Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Βασίλης Κόκκοτας: και θέλω και με θέλουν, αλλά…

… άφησε να εννοηθεί ότι ο Μαράκης και πολλοί άλλοι που πολιτικά τους εξέθρεψε και τους ανέδειξε, οφείλουν τον δέοντα σεβασμό στο… δάσκαλο!

Έκανε καλή «ψαριά» η Ρούλα σήμερα το πρωί στον «Μεσόγειος»


Είπε πολλά ο πρώην Δήμαρχος Νάξου.

Ξεχωρίσαμε…

• 0 «Καλλικράτης» είναι το σπουδαιότερο νομοθέτημα των τελευταίων 50 χρόνων…
• Είναι μια χρυσή ευκαιρία για την Τοπική αυτοδιοίκηση αρκεί να τη διαχειριστούν κατάλληλοι άνθρωποι…
• Πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία στον αέρα και να εκλέξουμε όχι ικανά αλλά ικανότατα άτομα…
• Με το Δήμο Νάξου έχω τελειώσει οριστικά. Δεν μπορώ όμως να πω ότι δεν με ενδιαφέρει η νέα κατάσταση όπως διαμορφώνεται. Είναι πρόκληση…
• Δεν παίζουμε με το νέο θεσμό. Πρέπει να συσπειρωθεί το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες…
• Η Νάξος διαθέτει ικανότατα άτομα και κάνω έκκληση στα άτομα αυτά να δραστηριοποιηθούν…
• Όχι μόνο ο Λάζαρος, αλλά μια σειρά από ικανά στελέχη με προτρέπουν να ασχοληθώ…
• Η αγωνία μου είναι να ανταποκριθούμε στα κελεύσματα των καιρών…
• Αν ασχοληθώ θα επιδιώξω την καλύτερη σύνθεση από παλαιούς και έμπειρους και νέους ικανούς, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα…
• Δεν με απασχολεί το θέμα του χρίσματος. Επιδιώκω το χρίσμα που επανειλημμένα μου έχει δώσει ο λαός της Νάξου…
• Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να αναμιγνύονται τα κόμματα…
«Χωραΐτης»

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΜΕ ΟΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ;
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΕΝΣΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΥΣ [ΔΗΘΕΝ]ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΟΤΑ ΠΟΣΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ .ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

OTAN TO XRISMA TO EIXE AYTOS OMOS ITAN KALA TORA XINISE!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥ.Ε ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ESY TO EKANES EGO EIMAI OREINOS .PROLABA KAI KATALABA!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΟΤΑ Η ΝΑΞΟ.
ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Έχω αραιώσει να έρχομαι στο μλογκ σας και τώρα εξηγώ το γιατί. Δε βρίσκω κανένα ενδιαφέρον, ούτε νέα, ούτε σχόλια και τοποθετήσεις για τη Νάξο. Τί νέο έδωσε ο Κόκκοτας και γιατί είναι είδηση η εμφάνιση ενός 70άρη που θέλει να ,,,ανανεώσει το νέο Δήμο; Και εσείς δεν έχετε σχόλιο; Το παρασκήνιο που παίζεται γιατί δεν το ψάχνετε; Τα ίδια έχει πει τελευταία ο Κόκοτας τρεις φορές.
Για να είναι σοβαρό και ενημερωμένο και με θέσεις ένα μπλογκ χρειάζεται πολλά πράγματα αλλά και γκατς που φαίνεται πως δεν έχετε.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΞΕΝΟ-ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ-ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟ-ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΆΛΥ, ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ Η ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΕΙς ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο "χωραΐτης" μήπως είναι ο μαϊμουδιάρης ο Λάζαρος που βγάζει και την εφημερίδα με τον ίδιο τίτλο;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ BLOG.ΜΕΡΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ. Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ. ΥΠΟΓΡΑΦΗ:ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Μια πρόταση...
Να ξεθάψουμε τον αείμνηστο πρύτανη και υφυπουργό της χούντας Στέλιο Κορρέ και να τον κατεβάσουμε για δήμαρχο.Αλλωστε εμείς οι Ναξιώτες έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία σ'όλους όσους υπηρέτησαν με φανατισμό αντιδραστικά καθεστώτα και τους τιμούμε,άλλους με αδριάντες (Πρωτοπαπαδάκης)και άλλους δίνοντάς τους αξιώματα (Κόκκοτας-μπάτσος)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΝΑΙ .ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ?

Ανώνυμος είπε...

Ο παππούς μου ασχολούταν με τα πολιτικά και μου είχε πει ότι όταν ο Κόκοτας ήταν στο Φιλότι αστυνόμος και η δεξια κηνυγούσε τους αντίθετους τον είχε βοηθήσει και τον ειδοποιούσε όταν κάποιοι ντόπιοι τον καταγγέλανε. Τα εγγόνια αυτωνών βγαίνουν τώρα και λένε το Κόκοτα φασίστα. Να μηλάμε κάποιοι αριστεροί να μηλάτε και εσείς δε πάει πολύ.
Ο Αντάρτης

Ανώνυμος είπε...

Γιώργος Νταλάρας:
"ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ,
ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΜΕΝΟΙ"

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά
Μην εστιάζετε το θέμα στο πρόσωπο του Κόκκοτα. το θέμα είναι πιο βαθύ.
Θέλουμε να διώξουμε τον Μαράκη για τί τον θεωρούμε ανεπαρκή και ακατάλληλο, ως υποψήφιο του δημοκρατικού- προοδευτικού χώρου?
Ωραία, κάποιος απο τον χώρο νέος ικάνός αφθαρτος πρέπει να βγεί μπροστά. Ο Κόκκοτας έχει δηλώσει και το ξαναλέει ότι θα σταθεί δίπλα του. Αν ομως δεν βρεθεί κάποιος , προκειμένου να φύγει ο μαράκης, θα βγεί αυτός μπροστά και θα πάει μαζιτου και το καλύτερο δυνατό προσωπικό.Ήδη αυτί δρομολογείται και συντάσσονται στην προσπάθεια οι καλύτεροι του χώρου και όχι μόνο.
Ο Κόκκοτας για να φτάσει σε αυτή την απόφαση το κάνει γιατί ξέρει τι σημαίνει Μαράκης. Εξάλου το έχουμε διαπιστώσει όλοι. Η συνέντευξη του πρώην Αντιδήμαρχου Πομώνη τον σκιαγραφεί , αλλά επιπλέον λέει και τι αλλαλούμ επικρατούσε και επικρατεί στον Δήμο. Αυτό θέλουμε να συνεχιστεί? Ο Πομώνης λέει ότι βρήκαν ένα δημο άριστα οργανωμένο και εύρωστο.
Έτσι θα βλέπετε την υποψηφιότητα Κόκκοτα και όχι ότι θέλει να ξαναπάρει καρέκλα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΡΑΚΗΣ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΟΛΩΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΜΕ..ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ?

ΕΝΑΣ ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

ΜΑΚΡΥΑ ΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ,ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ: ΚΑΡΚΙΝΟ ;H AIDS. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ? ΑΛΛΑ ΜΠΑ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ.