Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Παπανδρεϊκός ο κ. Ι. Βρούτσης…

Προκειμένου να κάνει αντιπολίτευση γίνεται ακόμα και Παπανδρεϊκός ο κ. Ι. Βρούτσης. Σε σημερινό δελτίο τύπου με αφορμή τη δήλωση του Υπουργού, κ. Ανδ. Λοβέρδου ότι «τα Ταμεία του ΟΑΕΔ είναι άδεια» τονίζει:

«…Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με τη χθεσινή του δήλωση, είπε “ναι στο πανικό”, ακυρώνοντας ουσιαστικά τη δήλωση - οδηγία του Πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο της Κυριακής “όχι στον πανικό”…».
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Βρούτσης, με αφορμή τη δήλωση του Υπουργού, κ. Ανδ. Λοβέρδου ότι «τα Ταμεία του ΟΑΕΔ είναι άδεια», προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


«Καθημερινά πλέον αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση, όχι μόνο δεν διαθέτει ολοκληρωμένο πολιτικό σχέδιο, αλλά κάτι χειρότερο ακόμα. Οι αλλεπάλληλες αντιφατικές και αντικρουόμενες απόψεις στο εσωτερικό της, λαμβάνουν καθημερινά τη μορφή χιονοστιβάδας. Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με τη χθεσινή του δήλωση, είπε “ναι στο πανικό”, ακυρώνοντας ουσιαστικά τη δήλωση - οδηγία του Πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο της Κυριακής “όχι στον πανικό”.
Οι κυβερνήσεις εκλέγονται και οι υπουργοί τοποθετούνται για να δίνουν λύσεις στα προβλήματα και όχι να πυροδοτούν την αναστάτωση και την ανασφάλεια στη κοινωνία, τρομοκρατώντας τους πολίτες. Η κάλυψη των στοιχειωδών κοινωνικών αναγκών, όπως η χορήγηση των επιδομάτων ανεργίας του ΟΑΕΔ, αποτελεί υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης και πρέπει να θεωρείται αυτονόητη.
Η έλλειψη συνεννόησης και συντονισμού σε κυβερνητικό επίπεδο δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να μεταβιβάζεται στο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας, όπως οι άνεργοι συμπολίτες μας που χρειάζονται την ουσιαστική στήριξη της πολιτείας, ειδικά αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ; ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΤΟ ΡΟΥΦΗΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΥΡΗ

Ανώνυμος είπε...

Πώς το είπες;
ΠΟΤΥΡΗ;
Θεέ και ....κύριε

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΕ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ; ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ

Ανώνυμος είπε...

πείτε=ρουφήξετε,περίεργα ρήματα....