Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ

Mια συνάντηση της ιστορίας και της τέχνης
στο εργαστήρι του ΜΑΡΚΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΑ

Πόσοι άλλοι δημιουργικοί Ναξιώτες υπάρχουν, εργάζονται και προσφέρουν, άγνωστοι, μακριά και αθόρυβα πίσω από τις αναλώσιμες αξίες που αναμασάμε και ανακυκλώνουμε;

Ας τους αναζητήσουμε.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να που μαθαμε και τους διαχειριστές. ήταν φανερό οτι θέλανε να αποκαλυφτούν. Δέστε τους τίτλους στο τέλος του βίντεο. Μάλλον αυτοί είναι. Δοξάστε τους.

Ανώνυμος είπε...

Μαγκιά τους και μπράβο τους αν είναι. Στο φινάλε μπορούν πολλοί να κάνουν μπλοκ και να καθιερωθούν; Όχι βέβαια. Νομίζω οτι έχουν βοηθήσει αλλά απ΄ ότι μπορώ να ξέρω οι τέσσερεις είναι …άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Λένε και για το γιατρό το Λιανή και για άλλους γιαυτό δεν δίνω σημασία. Υποθέσεις μπορούμε ολοι να κάνουμε και να μη φανερωθούνε ποτέ.
Γειά σου Μάρκο Παντελιά. Είναι απίστευτα πράματα αυτά που είδα.
Χρόνια πολλά σε όλους και να διαδώσετε την ταινία αυτή. Καλή πρωτοχρονιά.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Μάρκο.
Συγχαρητήρια θερμά και γειά στα χέρια σου.
Εσείς που ψάχνετε κοιτάξετε το video να δείτε ωραία πράματα και αφήστε κατά μέρος τα χωροφυλακίστικα που ξέρετε.
Μπράβο και στο Φρατζέσκο και στο Νίκο για την ωραία παρουσίαση.
Ένας καθεαυτού Κωμιακίτης

Ανώνυμος είπε...

Γιασου Μάρκο Παντελιά
με τη νέα σου δουλειά
Ξέχασες τον ταχυδρόμο
κι έχεις πάρει άλλο δρόμο
Σμίγει η τέχνη κι η ιστορία
με τη νέα σου πορεία
Μια φρεγάτα σου θα πάρω
στους αιώνες να σαλπάρω.
Β.

Ανώνυμος είπε...

Χρονια πολλά από και στοι Ροδινες

Ανώνυμος είπε...

Για τον φιλο που εχει αναρτησει το πρωτο σχολιο, μαλλον θα εψαχνε πολυ καιρο να βρει τους διαχειριστες αυτο του blog.Καιδεν μπορω να καταλαβω τελικα, τον ενδιαφερει αυτα που μπαινουν εδω; ή αυτοι ή αυτος που τα βαζει, οποιος/οποιοι κ να ειναι τελοςπαντων...Νομιζω οτι εχει σημασια το τι διαβαζουμε κ οχι ποιοι/ποιος/ποια τα βαζει.....Προσωπικα επειδη μου αρεσει η πολυφωνια κ εν γενει η δημοκρατια επιλεγω τι θα διαβασω.Και αν βρω κατι που ειναι γραμμενο κ δεν μου αρεσει κ δεν συμφωνω, απλα το προσπερναω.Δεν θα χλευασω ομως κ δεν θα ειρωνευτω με τπτ κ ουτε θα ψαξω να βρω τον οποιοδηποτε διαχειριστη. Μαγκια του να βαζει οτι θελει. Η πιο μεγαλη μαγκια ειναι ομως να καταλαβεις εσυ τι σου αρεσει κ τι οχι κ οχι να ψαχνεις να εξαπολυσεις βελη με χολη.