Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Πληθαίνουν οι μνηστήρες της … Αριάδνης

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ:

Ο ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ… «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ»
• Η «Αργώ», ο Ιάσονας και το χρυσόμαλλο δέρας της εξουσίας

Την Πέμπτη το βράδυ δρασκέλισαν την πόρτα του ξενοδοχείου «Αργώ» στον Άη Γιώργη της Χώρας 21 άτομα. Όλα αναγνωρίσιμα στελέχη της τοπικής κοινωνίας. Ακόμα και η επιλογή του ξενοδοχείου μπορεί να πει κανείς ότι έχει τη σημειολογία της. Με την Αργώ δεν διεκδικήθηκε το χρυσόμαλλο δέρας;(Όχι φυσικά κάποιας τοπικής εξουσίας).

Οι προσελθόντες στη σύναξη αυτή «Αργοναύτες» ήταν οι: Β. ΚΟΚΚΟΤΑΣ, Β. ΡΑΠΤΑΚΗΣ, Γ. ΠΙΤΤΑΡΑΣ, Μ. ΚΟΝΤΟΠΙΔΗΣ, Α. ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ, Ν. ΚΑΒΟΥΡΑΣ, Ε. ΓΑΛΑΤΕΡΟΣ, Ι. ΠΟΣΑΝΤΖΗΣ, Ν. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, Γ. ΛΕΟΝΤΙΟΣ, Δ. ΚΑΛΟΓΕΙΤΟΝΑΣ, Κ. ΒΕΡΝΙΚΟΣ, Ν. ΣΕΡΓΗΣ, Μ. ΣΕΡΓΗΣ, ΣΤΡ.ΦΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ, Ε. ΚΟΥΚΟΥΖΗΣ, Α. ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ, ΓΕΡΜ. ΚΑΠΙΡΗΣ, ΛΑΖ. ΘΕΟΦΙΛΟΣ, Ι. ΑΝΔΡΙΕΛΛΟΣ, Κ. ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Είμαστε σε θέση να σας αποκαλύψουμε ότι το μενού είχε… Μαράκη στη σούβλα.

Όλοι διαπίστωσαν το βάλτωμα του Δήμου και την ανεπάρκεια του Μαράκη και του περιβάλλοντός του, ενώ δεν παρέλειψαν να καυτηριάσουν τα φαινόμενα διαπλοκής και πελατειακών σχέσεων.

Όλοι επίσης πρότειναν τον Β. Κόκκοτα για υποψήφιο Δήμαρχο και μάλιστα κάποιοι τον παρότρυναν να εκδηλώσει τώρα την υποψηφιότητά του. Ο Κόκκοτας-παλιά αυτοδιοικητική καραβάνα- αφού είπε ότι «όποιος δηλώσει ότι βγαίνει μπροστά θα είμαι δίπλα του» και αφού κανείς δεν αυτοπροτάθηκε, αποδέχθηκε την υποψηφιότητα, εφόσον προχωρήσει ο «Καλικράτης». Γι’ αυτό δεν συμφώνησε να δηλώσει τώρα δημόσια την πρόθεσή του.

Ο κύβος λοιπόν ερρίφθη, όπως έλεγαν οι λατίνοι. Στη συγκέντρωση στην «Αργώ» ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ:
-Να τεθεί επικεφαλής ενωτικής δημοτικής παράταξης ο Β. Κόκκοτας στον ενιαίο Δήμο
-Αν δεν ψηφιστεί ο «Καλλικράτης», να στηριχτεί άλλος υποψήφιος στον Δήμο Νάξου και όχι ο Μαράκης και στο Δήμο Δρυμαλίας να υποστηριχτεί ο Ν. Βασιλάκης.

Όπως καταλαβαίνετε είναι οριστική η ρήξη και η διαίρεση στο τοπικό ΠΑΣΟΚ και τα…καλύτερα έρχονται. Αποφασίστηκε πλέον η σύγκρουση με το «σύστημα Μαράκη» στο Δήμο και …ο Θεός, ας μη βάλει το χέρι του…

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και με αυτό το σενάριο να πάμε πάλι βγαίνει ο ΜΑΡΑΚΗΣ.
Θα πάμε σε δεύτερο γύρο και όλοι αυτοί τι θα ψηφίσουνε;
Άσε που θα τους μαζέψει ο Ραγκούσης και και Ρήγας πριν προφτάσουν να πουν αλεύρι.
Ο Μαράκης έχει κάνει το κουμάντο του.

