Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Ανώνυμε φίλε σχολιαστή, τα ’μαθες τα νέα;


Είμαστε υπό κατοχή.

Είδες πως ο μικρόκοσμός μας, τα προσωπικά μας, ο χαβαλές και τελικά η έλλειψη πολιτικού λόγου που μας οδήγησε;


Φαντάζομαι, φίλε ανώνυμε σχολιαστή, να κατάλαβες πως όταν υποβαθμίζουμε τον εαυτό μας και τον καθιστούμε πελάτη και μάλιστα σε πτωχευμένο μαγαζί, τελικά και πληρώνουμε και δεν αγοράζουμε τίποτα.

Γι αυτό ανοίγουμε πάλι το Blog σε ανώνυμους σχολιασμούς, και με την εμπειρία πια που αποχτήσαμε, να δοκιμάσουμε, αν μπορούμε, να κάνουμε ανώνυμα και πιο άνετα την κριτική και αυτοκριτική μας.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε καλή επανεκίνηση.
Μην το κάνουμε όμως σαν τους πεινασμένους και γενικά τους στεριμένους.
Τα 'μαθες τα νέα Α-ΝΑΞΙΕ;

το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση,
το Δ.Ν.Τ. στην εξουσία!

Κουράγιο Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ,ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ . ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΠΙΖΝΕΣ ΑΝΤΜΙΝΙΣΤΡΕΙΣΙΟΝ ΣΤΟ ΠΑΓΟΠΟΙΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΝΔΥΛΗ,Η ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΣΤΗΝ ΠΟΠΙΑ; ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΚΑΙ Η ΠΟΠΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΜΗ ΧΕΣΩ! ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ. ΕΝΑ ΜΙΣΘΟΥΔΑΚΙ ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ; ΛΕΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ,ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΝΕ ΚΑΙ ΕΝΣΗΜΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΟΜΩΣ ΑΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΤΑΡΖΑΝΑΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Για στάσου ρε φίλε, ο χαβαλές και τα ανώνυμα σχόλια μας βάλανε στο ΔουΝουΤου? Ας γελάσω.
Δεν έβρισκες ένα λιγότερο αστείο τρόπο για να δικαιολογήσεις γιατί την έκανες γυριστή?
Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψες όταν έβαλες φράχτη στα ανώνυμα σχόλια. Θα γελάσεις και συ.
Απλά θες στο βάθος το κουτσομπολιό και να σου πέσει και κανένα θέμα νάχεις να γράφεις. Όλα τ' άλλα είναι(ξέρεις εσύ).

Ανώνυμος είπε...

Άντε να πάρουν φωτιά τα σχόλια.
Μας έφαγε η πολιτική ορθότητα.
Εμπρός για νέα κατορθώματα αδέλφια.
Περιμένουμε να μάθουμε για συνδυασμούς και υποψηφίους.
Σηκωθείτε απο καρέκλες, καναπέδες, πολυθρόνες, ντιβάνια, κρεβάτια, ντιβανοκασέλες και χτυπήστε τα αραχνιασμένα πληκτρολόγια.

Ανώνυμος είπε...

Έκανα μια αναδρομή από την αποφράδα ημέρα που ο Α-ΝΑΞΙΟΣ μας φίμωσε.
Διαπίστωσα ότι ενώ έπαιζε μπάλα μόνος του, δε μας παραμύθιασε με κουτσομπολιά, και έγραψε κανονικά τους «θιάσους της παραλίας» που ξεκατινιάζονται σε καθημερινή βάση.
Εκτίμησα και τις θέσεις τους σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ.
Νόμιζα ότι θα κάνουν γαργάρα τα συμβαίνοντα αλλά τους ξηγήθηκαν όπως τους πρέπει.
Γουστάρω αντιπαράθεση και όποιος βρίσει να του καεί το πληκτρολόγιο.

Ανώνυμος είπε...

Περιμένω λοιπόν. Ποιοι κινούνται στο νησί;

Ανώνυμος είπε...

