Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

τελικά δεν βρωμάει μόνο ο ΒΟΘΡΟΣ...




Η τριμελής επιτροπή, που ήταν… διμελής, είχε μία μόνο επιλογή…

6 σχόλια:

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΜΠΡΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΚΑΒΑΛΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΕΓΙΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είπε ότι βρωμάνε οι ΔΕΞΙΟΙ, ή σωστότερα ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ…
Το σύστημα αναδύει μπόχα φίλε μου.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να συγχαρώ τους διαχειριστές, αλλά και τον κ. Λεβογιάννη Νικόλαο για τις άοκνες προσπάθειές σας για το καλό του Απόλλωνα και της Νάξου γενικότερα.

Ανώνυμος είπε...

Η Γαρυφαλλιά Σκιάνη (Πάρεδρος Νομικού Συμβουλίου του Κράτους), που είναι μέλος της Τριμελούς Επιτροπής, τι απέγινε; Γιατί δεν παρέστη στη συνεδρίαση της Επιτροπής; Θα μας εξηγήσει κανείς;
Η υπόθεση μας θύμισε τον απίθανο Βαμβακούλα που είπε κάποτε οτι συγκροτήθηκε μια τριμελής επιτροπή από δύο άτομα!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΜΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΡΔΑΝΗΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ .ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΞΟ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ BLOIG ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοια κομματόσκυλα όπως ο 1ος και ο από πάνω μου τι πώς να μη βρωμάει και πέρα από τον ΒΙΟ.ΚΑ;

Ο naxios το μόνο που κατάλαβε και μπήκε και στον κόπο να μας ανακοινώσει είναι ότι ο Δεκαβάλας έγινε Δεξιός. Εγώ μεγάλε δεν ήξερα ούτε καν ότι ήταν ΠΑΣΟΚΟΣ! Εξάλλου δεν πρέπει να είναι κριτίριο για να βγει μία απόφαση νόμιμη ή παράνομη, το αν αυτοί που θα την κρίνουν ανήκουν στο ίδιο κόμμα με αυτόν που έβγαλε την απόφαση...
Εσύ αυτό το έχεις τόσο δεδομένο που τολμάς και βγάζεις και συμπεράσματα με βάση αυτό... Δηλαδή και εσύ στη θέση τους τα ίδια θα έκανες. Μπράβο μεγάλε.

Αμ, ο κλάψας από πάνω...Σιγά ρε αδικημένε ΝεοΔημοκράτη. Ναι, ρε! Οι ΠΑΣΟΚΟΙ φταίνε περισσότερο από τον Μπαρδάνη. Θα τους άλλαζα τα φώτα αλλά τα 2 τελευταία χρόνια ΛΕΙΠΟΥΝ και έχουν δώσει τα κλειδιά στον Μπαρδάνη για να μένει μαζί μας στο ρημάδι που μας χτίσανε (που λέγεται Νάξος του 20ου αιώνα). Και ο Μπαρδάνης αντί να το φτιάξει, τι κάνει; Φοβάται μην τους το χαλάσει; Και εμείς του λέμε κάλεσε ρε έναν υδραυλικό, έχουν βουλώσει οι αποχετεύσεις και βγαίνουν μέσα στο σπίτι σκατά. Και ο Μπαρδάνης μας λέει ότι είναι ιδέα μας και ότι απλώς κάποιος έκλασε...

Οι ΠΑΣΟΚΟΙ φταίνε και για αυτό; Ας μην έπαιρνε τα κλειδιά του σπιτιού αφού είδε ότι του δώσανε σκάρτο σπίτι ή ας το ΦΤΙΑΞΕΙ και να κόψει τις ....!
Και για να μη μας τα πρήζεις άλλο μην άγχεσαι: Αν ποτέ ξανάρθουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ (που ποτέ να μη σώσουν) να...διοικήσουν τον Δήμο, θα είμαι και ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΔΩ να τους πάρει και να τους σηκώσει.

Αυτά σας έχουν φάει κομματόσκυλα! Δεν κοιτάτε να βοηθήσετε να μαζέψουμε τον βούρκο. Κοιτάτε και καλά να βρείτε τον ένοχο για να τον βάλετε ΑΥΤΟΝ να τα μαζέψει. Και μέχρι τότε τον αναζητάτε περπατώντας μέσα στις ΚΟΥΡΑΔΕΣ.