Ανώνυμος είπε...

Πήρανε σβάρνα τα ξενοδοχεία σαν τη...Τζούλια. Νaxos resort ο Μαργαρίτης, Αργώ ο Κόκκοτας. Λέτε να πάει στου Λατίνα ο Μαράκης;

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΚΟΚΚΩΤΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΟΚΚΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΡΩΡΩ ΑΛΛΑΖΟΝΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΠΛΗΝ ΚΟΚΚΩΤΑ.ΔΥΧΤΗΧΩΣ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ., ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΟΛΑ. ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΒΑΛΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ. ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

Εκεί ήταν οι παρακάτω εκλεγμένοι στα όργανα του ΠΑΣΟΚ : ο Γραμματέας της Τοπικής της Νάξου (Μ. Σέργης), ο Γραμματέας της Τοπικής Δρυμαλίας (Μ. Κοντοπίδης), το μέλος της Νομαρχιακής Κυκλάδων (Σ. Φουτάκογλου) και το μέλος του Περιφερειακού Ν. Αιγαίου (Α. Γρυλλάκης).

Γιατί αντί να κάνουν κλειστές συγκεντρώσεις σε ξενοδοχεία, δεν κάνουν μία ανοιχτή συνέλευση (όπως και η τοπική της ΝΔ) για να πει ο κόσμος την γνώμη του;

Δεν έμαθαν τίποτα από την αντίστοιχη κλειστή συγκέντρωση που κάνανε τον Σεπτέμβριο (πάλι σε ξενοδοχείο) για να στηρίξουν την "υποψηφιότητα" του Καπίρη...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εμένα μου μυρίζει γυναικεία υποψηφιότητα που κινείται στα.... όρια της εφημερίδας "ΒΗΜΑ";

Ανώνυμος είπε...

Οι μισοί από τους παρόντες στο ΑΡΓΩ δεν θα είναι υποψήφιοι γενικώς ( Κλουβάτος Γαλατερός Ποσάντζης κλπ ) . Ετσι δηλώνουν. Δύο από τους παρόντες θα είναι υποψήφιοι με το Μαράκη. Αλλοι δύο περιμένουν θεσούλες στο Δημόσιο και τις παζαρεύουν σε σχέση με την υποψηφιότητά τους. Αυτή είναι σήμερα η ομάδα ΚΟΚΟΤΑ. Ε ρε γέλιο που έχει να πέσει στο τέλος. Αυτά ξέρει και βλέπει ο Μαράκης και είναι τόσο ήρεμος και σίγουρος. Γι αυτό και προτείνει θέση αντιδημάρχου στο Κόκοτα !!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ? ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ.
ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ. ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ.
Ο ΦΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ? Ο ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ? ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΑ . Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ. ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕ? ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΞΑΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι από τους παρόντες είναι και στελέχη της Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στη Νάξο και τις Κυκλάδες. Ενας ήταν και υποψήφιος Βουλευτής στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Δύο είναι εκλεγμένοι νομαρχιακοί σύμβουλοι με την παράταξη που στήριξε το ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες. Η συγκέντρωση είχε όλα τα χαρακτηριστικά της παραμάζωξης έξω από κάθε αρχή και έννοια κομματικής λειτουργίας και σεβασμού των αποφάσεων θεσμοθετημένων οργάνων σε κάθε δημοκρατικό κόμμα με δημοκράτες μέλη. Μήπως παράλληλα - εκτός από την υποστήριξη τους στον παππού Κόκοτα - δήλωσαν ως όφειλαν και την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ τους απο το ΠΑΣΟΚ ; Ετσι κάνουν οι έντιμοι και δημοκρατικοί πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι εσείς οι υπερασπιστές του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ Μαράκη ενημερώστε μας από πού κ ως πού υπάρχει απόφαση θεσμοθετημένου οργάνου του κινήματος για την υποστήριξη της υποψηφιότητας Μαράκη... Καταννοώ την αντίδρασή σας για την συγκέντρωση γιατί αντιλαμβάνεστε πως τελείωσε το παιχνιδάκι σας, το οποίο διεξάγετε στις πλάτες του Ναξιακού λαού και σε βάρος της ανάπτυξης του νησιού.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαράκης δηλώνει ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ στην "Κυκλαδική". (!)Από τι? Πως γέμισε τα ταμεία του Δήμου με 6.000.000 ευρώ! Ωραίος στόχος Δημάρχου! Μωρά δεν είμαστε, τα "έργα" που θα γίνουν τώρα είναι για να μαζέψει ψηφάκια... Αλήθεια, ο Μαράκης είναι ο εκφραστής του ΠΑΣΟΚ στη Νάξο? Να τον χαίρεστε..!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