Παραίτηση κυβερνητικού αξιωματούχου σε θέση κλειδί;

Ο Παπανδρέου προσέτρεξε στο ΔΝΤ, επειδή οι Ρώσοι ετοίμαζαν πακέτο βοήθειας 50 δις;

"Επειδη θεωρω οτι δεν κρυβεις πραγματα,δεν εισαι διαπλεκομενος φιλε μου troktike ακου.Ειμαι κρατικος λειτουργος-αλλα συνηθως εμεις μιλουμε οταν μας διωχνουν απο τη θεση μας-και επειδη θελω να εχω τη συνηδειση μου ησυχη ως ενα βαθμα θα σου πω οτι η αποψη των περισσοτερων υπουργων και αλλων ειναι οτι ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ παιζει ΚΑΘΑΡΑ και ΑΝΟΙΚΤΑ το παιχνιδι των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.βιαστηκε να προσφυγει στο μηχανισμο στηριξης της ΕΕ και ΔΝΤ επειδη στο τελος του μηνα θα ερχοταν προταση βοηθειας απο την ΡΩΣΙΑ υψους 50 δις ΕΥΡΩ με σταθερο επιτοκιο 4% για παντα και χωρις ανταλλαγματα.Επισης υπαρχει πακετο 60 δις απο την ΚΙΝΑ για επενδυσεις στην Ευρωπη και ενδιαφερον για εξαγοΡα του ΟΣΕ.Ελαβα μερος σε συζητησεις υψηλου επιπεδου και υπηρχε η
διαπιστωση οτι με ορισμενες στοχευμενες κινησεις θα λυνοταν το οικονομικο προβλημα της ελλαδος,ομως η ισχυρη αντιδραση του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και της ομαδας του δεν αφηνε περιθωρια,ηταν σιγουρη η αιτηση βοηθειας.εγω θεωρω προδοσια και εγκλημα την αποφαση και σε λιγες μερες η παραιτηση ! μου θα κανει θορυβο.Τωρα ειμαι ανωνυμος αναγνωστης.Πιστευω να το αναρτησεις,αν οχι να εισαι καλα και να με θυμηθεις σε λιγες μερες.
πιστευωκαι εγω το ιδιο φιλε α ναξιε

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το ανοιγμα ΄΄τσι αμπασάς΄΄.
Σκληρή κριτική και αντιπαράθεση ναι.
Βρισιές και ξεκατίνιασμα οχι.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΣ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ!ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΙΜΩΤΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΘ΄ΗΜΑΣ.ΚΑΛΑααααααα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΡΙΑΤΑ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΝΕΒΑΣΑΣΙ ΤΣΟΙ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΣΤΑ ΑΨΗΛΑ ΤΣΗ ΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΕ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΗ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΦΑΕΤΕ ΠΟΛΥ Η ΟΧΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝΕ ΑΡΑΕΣ ΕΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ Η ΘΑ ΕΞΑΤΜΙΣΘΟΥΝΕ ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ;ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΕΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΙΑΗΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ.ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΚΡΑΤΙΚΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΩΝΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ; ΑΚΟΥΣΤΕ. Η ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΗ. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ 40 ΔΙΣ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ; ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ; ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΩ ΜΕ 2% ΧΩΡΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ. ΑΡΑ; ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΦΟΡΟ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΝΟΜΙΜΑ. ΤΟ!! ΞΕΠΛΥΜΑ!! Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ 20% ,ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ,ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,ΚΑΘΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ. ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΤΣΙ; ΤΑΡΖΑΝΑΚΟΣ

taxiarxis είπε...

Οι κομματικοί της Νάξoυ που είχαν κάνει αιτήσεις δεν μπήκαν πουθενά; Κι ο "στρατάρχης" που έσπευσε μετά τις εκλογές να δηλώσει ότι αναλαμβάνει διοικητής του νοσοκομείου Νάξου ίντα θα ενεί; Α! ξέχασα είναι αρθρογράφος στο "ΒΗΜΑ"...τρομάρα τους!!!!!!!!