Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Να η ευκαιρία..


Υποθέτουμε ότι στην πίτα της ΟΝΑΣ το Σάββατο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου θα υπάρχει, εκτός απ’ όλο τον καλό τον κόσμο και … παπάς για το καθιερωμένο τελετουργικό.

Μήπως είναι ευκαιρία στο σημείο που αναφέρεται « υπέρ των διοικούντων, των παρευρισκομένων και των… λοιπών συγγενών ..» να δεηθεί και «υπέρ της επιλύσεως των χρονίων προβλημάτων της νήσου Νάξου…» μήπως βάλει ο Μεγαλοδύναμος το χέρι Του, διότι εκείνος ο μακρύς κατάλογος που συντάσσεται κάθε χρόνο στο ΤΙΤΑΝΙΑ πάει στο καλάθι των αχρήστων;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ.
ΜΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ. ΑΝ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΜΠΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ Ο.ΝΑ.Σ. , ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ.
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ Ο.ΝΑ.Σ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΡΗΞΕΙΣ? ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΙ ΣΤΙΝ ΑΜΜΕΣΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ.
ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΑΪΤΕ ΕΧΕΙΣ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΕΝΑΝ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΜΕΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
ΟΙΔΟΜΕΝ

Ανώνυμος είπε...

Έχει πει κάτι ο Μαϊτός; Έχει βγει κάποιο δελτίο τύπου της ΟΝΑΣ που να λέει μ' αυτό κάτι η νέα της δοίκηση;

Ανώνυμος είπε...

Ap' tin ONAS den perimeni t;ipota kanenas Naxiotis, auto einia to mono bebaio

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΝΤΙ-ΟΝΑΣΙΤΙΔΑ ΣΑς ΔΕΡΝΕΙ. ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΟ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ;
ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν βλέπω πουθενά αντι-ΟΝΑΣΙΤΙΔΑ. Το αντίθετο συνβαίνει. Όσοι τοποθετούνται κριτικά σημαίνει ότι αποδέχονται τη χρησιμότητά της αλλά έχουν ενστάσεις για τον τρόπο λειτουργίας της και την αποτελεσματικότητά της.
Αν τα δείγματα γραφής της νέας διοίκησης είναι διαφορετικά και η αντιμετώπιση θα είναι διαφορετική. Αυτό όμως είναι απλά μια ελπίδα.

Ανώνυμος είπε...

Προς το παρόν η νέα διοίκηση της ΟΝΑΣ δεν έχει δείξει κάτι το καινούριο, ουτε μια ανακοίνωση. Θα περίμενα π.χ. να έχει πάρει θέση στο βαρύ και προσβλητικό για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια περιστατικό μεταφοράς μαθητών δημοτικού σε πορτ παγκάζ Ι.Χ. στη Νάξο. Μέχρι σήμερα ΣΙΩΠΗ. Για ποια ΟΝΑΣ και για ποια ΟΝΑΣίτιδα μιλάτε;