Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Α-πί-στευ-το!!!

Χαιρετίζουμε την πρώτη ηλεκτρονική ανακοίνωση της ΟΝΑΣ!
Για ιστορικούς λόγους σας την μεταφέρουμε για να το πιστέψει και ο πλέον άπιστος!
Για τυπικούς επίσης λόγους δεν κρίνουμε το περιεχόμενο της εκδήλωσης.
Θα είμαστε εκεί …

(«κλικ» στην εικόνα να γίνει τεράστια…!!!)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΕΧΑΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΔΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΑΘΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΔΙΚΕΙΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΗΝ Α8ΗΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στη διοίκηση της ΟΝΑΣ για τη βράβευση του Μιχάλη Κατασάνη.Αλλωστε ο κύριος αυτός με το γνωστό μελίχειο ύφος, πάντα φρόντιζε να είναι "και με τον παπά και με τον χωροφύλαξ",μένοντας για αρκετά χρόνια έξω από τη ομοσπονδία,υπονομέυοντάς την πρέπει να του στήσουν και αδριάντα δίπλα στον Πρωτοπαπαδάκη.

Ανώνυμος είπε...

Ναι έτσι είναι, αν ήθελε ο Κατσάνης ο Σύλλογος Φιλωτιτών θα ήταν από την αρχή στην ΟΝΑΣ. Αλλά, ανεξάρτητα απ' αυτό υπήρξε σπουδαίος Ναξιώτης και αξίζει την τιμή.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟ ΝΑΞΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ Ο Κ. ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ Ο.ΝΑ.Σ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΚΟΡΩΝΙΔΙΑΤΩΝ.
ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΡΝΙΚΟ, ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ, ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΦΑΡΚΩΝΑ. ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ Ο Κ.ΥΜΕΛΛΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΦΙΛΩΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΑΞΙΩΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ. Ο ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ Ο.ΝΑ.Σ. , ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΩΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ .
ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.ΝΑ.Σ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ.ΜΑΚΑΡΤΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

Όχι κι ότι τον παρέσυραν άλλοι να μην μπει στην ΟΝΑΣ; Ο Κατσάνης ήθελε να αποφύγει τον κομματικό χαρακτηρισμό, γιατί πίστευε ότι έτσι θα ειναι με όλους και δεν θα έχει κανένα απέναντί του