Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Όσοι νοιώθουν νέοι, να πάνε!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Επιτροπή Νέας Γενιάς της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.) προσκαλεί τους Ναξιώτες που αισθάνονται νέοι στο party που διοργανώνει στο Rock Entry Cafe Bar (Αγ. Γλυκερίας 20, Γαλάτσι), το Σάββατο 15 Μαΐου και ώρα 10μ.μ.
Η εκδήλωση έχει ελεύθερη είσοδο και χαρακτήρα συνάντησης γνωριμίας και ανάληψης πρωτοβουλιών από τους νέους που κατάγονται και αγαπούν την Νάξο.

Blog: το ότι είναι περίοδος «πανελλαδικών» και γενικά δύσκολη περίοδος για τους νέους, δεν το σκέφτηκε κανείς;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ; το διάβασα στον FRAXIO και το τσεκάρισα. Είναι αλήθεια!!!!!!!!!!!

Οι υπό κατάργηση, λόγω Καλλικράτη, Έπαρχοι, οργανώνουν...συνάντηση αποχαιρετισμού της εξουσίας στο Κουφονήσι.
Το κόστος της ...συνάντησης, που θα κληθεί να το πληρώσει ο Ελληνικός λαός σε ώρα βάρβαρης επιδρομής στα εισοδήματά του, υπολογίζεται να ξεπεράσει το κόστος της κουρτίνας του Υπουργείου, που αποκάλυψε στη Βουλή ο Πρωθυπουργός.
Πρόεδρε της κυβέρνησης ποιος θα ελέγξει τους καλοπληρωμένους Επάρχους γι' αυτη την πρόκληση;

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να είναι ώρα εξετάσεων μεν, αλλά οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και κάποιοι χρειάζονται την δημοσιότητα δε.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΩ;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ;
ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ.
ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αν μπείτε στη σελίδα της ΟΝΑΣ στο face book θα διαπιστώσετε ότι ο Α-ΝΑΞΙΟΣ και ο ΦΡΑΞΙΟΣ είναι αποκλεισμένοι.
Τυχαίο είναι;
Βάζουν ότι πολιτικά ανώδυνο κυκλοφορεί και βγάζουν ψηφίσματα για τους ξενοδόχους και τους μαγαζάτορες.
Αυτοί είναι οι ψηφοκουβαλητές τους. Εμείς είμαστε παρακατιανοί.
Έλα μου όμως που και εμείς ψηφίζουμε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

1.Τώρα είναι μεν οι πενελλαδικές εξετάσεις , σε λίγο όμως απχίζουν οι ετήσιες εξετάσεις των παιδιών που φοιτούν σε πανεπιστημιακές σχολές που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που συμμετέχουν στην ομάδα. 2. Κάθε καλή πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας και κάθε φορέα αξίζει να την επικροτούμε και όχι να ψάχνουμε δήθεν για σκοπιμότητες. Αλίμονο άν παιδιά που παίρνουν μόνα τους πρωτοβουλίες και ενεργούν προσπαθούμε οι απέξω να τα βάλουμε στο τρυπάκι των νοσηρών δικών μας εγκεφάλων. Αλίμονο αν επιλεγεί η απραξία των φορέων στο βωμό μήπως και τυχόν η ενεργειτικότητα κρύβει σκοπιμότητα. 3. Για τον αποπάνω : Αν παρακολουθούσες όλα τα θέματα που έχει ασχοληθεί φέτος η ΟΝΑΣ και παράλληλα υπήρχε και καλή προαίρεση ίσως να μην έκανες αυτό το σχόλιο. Αλλά και επί τούτου ποια άραγε είναι η αποψή σου για το ακτοπλοϊκό; Αφορά μόνο τους εμποροξενοδόχους ή όλους μας στο νησί; Και εν κατακλείδει είναι αμελητέο μέγεθος συνολικά για το οικονομικό προϊόν του νησιού το κομμάτι του τουρισμού που διαχειρίζονται και οι ξενοδόχοι και οι εστιάτορες και τα εμπορικά καταστήματα αλλά και η αγροτική και η κτηνοτροφική οικονομία του νησιού; Φίλε μου καλέ ο φτηνός λαϊκισμός σε όλα τα επίπεδα ( πολιτικών και πολιτών ) μας έχει φέρει ως χώρα και ως κοινωνία στο χείλος του γκρεμού. Φτάνει πια.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο προηγούμενος, μολονότι ανορθόγραφος. Διότι σου λέει, μπορεί τα πιτσιρίκια να έχουν πανελλήνιες, αλλά ποίος νοιάζεται; Οι ανήλικοι μαθητές δεν ψηφίζουν. Αντιθέτως οι ενήλικοι φοιτητές-σπουδαστές θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ανοίγεται λοιπόν εμπρός μας "Στάδιον δόξης λαμπρόν" για κάθε ανιδιοτελή, επιτυχημένο, νέο, επιστήμονα (με κούρασαν τα επίθετα).

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι λάθος είσαι. Οι μαθητές που δίνουν φέτος πανελλαδικές είναι 18άρηδες άρα φέτος θα ψηφίσουν για πρώτη τους φορά. Αλλά είπαμε. Η έλλειψη καλής προαίρεσης για να μην πώ η σκοπιμότητα αποκρύβει την πραγματικότητα και παράλληλα κάνει αυτό που υποτίθεται ότι καταλογίζουμε στους άλλους. Κάτι για Γκέμπελς ( άν τον γράφω σωστά ) ίσως να έχεις ακούσει.