είναι λυπηρό να υπάρχουν ακόμα ιθαγενείς στην Νάξο που να ασχολούνται με το Πασοκ και την ΝΔ. πόσο δε να ασχολούνται με πτώματα και βρυκόλακες...
είναι επίσης εμμετικό να αυτοπροσδιορίζονται κάποιοι δημοκράτες επειδή υπηρετούν άκριτα ένα κόμμα. από πότε οι αιρετοί καρεκλοκένταυροι και οι επαγγελματίες γραφειοκράτες σχετίζονται με την δημοκρατία;

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο που ρωτάς "από πότε οι αιρετοί....σχετίζονται με την δημοκτατία" δείχνει πόσο φασίστας είσαι...

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΡΓΩ : H ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΘΕΟΦIΛΟΣ : ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

ΦΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ : Η ΚΡΕΚΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΝΙΚΕΙ.

ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ : ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ ΚΑΣΤΕΛΑΝΟΥ

ΚΟΚΟΥΖΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ : Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ,ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΜΕ ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΝΑΞΟ.

ΣΕΡΓΗΣ ΑΦΟΙ (ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ) : ΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαράκης έχει το χρίσμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σαν μοναδικός εν ενεργεία δήμαρχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στους δήμους που συνενόνονται. Το αναφερει ρητά το καταστατικό του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ (ΠΙΟ ΠΑΝΩ) ΠΟΥ ΤΗ ΛΕΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σαφώς ο Μαράκης έχει προβάδισμα ως προς το χρίσμα απο το ΠΑΣΟΚ , εκτός των άλλων και ως ο μόνος στη Νάξο δήμαρχος-στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Σίγουρα η παραπάνω σύναξη με τη συμμετοχή στελεχών σε όργανα του ΠΑΣΟΚ ε'οναι ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ και πρέπει να παραιτηθούν.
Αν ο Μαράκης κανει ένα σοβαρό και ανανεωμένο συνδυασμό, θα κερδίσει στις εκλογές. Αλλά με μετεγγραφές τύπου ...Μανωλίτο απ΄τον Δαμαριώνα δεν θα φτουρίσει.

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση στην προπαγάνδα σε ότι αφορά το χρίσμα κ.τ.λ. (ανώνυμος 9/3 1:37μ.μ.)ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ

Άρθρο 51 Ανάδειξη υποψηφίων δημάρχων και νομαρχών

1. Η ανάδειξη των υποψηφίων Νομαρχών και των υποψηφίων Δημάρχων των Πρωτευουσών Νομών, καθώς και των μεγάλων Δήμων γίνεται από το Εθνικό Συμβούλιο, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, μετά από διαδικασία προκριματικών εκλογών ή διαβούλευσης με τα οικεία αποκεντρωμένα όργανα.

2. Οι τρόποι ανάδειξης των υποψηφίων στους άλλους Δήμους ανατίθεται στα αποκεντρωμένα όργανα με την ευθύνη και το συντονισμό της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων.

3. Η Νομαρχιακή Επιτροπή, είτε αποφασίζει τη διενέργεια προκριματικών εκλογών, είτε εισηγείται μετά από διαβούλευση με τις οικείες Τοπικές Οργανώσεις και τις Περιφερειακές Επιτροπές τους υποψηφίους στο Νομαρχιακό Συμβούλιο το οποίο και αποφασίζει.

