατεία καθαριότητας έχει διπλή σημασία, καθώς, πέρα από την προστασία του Περιβάλλοντος, συμβάλλει και στην προστασία του χώρου από πυρκαγιές, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο ΣΚΑΪ 100,3 θα το ανακοινώνει μέσα από τις εκπομπές και τα Δελτία Ειδήσεών του, ώστε όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν και να ενισχύουν τις ομάδες καθαρισμού.

Όσοι από τους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να προμηθευτούν σακούλες, γάντια και μπουκαλάκια με νερό μπορούν να επικοινωνούν με το 210-4857462 έως την Παρασκευή 5 Ιουνίου από τις 10.00-18.00.