Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Το κοπή τη πίτα…

Εμείς ΠΟΤΕ δεν μπήκαμε και ΠΟΤΕ δεν θα μπούμε στην κουστωδία των γυρολόγων στο κοπή τη πίτα των Ναξιακών Συλλόγων ή άλλων φορέων.

Εξάλλου σας το ‘χουμε πει.
Είμαστε πάντα εκεί αλλά με τους άλλους…



Αυτό το Σάββατο κόβει την πίτα του ο Σύλλογος Κορωνίδας.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στις φωτο του NAXIOY και της γνωστης γλάστρας του Γαλατσίου πρώτη μούρη είναι και φέτος ο....επίτιμος. Δεν τα βάζει κάτω παρά τα χρονάκια του. Αιώνιος έφηβος ο Πρόεδρος. Τον Καλλαϊτζή δεν τον πήρε το μάτι μου. Το δικό σας;

Ανώνυμος είπε...

Μιας κ αναφερεστε για τον συλλογο κορωνιδας ( τον οποιο σε λιγο καιρο πολυ το κοβω να τον λεμε κ αειμνηστο ), για ποιο λογο εφτιαξαν την ιστοσελιδα ; γιατι δεν βαζουν μεσα εκει τις δραστηριοτητες του συλλογου; ...μηπως δεν υπαρχουν δραστηριοτητες;.......ρωταω εγω τωρα !!!! ( εξ ου κ το αειμνηστο !!!)

Ανώνυμος είπε...

τι σ'εχει πιασει με το συλλογο;

Ανώνυμος είπε...

Τιποτα δεν με εχει πιασει, αντιθετα μαλιστα επειδη τον θεωρω απο τους ιστορικοτερους ναξιακους συλλογους δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να μην ακουγεται οπως του αξιζει, ειδικα την σημερινη εποχη οπου τα ηλεκτρονικα μεσα ειναι παντα σε πρωτο πλανο.Θα ηταν ασχημο δλδ να μπει και στο χωριο ασυρματο ιντερνετ κ να μπορει ετσι ο καθε κωμιακιτης να ενημερωνεται αμεσα για τα νεα του συλλογου; .....ξαναρωταω παλι εγω !!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω.Αλλα αν καμια φορα συμβαινει,σε καιρια ποστα,να μην ειναι τα πλεον καταλληλα ατομα και ερχεται η ωρα αλλαγης προσωπων(εκλογες) καλο θα ειναι να συμμετεχουμε κι εμεις ετσι ωστε να φανει και το δικο μας εργο και να αισθανθουμε πως ειναι να κριτικαρεις συνεχεια τον αλλο....

Ανώνυμος είπε...

Σωστό, αλλά αυτοί που διοικούν τόσα χρόνια τον Σύλλογο και δεν κάνουν τίποτα, γιατί δεν πάνε σπίτια τους ώστε να αφήσουν άλλους να ασχοληθούν; Αυτός που το παίζει τόσα χρόνια Πρόεδρος, εκτός απ' το τραπέζι στον Βρούτση προεκλογικά τι άλλο έχει κάνει;

Ανώνυμος είπε...

Το ασχημο ειναι οτι δεν φαινεται ( αν υπαρχει ) το κοινωνικο εργο του συλλογου.Σε αυτο βεβαια φταιμε ολοι οι κωμιακιτες που δεν τον πλαισιωσαμε οπως του πρεπει

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΩΜΙΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΝΕΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΝΑΞΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΚΟ ΚΙΝΗΜΑ. ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΝΑΣ. Η ΟΝΑΣ , ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ, ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΟΝΕΤΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ Η ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΞΙΩΤΩΝ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΝΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ Δ.Σ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.
ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΙΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Αν η ΟΝΑΣ κάνει έναν απολογισμό της πρώτης 10ετίας του 21ου αιώνα θα δειτε ότι ο απολογισμός αυτός περιέχει αποκλειστικά 10 πίτες. Δυστυ-χέσ-τα-τα.

Ανώνυμος είπε...

Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο Σύλλογος Κορωνίδας. 10 πίτες, άλλους; τόσους χορούς και το...τραπέζι στον Βρούτση!!!!