Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Ο Μαράκης απλώνει μεθοδικά τις… κεραίες του!

Αυτή την ώρα (2.05’ μμ),
κλιμάκιο του Δήμου Νάξου,
εγκαθιστά στο ΦΑΝΑΡΙ της Απειράνθου,
ΚΕΡΑΙΑ για ασύρματο internet !!!

Η κεραία τοποθετείται στο σημείο αυτό για να αξιοποιηθούν οι υπηρεσίες του internet από τον… Κινίδαρο, αλλά ουσιαστικά από την Απείρανθο η οποία βέβαια ανήκει προς το παρόν σε …άλλα χωρικά ύδατα.

Τονίζουμε ότι η αξιοποίηση της τεχνολογίας σήμερα, εκτός του ότι είναι αρκούντως απαραίτητη, γίνεται με πολύ εύκολο τρόπο και σχεδόν ανέξοδα.

Ο Δήμος Δρυμαλίας, που προ πολλού έχει κατεβάσει τα ρολά και περιμένει καρτερικά να παραδοθεί, δεν έχει μπει σε καμιά τέτοια διαδικασία, αν και η περιοχή έχει μεγαλύτερη ανάγκη να συνδεθεί με τον υπόλοιπο κόσμο..

Αφ ερίμ Γιάννη.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρήγας-Μαράκης-Λάζαρος ήταν εχθές στην πίτα του Βερνίκου (συγγνώμη του Συλλόγου Σαγκριωτών ήθελα να πω). Λέτε να εδραιωθεί η συνεργασία που είχαν στην ΟΝΑΣ και με το νοσοκομείο; Ε ρε κακόμοιρε Στράτο, με τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς;

Ανώνυμος είπε...

Άρχισαν τα "έργα". Θα συνεχιστούν με πολλά βολέματα, υποσχέσεις, έργα βιτρίνας και ταξίματα. Μπείτε στη σειρά. Όλοι θα πάρετε...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΕΡΙΧΝΕ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΤΟΥ. ΤΡΙΓΥΡΝΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΙΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗΣ. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ. ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ . ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ?

Ανώνυμος είπε...

Ο Καλλικράτης φίλε των 6:28 θα "κτισθεί" με τα παλιά, δοκιμασμένα και άχρηστα υλικά/άτομα του παρελθόντος.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΑΤΟΣ!Η ΑΠΕΙΡΑΝΘΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

ΣΑΜΠΟΤΕΡ είπε...

ΕΡΓΑ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΕ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ...ΛΙΜΑΝΙ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΑΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ( ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ - ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΕΑΝ ΤΑ ΣΚΕΦΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

Να προσέξει πολύ το ζάχαρό του ο Μαράκης. Αν τσιμπά λίγο πίτα όπου πάει θα χτυπήσει κόκκινο. Την Κυριακή πάντως δοκίμασε την πίτα των Εγγαριτών και του άρεσε.
Εκεί να δείτε τυχάρπαστους περαστικούς!

Ανώνυμος είπε...

Πάλι αποκλειστικότητα είχατε. Σήμερα το ανακοίνωσε ο Μαράκης και το μετάδωσε ο Μεσόγειος.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΣΜΑ ΤΟ 2006?
ΘΑ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΑΝ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΑΝΘΟ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Ανώνυμος είπε...

Από το ΒΗΜΑ της ΝΑΞΟΥ (14/1/2010)

ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ «ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ»
Πώς αλλιώς να ερμηνεύσω τη συνύπαρξη Μαράκη, Θεόφιλου και Βερνίκου στο κόψιμο της πίτας του Συλλόγου Σαγκριωτών. Τρεις κορυφές ενός τριγώνου που δεν υπάρχει ευθύγραμμο τμήμα να ενώσει τουλάχιστον τις δύο. Μόνο το «τρίγωνο των Βερμούδων» μπορεί να ανταποκριθεί ως ερμηνεία, εκτός και αν τα μοναδικά φαινόμενα που αναδεικνύονται στον Ατλαντικό Ωκεανό τον τελευταίο καιρό, εμφανίσουν τους τρεις και στον ίδιο εκλογικό συνδυασμό για το Δήμο της Νάξου …. Τον επικεφαλή του συνδυασμού δεν τον αναφέρω …..!!!

ο πρώτος μάλλον ήξερε πολλά

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΕΧΕ ΔΗΜΑΡΧΕ,ΓΙΑΤΙ Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΕΛΗ.ΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ.ΔΕΞΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;