Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Σήμερα γιορτάζει και η πολιούχος του Γαλατσίου

η Αγία Γλυκερία …

Γιορτάζει η πόλη που φιλοξένησε και συνεχίζει να φιλοξενεί το μεγαλύτερο όγκο των Ναξιωτών μεταναστών στην Αθήνα …

Γιορτάζει η πόλη των «νταμαρτζίδων» και των «καμινάριδων»

Γιορτάζει το «πάλαι ποτέ» χωριό που κάποτε μοσχομύριζε αγιόκλημα και γιασεμί …

Πρέπει όμως να δείτε ΑΥΤΟ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ,ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΕΤΟ ΣΤΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ,ΕΧΩ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓ.ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΗ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ 75,ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΤΟ ΚΡΟΣ ΣΤΟΥ ΒΕΙΚΟΥ,ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ.ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΑ,ΟΜΟΡΦΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΝΑΞΙΩΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ; ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ.ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ ΦΙΛΕ.ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

Κανένα μα κανένα ρεμάλι πολιτικός δεν εμφανίστηκε στη λιτανεία της εικόνας σήμερα. Όλοι αυτοί οι άθλιοι Γείτονες, Ζαγορίτηδες και Παναγιωτόπουλοι που άλλα χρόνια ήταν πρώτη μούρη, φέτος απουσίαζαν. Μην εμφανιστείτε δημοσίως λαμόγια πολιτικοί γιατί θα γιαουρτωθείτε.

Ανώνυμος είπε...

ναι ετσι λες;εγω παλι λεω ότι έχει τετοιο μεγεθος η βλακεία μας που είμαστε πάλι έτοιμοι να κουνήσουμε τα σημαιάκια μόλις βγουν οι πολιτικοί που ευθύνονται για τα χάλια μας-και όχι μόνο-με πρωτη ευκαιρία -δημοτικές εκλογές κ.τ.λ. και για τον προηγουμενο φίλο που σχολίασε, σιγα τώρα οι αφρικανοι είναι που μας φταινε για τα προβλήματα μας. Η ηλιθιότητα μας είναι η έλειψη σεβασμου και η νωθρότητα!