4. Οι διαδικασίες για την ανάδειξη υποψηφίων Δημαρχών και Νομαρχών ξεκινούν τουλάχιστον ένα έτος πριν και ολοκληρώνονται έξι μήνες πριν τις εκλογές της αυτοδιοίκησης. Μετά το πέρας αυτής της προθεσμίας είναι δυνατόν να αναδειχθούν μόνο κρίσιμες για τις προεκλογικές συνεργασίες ή εθνικής σημασίας υποψηφιότητες.

5. Ειδικότερα θέματα ανάδειξης καθώς και υποστήριξης υποψηφίων Δημάρχων και Νομαρχών που επιβάλλει η στρατηγική και οι προεκλογικές συνεργασίες του Κινήματος, καθορίζονται, μετά από πρόταση της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, με απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου .

6. Στον Κανονισμό προβλέπονται οι συνέπειες της μη τήρησης της δεσμευτικότητας των παραπάνω διαδικασιών από τους υποψηφίους.

Ανώνυμος είπε...

Για τον ¨καθηγητή¨των 1 και 26.

Δεν σου είπε όμως αυτός που κρατάει ψηλά το κοντάρι του ΠΑΣΟΚ στη ΝΑΞΟ οτι καμμία τράπεζα δεν του δίνει δανεικά για την Ένωση και οι κακοί δυστυχώς δικαιώνονται.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, τι γίνεται με τις υποθέσεις που έχουν πάει στον εισαγγελέα? Είναι χοντροί οι φάκελοι... Θα ανοίξουν?

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.
1. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΞΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ,ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΝΑΞΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ.
Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΔΕΞΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΝ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟΚ.
2. ΟΙ ΕΔΩ ΜΑΡΑΚΗΔΕΣ, ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ( ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΛΗ? ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ Ή ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΟΥΝΤΑΣ?
ΦΙΛΟΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ? ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ.
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΡΑΚΗΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ, ΜΑΝΟΛΙΤΟ, ΜΑΝΩΛΑ, ΒΑΛΗ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ? ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΑΞΟ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ? Ε Λ Ε Ο Σ .
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΝΙΑΔΕΣ.
ΤΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΩ

Ανώνυμος είπε...

Οι "αποτυχημένοι"κατα τον 1.26΄είναι οι εξής: 1)Θεόφιλος Λάζαρος -εκλεγμένος ΝομαρχιακόςΣύμβουλος και τις δύο φορές που ήταν υποψήφιος και ο χρησιμότερος συνεργάτης του Νομάρχη(Αντινομάρχης).2)Φουτάκογλου Στράτος-Μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων, πρώτος σε ψήφους στο νομό και με μεγάλη αποδοχή σε άλλες εκλογικές αναμετρήσεις
3)Κοκοτας Βασιλης-4 φορές εκλεγμένος Δήμαρχος Νάξου στηριζόμενος απο το ΠΑΣΟΚ 4)Κουκουζής Βαγγέλης- Εκλεγμένος Πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου πριν τον Δ, Καπούνη, πρώην γραμματέας Επαρχ.Γραφείου ΠΑΣΟΚ 5)Σέργης Μανώλης- Ο Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νάξου που εξελέγει με ποσοστό πάνω απο 70% παρά το πόλεμο που είχε απο το Γιαννάκη και το μπαμπά του. Οσο για το αν θέλουν γιατρό, μάλλον έχουν πολούς στη συντροφιά τους

Ανώνυμος είπε...

γιατι στην ουσία ο Φουτάκογλου θέλει τον Κόκοτα; για να μείνει μια τετραετία και να του κάνει πλάτες για να γίνει αυτός δήμαρχος. Το Λάζαρο τον ρώτησε;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΡΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΑΓΚΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΟΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΚΕΒ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.
ΡΕ ΚΟΚΟ-ΚΟΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ???

