Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Ε ρε κάτι ευαισθησίες…


Ξεκίνησαν μια προσπάθεια δεξιά Blogs συλλογής υπογραφών για τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τους μετανάστες. ( Έχουμε ξαναγράψει ).

Μερικά ερωτήματα:

- Είναι αυτοί που υπέγραφαν μαζικά, με πρώτο τον Καραμανλή, για να γίνει δημοψήφισμα για τις ταυτότητες;

- Είναι αυτοί που σιωπούν στις παραβιάσεις δημοκρατικών δικαιωμάτων, όταν κυβερνά η παράταξή τους



- Είναι αυτοί που χειροκροτούσαν όταν αποχωρούσε η πλειοψηφία από το ναό της δημοκρατίας τη Βουλή ή όταν την έκλειναν για να παραγραφούν τα σκάνδαλα…

Όχι μόνο ο ρατσισμός αλλά και η λογική έχει τα όριά της.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΝΑΣ έχει Πρόεδρο και αυτός είναι ο Μαϊτός, που εκλέχτηκε με μια ψήφο διαφορά, αλλά προσμετρήθηκαν και τα λευκά. Μπούμερακ για τον Κ.Βερνίκο ήταν η ψηφοφορία για τον γραμματέα, ήταν ο ίδιος μοναδικός υποψήφιος. Εκλέχτηκε με....αρνητικό αποτέλεσμα. Πρωτάκουστο!! Πήρε 8 ψήφους, ενώ τα λευκά ήταν 9 και τα άκυρα 4. Πρωτότυπη αποδοκιμασία, που σου κόβει τα φτερά. Συγχαρητήρια στο blog, τους κάνατε άνω κάτω!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πως θυμούνται τη δημοκρατία όταν είναι στην αντιπολίτευση!

Ανώνυμος είπε...

Προσμετρήθηκαν και τα λευκά; Που βρήκατε αυτή τη δημοκρατία ρε καραγκιόζηδες; Αν το παίζει πρόεδρος είναι παράνομος και κάθε μέρα θα αμφισβητείται σαν πρόεδρος της μειοψηφίας.
Βάλτε επιτέλους τάξη στο μαγαζί.

Ανώνυμος είπε...

Μαράκης-Καπούνης-Μαϊτός
Η "ΡΗΓΑ - ΗΤΙΔΑ" πλανάται πάνω από την Νάξο. Μήπως η τοπική του ΠΑΣΟΚ πρέπει να κάνει καμμία συνέλευση επιτέλους ή είναι απασχολημένοι με το μοίρασμα των "κατά φαντασίαν" καρεκλών;

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ(ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΙΦΡΟΝΕΣ" ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.............

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;


Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. μίλησε για τους κινδύνους που εμπεριέχει η χορήγηση ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου στους μετανάστες:
«Όταν εντάξουμε 500.000 μετανάστες και τους κάνουμε Έλληνες, αυτομάτως την επόμενη μέρα λόγω ανεργίας θα πληρώνουμε στον ΟΑΕΔ άλλους 500.000 ανθρώπους. Ένα σημείο, κόστος. Δεύτερον, έχουμε ευαίσθητα σύνορα...Να προσθέσω άλλες 400.000 μουσουλμάνους, θα μου γίνει ένα μουσουλμανικό κόμμα στην Ελλάδα όπως και στη Βουλγαρία. Δεν έχω την ηρεμία της καλής γειτονιάς για να προχωρήσω σε μια τέτοια αλλοίωση».

«Εδώ γίνονται πάρα πολύ χύμα τα πράγματα και με ανησυχεί. Η πρώτη υποχρέωση που έχουμε σαν κράτος είναι να καταγράψουμε πόσους μετανάστες έχουμε. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι και ποιους θα βάλουμε... Είναι πολύ επικίνδυνα παιχνίδια αυτά...Πρώτα να τους καταγράψουμε,..., δεύτερον να δούμε από πού προέρχονται, τρίτον να δούμε ειδικότητες, να δούμε χρόνια που έχουν παραμονής στην Ελλάδα, να δούμε τρόπο συμπεριφοράς, να δούμε αν έχουν κατηγορηθεί ή καταδικαστεί...Και εν συνεχεία να αποφασίσουμε την ποσόστωση...Είμαι κάθετος κι αντίθετος στο χύμα. Θέλω κανόνες», ξεκαθάρισε ο κ. Καρατζαφέρης.
Το δημοψήφισμα το προβλέπει το σύνταγμα, δεν έχει γίνει [ποτέ. Γιατί εδώ και τώρα;
Χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη.

Ανώνυμος είπε...

