Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Σήμερα στις 7 κληρώνει…

… αλλά δεν «κλειδώνει»!

Στη σκιά ενός έντονου παρασκηνίου που αναπτύχθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα, και μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσει το ΠΑΣΟΚ τον προικισμένο με τις λεγόμενες «Μικρές Κυκλάδες», ΔΗΜΟ ΝΑΞΟΥ, ο κ. Θανάσης Γρυλλάκης, με μια γενική αλλά καλοδιατυπωμένη διακήρυξη αρχών, ανακοινώνει σήμερα και επίσημα πλέον την υποψηφιότητά του.

Είναι δεδομένο ότι κάθε προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα που χωρίζει τις δύο «συγγενείς» παρατάξεις, ήταν μάταιη, απέβη άκαρπη, το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο και ίσως μια φαινομενική προσέγγιση, λειτουργούσε περισσότερο αρνητικά, διότι ο κόσμος πλέον έχει ξεφύγει από το «μαντρί» και ψάχνει αιτίες και αφορμές να εκφράσει έμπρακτα την αντίδραση, την αντίθεση και την απαξίωσή του σε μεθοδεύσεις και καιροσκοπικούς πολιτικούς συμβιβασμούς.

Δεδομένο επίσης θεωρείται ότι το Νοέμβριο θα πάμε στις Δημοτικές εκλογές με … διαφορετικούς συνδυασμούς… !

Μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση το ΠΑΣΟΚ για να διατηρήσει τα κεκτημένα (που προφανώς τα απέκτησε με … χρυσόβουλα), είναι υποχρεωμένο να αντιδράσει.

Και στην αντίδρασή του αυτή, ίσως δεν είναι αρκετή η θυσία μιας απλής ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ …
Για να συνεπαρθεί το πλήθος, ίσως χρειαστεί να τρέξει στην πολιτική αρένα ζεστό αίμα.
Ζεστό αίμα από … ΤΑΥΡΟ!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το δικαίωμα στην ενημέρωση ανήκει σε όλους.
Μας τα είπατε μισά.
Σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρετε αλλά αν με τη λογική προσέγγισή σας εννοείτε αυτό που φαντάζομαι, τότε αλλάζουν πολύ τα δεδομένα.
Μήπως υπάρχει ΤΡΙΤΗ ΛΥΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

Το πολιτικό σφυροκόπημα λόγω πολιτικής ανεπάρκειας , λόγω αλαζονείας και λόγω των διαχειριστικών του επιλογών στον οικονομικό τομέα που θα υποστεί ο Μαράκης προεκλογικά θα είναι ανηλεές. Αυτό το ξέρουν στο ΠΑΣΟΚ αλλά δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα διότι οι δεσμοί αίματος με τον Κυκλαδάρχη Ρήγα είναι ισχυροί.
Το συγκριτικό του πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή είναι ότι έχει δημιουργήσει καλές προσβάσεις στον πάνω Δήμο. Ακόμα και ο Μπαρδάνης δουλεύει άθελά του, για το Μαράκη.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι οι θιασώτες της εκλογικής προσέγγισης θα καταβάλουν προσπάθεια μέχρι τις 6.30;

Ανώνυμος είπε...

τουτέστιν?

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις εκείνος ο Λεβογιάννης σας ιατί και πως είναι αφαντος. Σα να μη περασε ποτέ από πα. Μήπως και δε πέρασε?
Ανάστα ο Κύριος ίνεται κι αυτός κρύβεται. Ούτε μια δήλωση, ούτε μια κουβέντα. Εκτός κι αν τον έχουνε γράψει εκεί που δε πιάνει μελάνι και δε τον παίρνει.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Πριν ένα τέταρτο σχολιάζανε το δημοσίευμά σας ψηλά στην Παπαβασιλείου, ξέρουν αυτοί, και λέγανε ότι σε πολλά έχετε δίκιο αλλά το Μαράκη δεν τον κουνάει κανείς.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί σώνει και καλά πρέπει όλοι να ανακατεύονται στους τοπικούς κομματικούς καβγάδες;

Ανώνυμος είπε...

Εύστοχη η ανάλυσή σας αλλά αν και έβρεξε χθες το βράδυ εδώ στη Νάξο δυστυχώς ούτε μια βροχή μας σώζει.
Μάλλον θα ισχύσει το «έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα» και το φθινόπωρο το φαινόμενο είναι σύνηθες.

Ανώνυμος είπε...

Τ μας κληρονόμησε ο σημιτικός εκσυγχρονισμός (πέρα από το Ρόκο και τα αδέρφια του) στη Νάξο; Για ψαχτείτε.

Ανώνυμος είπε...

Κανένα παραπολιτικό από τη συγκέντρωση δεν υπάρχει ρε παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

Το παραπολιτικό ήρθε καθυστερημένα αλλά πάντως ήρθε. Έμαθα αλλά ότι ο Βασιλάκης του στενού πυρήνα Γρυλλάκη έδωσε συνέντευξη στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων σήμερα το πρωί αλλά δεν την άκουσα. Άλλοι λένε τον έθαψε άλλοι λένε τον ξελάσπωσε. Στις 9 σήμερα το βράδυ θα την έχει το ΖΕΥΣ για να δούμε κάτι θα βγάλουμε, γιατί εγώ ακόμα δεν πιστεύω ότι το έχουν πάρει απόφαση να κατέβουν. Σήμερα γίνεται και η συνάντηση Μαράκη-Γρυλλάκη που κάτι σημαίνει και αυτό. Λες να είναι σύμπτωση, θα δούμε.