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΑΚΙΚΟΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ.
ΜΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΟΤΑ. ΞΕΧΑΣΕ ΑΡΑΓΕ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΥ? ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ? ΛΕΟΝΤΙΕ-ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΛΑΧΕ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ.ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΒΑΣΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΟΚΟΤΑ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

από σήμερα το πρωί...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ (ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ), ΤΕΛΟΣ
Οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις γίνονται για να μπορούν τόσο οι διαχειριστές των ιστοτόπων και κατ επέκτση και οι επισκέπτες τους, να λαμβάνουν τον σφυγμό της κοινωνίας στην οποία απευθύνονται. Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται για δημιουργία εντυπώσεων και διαγκωνισμό κλακαδόρων. Στην πρώτη μας δημοσκόπηση για τα προβλήματα της Νάξου, ψήφισαν γύρω στα 40 άτομα. Για το "ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για δήμαρχο Νάξου" έγινε πραγματικά χαμός. Η απότομη αύξηση ποσοστών, η αφύσικη ροή ψήφων, έδειξαν ότι δυστυχώς, ούτε αυτή, αλλά και καμία άλλη δημοσκόπηση διαδικτυακή, είναι κατά το μέτρο που θέλουμε εμείς που τις διοργανώνουμε, αξιόπιστη. Γι' αυτό και την καταργήσαμε. Το αν θα επανέλθουμε, αυτό είναι σίγουρο. Ομως θα γίνει με όρους που θα διασφαλίζουν όσο το δυνατόν μεγαλύτρη αξιοπιστία. Ζητούμε συγνώμη για την κατάργηση και θα επανέλθουμε..."

Τι έγινε ρε παιδιά? Μέρες ήταν αναρτημένο, μόλις ανέβηκαν οι "ψήφοι" του Μαργαρίτη έγινε "αναξιόπιστο"? Πέσανε τηλέφωνα και πιέσεις? Μα γιατί?
Αφού και ο Μαράκης στη συνέντευξή του στην εφημ. Κυκλαδική το θεωρεί αξιόπιστο. Μήπως αξιόπιστο όσο ήταν μπροστά σε προτιμήσεις?
Τώρα δε συμφέρει άρα "κατεβάστε το"???

Ανώνυμος είπε...

Για τον 9 Μαρ και ώρα 9:06. Και ποιός σου είπε ότι τα λαμόγια, οι κρατικοδίαιτοι και αυτοί που δεν έχουν κολλήσει ένσημο στη ζωή τους όταν εκλεγούν από το λαό (με το γνωστό τρόπο που η σάπια Δημοκρατία μας προβλέπει) αποστειρώνονται και λαμβάνουν άφεση αμαρτιών;

Ανώνυμος είπε...

!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΚΑΤΙΝΕΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΑΤΕ? ΠΕΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΗΣΗ?
ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΕΟΡΟΥΝΤΑΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ. ΤΩΡΑ ΒΡΩΜΙΣΕ?
ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑΞΑΝΕ..
ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΟΥΛΑ ΚΛΠ...
ΤΡΕΙΣ ΣΗΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ ΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ..

ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΞΥΝΙΔΗ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΤΕΛΟΣ
ΖΗΤΩ Ο ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ; ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΡΑΠΤΑΚΗΣ.ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΓΥΨΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΞΥΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΞΙΩΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

kai pou to xerete eseis pos o ksinidis kai o ragousis den asxoloune me ton maraki alla oloi sas nomizete pos me auta ta ilithia sxolia den tha kataferetai pote na ton ftasete oute sto nixaki tou pou petaei den mporeite.....alla na mou peis autoi pou exoun ta liga zileuoun autous pou exoun ta pola...

Ανώνυμος είπε...

κιλά εννοείς;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΓΡΥΛΑΚΗΣ......??? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΡΓΩ...???ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΟΡΙΑ ΕΝΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΥΜΠΙΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ...???ΑΚΟΥΟ ΠΩΣ Ο ΜΑΡΑΚΙΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΑ ΥΠΟΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ....ΟΠΟΣ ΥΠΟΛΙΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΑΡΓΩ....!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ποιό είναι το σωστό;
ΥΠΟΛΙΜΑΤΑ ή ΥΠΟΛΥΜΑΤΑ;
Οποιος βρεί τη σωστή απάντηση, κερδίζει θέση στο συνδυασμό του ΜΑΡΑΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τα "Αποτυπώματα" πάντως φαίνονται!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ '''' ΓΙΑ ΜΕΝΑΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