Ο Α-ΝΑΧΙΟΣ έδωσε ρέστα, με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις των μπλόκερ γκρέμισε όπως φαίνεται την σκληροπυρηνική ομάδα Νταμπάκη-Καλαϊτζή, ενώ έκοψε τα φτερά στον ταξίαρχο ε.α. που είχε ανοίξει τις φιλόδοξες φτερούες του για πολλές καρέκλες (νοσοκομείο, προεδρία ΟΝΑΣ κ.α.) που τινάχτηκαν στον αέρα. Οι μπλόκερς για άλλη μια φορά έδειξαν ότι έχουν τη δύναμη να κάνουν ανατροπές. Ε ρε τι έχει να γίνει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να τα πούμενε;
πεστε τα:

Ο νέος πρόεδρος Νίκος Μαϊτός ποζάρει στο ΝΑΧΙΟ σε φωτογραφία με τον "Πρύτανη του Ναξιακού Συλλογικού Κινήματος Αντώνη Χωριανόπουλο"!!!!!
Νέος ρόλος και ....τίτλος για τον Επίτιμο.
Γεια σου ...πρύτανη, είσαι και ο πρώτος. Μόνο που τον τίτλο του πρύτσανη τον έχει πάρει από παλιά ο ....Κωμιακίτης Παν/κός Στ. Κορρές.

Και τα αποτελέσματα της χτεσινής εκλογής Προεδρείου στην ΟΝΑΣ (από τον ΝΑΧΙΟ):

Πρόεδρος: Μαϊτός Νίκος (15 ψήφοι, 4 λευκά, 2 άκυρα)

Α’ Αντιπρόεδρος: Καλαϊτζής Μανώλης (18 ψήφοι, 3 λευκά).

Β’ Αντιπρόεδρος: Γρατσία – Χαντζούδη Σοφία (16 ψήφοι, 4 λευκά, 1 άκυρο).

Γενικός Γραμματέας: Σκυλάκης Θαλής (13 ψήφοι, 7 λευκά, 1 άκυρο).

Ταμίας: Κονδύλης Σταύρος (13 ψήφοι, 8 λευκά).

Ειδική Γραμματέας: Μάρκου Σοφία (11 ψήφοι, 10 λευκά)

Έφορος: Λιαδάκης Στέλιος (18 ψήφοι, 3 λευκά).
Ο πρόεδρος του απειρανθίτικου συλλόγου Καραπατής Πέτρος δεν δέχτηκε να είναι Β’ Αντιπρόεδρος και την θέση του πήρε η συχωριανή του Γρατσία - Χαντζούδη Σοφία.

Πάει κι ο ταξίαρχος ε.α. έχασε το νοσοκομείο, έχασε και την ΟΝΑΣ, πολύ άσχημη η πτώση, πριν καλά καλά ανοίξει τα φιλόδοξα φτερά του για την εξουσία.
Ας φροντίσει το νέο Δ.Σ. της ΟΝΑΣ στην πίττα που θα κόψει να τους τιμήσει με καμιά πλακέτα και να τους ανακηρύξει, τον μεν Νταμπάκη σε "Πρύτανη του Συλλογικού ΝΑξιακού κινήματος", τον δε ταξίαρχο, σε επίτιμο ...Αρχηγό".
'Αντε να δούμε τώρα ποιος άλλος έχει σειρά.

Ανώνυμος είπε...

ήπεσενε όξω και το ΒΗΜΑ που επανηύριζενε ια τον εδικό ντου το Βερνίκο πού θα άβγαινενε λέει γραμματικός τση ΟΝΑΣ. Έ τη γκακορίζικη ήντα τση κάνουνε τση φωθιοκαμένης. Κακά εροντάματα θα άχει.

Ανώνυμος είπε...

Το ΒΗΜΑ θα πάρει το Νοσοκομείο, Ο Ρήγας την ΟΝΑΣ και το Δήμο και μεις ήντα θα ενούμενε.

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να ξέρω τον Μαϊτό και τους άλλους που βγήκανε στο Προεδρείο της ΟΝΑΣ, έχω την εντύπωση ότι έγινε ανατροπή, ότι το γερασμένο και εξαθλιωμένο κατεστημένο της ΟΝΑΣ γκρεμίστηκε. Αν παρ' ελπίδα οι νέοι άρχοντες της ΟΝΑΣ δεν κάνουν ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ, αν δεν ανατρέψουν τα πάντα, θα γίνουν οι νεκροθάφτες της ΟΝΑΣ, γιατί εκεί που την κατάντησαν οι διάφοροι ψευτοπρυτάνεις υπήρξε μόνο ο λάκκος. Η ΟΝΑΣ ήταν με το ένα πόδι στον τάφο, δεν είναι δύσκολο να πέσει μέσα.
Ο Μαϊτός και οι άλλοι πρέπει να εκτιμήσουν σωστά τα πράγματα, γιατί αλλιώς θα χρεωθούν όλη αυτή την κατάπτωση, για την οποία δεν ευθύνονται, αλλά αυτοί θα μείνουν ως οι "νεκροθάφτες" της. Τα πραγματα δεν είναι εύκολα, αντίθετα. Απαιτείται πολύς αγώνας.
Θα δείξει.

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφία του Μαϊτού με τον Νταμπάκη δεν είναι καλό σημάδι. Μαϊτέ, ο δαιμόνιος επίτιμος θέλει προσοχή.Μακριά που λένε και με τον....απίγανο. Τό' χεις ακουστά;