Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Πυροβολείτε άφοβα τον πιανίστα. Είναι δικός μας, τον υιοθετήσαμε…


Φίλοι διαχειριστές,
Στην πρώτη σας ανάρτηση, τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008, γράφατε:

“Το διαδίκτυο δεν είναι απλά μια εξελιγμένη τεχνολογία. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ατομικά και δημοκρατικά όπλα του ανθρώπου στη λήψη και αποστολή πληροφοριών.
Η συμμετοχή και η γνώση αποτελούν τα μεγαλύτερα ποιοτικά στοιχεία της δημοκρατίας. Αποδυναμώνει το οπλοστάσιο των κάθε μορφής εξουσιών που είναι η επιβολή της κυρίαρχης γνώσης και έτσι απελευθερώνεται η σκέψη για να καταστεί ο άνθρωπος από αντικείμενο και υποτακτικός δέκτης σε πρωταγωνιστή και δημιουργό."

Συμφωνώ απόλυτα και νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω την άποψή μου, πνίγοντας τον θυμό μου και επιστρατεύοντας την όποια πολιτική μου κρίση..


Τον κ. Γιάννη Μπαρδάνη δεν τον γνωρίζω και δεν θέλω να τον γνωρίσω.
Σύμφωνα με το πρωτόκολλο είναι ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ της Δρυμαλίας.
Της πανέμορφης Δρυμαλίας, με τους τίμιους, εργατικούς, δημιουργικούς, δημοκρατικούς και ωραίους κατοίκους.

Αυτό το παραδέχονται όλοι, είναι κανόνας.
Όμως για να επιβεβαιωθεί ο κανόνας, απαραίτητη είναι η εξαίρεση.

Ε, λοιπόν ο κ. Γιάννης Μπαρδάνης είναι η εξαίρεση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα, επί είκοσι χρονιά Μανωλας Βασιλάκης ήταν αφεντικά του δήμου ,που έγινε για να βγει δήμαρχος ο Βασιλάκης και ουδείς διαμαρτυρήθηκε για για το βόθρο .Αλήθεια όρε καλόπαιδα τα χρόνια κείνα που κατουρούσατε; στα χωράφια ; Ήρθε λοιπόν ο Μπαρδανης και προσπαθεί να βρει λύσει στο θέμα. και ένα blog που το παίζει Αριστερος

Ανώνυμος είπε...

Ποιος σου είπε ότι αυτοί ήταν καλύτεροι; Απλά τότε δεν υπήρχαν τα blog για να τους τα σέρνουν, τα άκουγαν βέβαια από πολΛούς αλλά δεν γίνονταν γρήγορα γνωστά. Το ζήτημα φίλε μου είναι ότι ετοιμάζονται να ξαναπάρουν τον δήμο στα χέρια τους αυτοί οι δυο (Βασικάκης-Μανωλάς), ο πρώτος για να κάνει πράξη το όνειρό του, να μεταφέρει την έδρα του δήμου στο Φιλώτι και ο άλλος για να πάρει τα κονδύλια του δήμου να τα πάει όλα στην Κόρωνο.
είδατε ποιοι είναι οι...μέτοχοι της νέας εφημερίδας που κυκλοφόρησε στη Νάξο; Ο Βασιλάκης, ο Μανωλάς και διάφοροι άλλοι όμοιοί τους.
Τι πρέπει να γίνει; Να αναζητηθεί ένα νέο, άφθαρτο πρόσωπο, έξω από κόμματα που να μπει μπροστά, υπάρχει; Αυτό πρέπει να συζητήσουμε. Τα blog έχουν κάνει τεράστια ζημιά σε όλους αυτούς τους πολιτηκάντηδες, ας τους αποτελειώσουν προβάλοντας φρέσκα πρόσωπα. ΥΠΑΡΧΟΥΝ