Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Ανακρίσεις και καθεστώς ιερής εξέτασης

Ανακρίσεις και καθεστώς ιερής εξέτασης επιβάλουν στα μέλη του Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου οι διοικούντες για το μεγάλο σκάνδαλο να αναγγείλουμε πρώτοι την έκδοση της εφημερίδας !!!!!! Το έγκλημα ήταν ότι κάποιο μέλος μας έστειλε την εφημερίδα.
Ζητούμε ταπεινά συγνώμη γιατί δεν γνωρίζαμε ότι η Κορωνίδα κυκλοφορεί κρυφά !!!!

Άποψη μας είναι, για να είναι πιο αποτελεσματικές οι ανακριτικές διαδικασίες, εκτός από τη λασπολογία και τις απειλές στα μέλη, να προχωρήσουν σε πιο δοκιμασμένες πρακτικές. Δημόσιος ξυλοδαρμός!!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ο Νικολάκης δεν έδειχνε ότι κρύβει μέσα του το "θηρίο".

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιο κατάντημα και τέτοια εξαθλίωση του Συλλόγου δεν έχει ματαγίνει. Μεγάλη είναι η ευθύνη προσώπων όπως το μέχρι πρόσφατα αφεντικό της "Κορωνίδας".Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να επιστρέψει θριαμβευτής για να ξανακάνει τα ίδια και χειρότερα λάθη.

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές ότι κατάλαβαν το λάθος τους και αντί να ζητήσουν σεμνά και ταπεινά συγνώμη εφαρμόζουν το σύστημα της επιθετικής άμυνας. Είμαι σίγουρος ότι θα διαφυλάξετε σαν επτασφράγιστο μυστικό την πηγή σας.
Όσο για κάποια πρωτοπαλίκαρα από το Δ.Σ. που βρίζουν ασύστολα όπου βρεθούν και όπου σταθούν, δείχνουν το επίπεδό τους και την πνευματική τους ένδεια όπως πολύ σωστά έχετε τονίσει.

Ανώνυμος είπε...

Κι η "Κορωνίδα" που κυκλοφόρησε δεν πάει πίσω, από τους αρθρογράφους μέχρι τα περιεχόμενα επιβεβαιώνεται η κομματικοποίηση Συλλόγου και εφημερίδας. ΝΡΟΠΗ

Ανώνυμος είπε...

Κια αυτή η λαογράφος της "Κορωνίδας" δε λέει να σταματήσει να γράφει τα ίδια και τα ίδια. Μου θυμίζει τη λαογράφο των "Ναξιών" και της εφ. "Ναξιακό Παρόν" που έχει γράψει πιο πολλούς βίους Αγίων από το σύνολο όλων των,,,,,Αγίων.