Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Τερματίζεται η δίωξη του ΝΑΞΙΟΥ

Ο υπουργός Γιάννης Ραγκούσης ανεκάλεσε την ποινική δίωξη μετά τη δήλωση που υπέβαλε ο διαχειριστής του Blog και που έχει ως εξής:


«Το επίμαχο κείμενο, μου εστάλη από χρήστη του Διαδικτύου και αναγνώστη του blog, στο οποίο κάνω αναρτήσεις τοπικού περιεχομένου για τις Κυκλάδες.Από δική μου υπαιτιότητα, ολιγωρία και αμέλεια αλλά όχι δόλο, υπήρξε λανθασμένη εγγραφή του τίτλου και γι αυτό το λόγο σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη.Σας διαβεβαιώνω ότι δεν συμμερίζομαι το κείμενο του άρθρου και σας δηλώνω ότι στο μέλλον δεν πρόκειται να υπάρξει παρόμοιο θέμα».

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαι τώρα τί γίνεται;
Ποιός θα τον ξαναπιστέψει ή σωστότερα , ποιός θα τον ξαναδιαβάσει;

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει για όποιον καταλαβαίνει, ο διαχειριστής ήταν απλά διαχειριστής και είναι φανερό ότι άλλοι τα έγραφαν. Αν καμιά φορά έγραφε ο ίδιος ήταν άστα να πάνε.
Δίδαγμα, οι προστάτες στα δύσκολα κάνουν πως δε σε ξέρουν.

Ανώνυμος είπε...

1)Αυτά να τα ακούτε εσείς!.
2)Δεν έχετε βαρεθεί να σχολιάζετε τις αναρτήσεις σας;
3)Και μην ρωτήσετε πως το κατάλαβα γιατί θα σας απαντήσω.-

Ν-ΝΑΞΙΟΣ είπε...

Αν αναφέρεσαι στους διαχειριστές θα θέλαμε την απάντηση για να δημιουργηθεί μια … ωραία ατμόσφαιρα…

Ανώνυμος είπε...

Tα παπαγαλάκια που κατηγορύσαν το blog σας και όσους άλλους δεν έτρεξαν να υπερασπιστούν τον NΑΞΙΟ,που είναι,τι λένε τώρα?
Ο Ραγκούσης με την μήνυση,κατάφερε να αποδείξει την αναξιοπιστία του κυρίου αυτού.
Χρειάζεται αυτοκάθασρση και στην blogoσφαιρα.

Καλή σας μέρα από Γαλάτσι

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που άφησαν να διαρρεύσουν μέσω των blogs, troktiko & fimotro, αφήνουν σκιές για τον κ. Βρούτση και την κ. Πατριανάκου. Όσο αυτές θα αιωρούνται θα μεγαλώνει η δυσπιστία . Μήπως είναι απαραίτητη μια τοποθέτηση από τους ενδιαφερόμενους;
Τέλος η «ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ» ποιόν από τις δύο πλευρές τιμά λιγότερο;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ,ΤΟΣΟ ΕΠΡΑΞΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΟΜΩΣ; ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ; ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥ Η ΜΠΡΑΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΩΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Άρχισε πάλι τα ίδια. Αυτή την φορά δεν χρησιμοποιεί το Naxio. Χρησιμοποιεί άλλο μπουμπουκάκι, από την ΟΝΝΕΔ Νάξου. Έχει δημιουργήσει ιστοσελίδα στην οποία άρχισε να εξυβρίζει τα ίδια πρόσωπα. Ο κύριος που βλέπετε είναι ο Γ. Βρούτσης. Βουλευτής της Ν.Δ. στις Κυκλάδες. Το μπουμπούκι... του δημιούργησε νέο blog από το οποίο βρίζει εμάς, τον Ραγκούση και τον Γερουλάνο. Θα επανέλθουμε στο θέμα γιατί γνωρίζουμε και το ονοματεπώνυμο του γαλάζιου νεαρού και τη διεύθυνση του πολιτικού γραφείου από την οποία σηκώνει τις αναρτήσεις του. Έτσι δεν είναι κύριε Βρούτση;

Ρε διαχειριστές,εσείς έτσι κι αλλιώς δεν παίζεστε, φωτίστε μας να βρούμε το νέο μπλογκ να σπάσουμε πλάκα.