Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Φταίμε όλοι;

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιωργος Παπανδρέου ήρθε στην εξουσία με προφανείς εντολές.

Να αφελληνίσει και να διαμελίσει το Ελληνικό κράτος σύμφωνα με τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης.

Οι τρεις τομείς μέσω των οποίων θα γίνει αυτός ο διαμελισμός είναι:

1. ιθαγένεια στους μετανάστες
2. προώθηση της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας
3. υλοποίηση του Καλλικράτη

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα !!! Ωραίος ο αποπάνω. Δυστυχώς πέθανε όμως ο Χριστόδουλος αλλά ευτυχώς ζουν και βασιλεύουν ο Ανθιμος και ο Αμβρόσιος. Να σαι καλά ρε φίλε. χα χα χα !!!

Ανώνυμος είπε...

Δε σε καταλαβαίνουν φίλε Α-ΝΑΞΙΕ.
Χέστους και βάλτους κανένα video με τσαμπουνόβιολα. Όλοι αυτοί είναι πανηγυρτζήδες. Όσο πιο βαθειά τους μπαίνει το παλούκι τόσο το ευχαριστιούνται.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είδε κράτος λιγοστό
σ' όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;

Να τρέφει όλους τους αργούς,
νά'χει επτά Πρωθυπουργούς,
ταμείο δίχως χρήματα
και δόξης τόσα μνήματα;

Νά'χει κλητήρες για φρουρά
και να σε κλέβουν φανερά,
κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
τον κλέφτη να γυρεύουνε;

(Γ. Σουρής) 19ος αιώνας !

Ανώνυμος είπε...

Τα πρόσθετα μέτρα που επιβάλλονται από τους Ευρωπαίους!
1. Ο γελών πληρώνει. Οι Ελληνες πρέπει να σταματήσουν να κυκλοφορούν μ΄ αυτό το ηλίθιο χαμόγελο στα χείλη. Προδίδει μια παράλογη αισιοδοξία για το μέλλον, η οποία είναι ασύμβατη με τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει. Στο εξής όλοι οι υπήκοοι της Επιτηρούμενης θα πρέπει να διάγουν ζωή περίκλειστη, να είναι, να δείχνουν, αλλά και να συμπεριφέρονται ως τρομερά στενοχωρημένοι. Κάθε απόκλιση από τη διαταγή αυτή θα θεωρείται προσβολή προς τους Επιτηρητές και θα φορολογείται αναλόγως.
a. Προσοχή !!! Δεν εξαιρούνται του μέτρου όλες οι τσιτωμένες με μόνιμο χαμόγελο (Τρέμη- Ντόρα-κλπ). Και για να μην υπάρξουν στο μέλλον τέτοια φαινόμενα καταργείται το επάγγελμα του πλαστικού γιατρού στην Ελλάδα . Εξαίρεση: οι επανορθωτικές αυτές επεμβάσεις δεν αφορούν την ανόρθωση γλουτών.
2. Μετά την κατάργηση του Δώρου Πάσχα, καταργείται και το Πάσχα. Ο Χριστός θα σταυρώνεται κανονικά, αλλά δεν θα.. ανασταίνεται. Έτσι οι επιτηρούμενοι θα μπορούμε να τη βγάζουν με λαχανίδα , ελιές , ταχινόσουπα και τσιτσίραυλα για όλο το χρόνο, ενώ περικόπτονται τα ενοχλητικά έξοδα για γλέντια, συναθροίσεις και σπληνάντερα μετά μουσικής που ανέκαθεν ενοχλούσαν με τη βαρβαρότητά τους Επιτηρητές.
3. Κάθε αργία που βγάζει τριήμερο μετατίθεται αυτομάτως σε άλλη, εργάσιμη μέρα, σε απόσταση ασφαλείας από την κοντινότερη σχόλη. Από μελέτες προκύπτει ότι τίποτα δεν σπάει τα ούμπαλα του Ελληνα περισσότερο από να του τσακίσεις τη λεγόμενη «γέφυρα», τύπου «συρταρώνω την -Πρωτομαγιά -με -το –Πάσχα-και μην τον είδατε»
4. Οι Επιτηρούμενοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν θυσίες. Για να εντυπωθεί το μήνυμα, κάθε μήνα θα θυσιάζεται τελετουργικά, στη εκπομπή του Πρετεντέρη και σε ζωντανή διακαναλική σύνδεση, εναλλάξ ένας Δημόσιος Υπάλληλος, μαζί με τα ένσημα και τα επιδόματά του και ένας άνεργος . Τον τυχερό θα επιλέγει τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από δημοσιογράφους με πρόεδρο το Πάνο Σόμπολο . Κατά προτίμηση οι θυσιαζόμενοι πρέπει να ανήκουν σε αντιεξουσιαστικές ή αντισυστημικές οργανώσεις. Απαγορεύεται να θυσιαστούν συνδικαλιστές και μέλη της ΑΔΕΔΥ. Αυτή θα είναι και η μόνη μαζική ψυχαγωγία που επιτρέπεται και εγκρίνουν οι

Ανώνυμος είπε...

αμα δειτε τουριστα να με χεσετε.

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΜΑ ΔΟΥΜΕ ;

Ανώνυμος είπε...

Να χέσουμε αυτόν ;