Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Καταγγέλλω ως ανυπόστατα ψεύδη και συκοφαντίες ...


ΑΠΑΝΤΗΣΗ του ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΥ στο ΝΙΚΟ ΜΑΡΑΚΗ

Η μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία βασίζεται στην αλήθεια, τη διαφάνεια το δημοκρατικό διάλογο και την εμμονή για εύρεση ουσιαστικών λύσεων σε τοπικά θέματα, αποφεύγοντας προσωπικές διενέξεις και αποπροσανατολιστικές κορώνες. Αντιθέτως, ο σε σύντομο χρονικό διάστημα αποχωρών δήμαρχος Νάξου, Νίκος Μαράκης, ουδέποτε έγινε ταγός τέτοιων αξιών πολιτικού βίου, αλλά αποπειράται να προσδώσει στο μειωμένο πολιτικό του ανάστημα, εκτοξεύοντας ψεύδη και ειρωνείες, που τελικά επιστρέφουν στον ίδιο.

Τα όσα ανέφερε για εμένα κατά τη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Κυκλαδική» (31/05/2010, αρ. φ. 2260), προφανώς προκύπτουν υπό την επήρεια άγχους, ενώ παράλληλα γνωρίζει ότι ο λόγος του δεν δύναται να έχει καμία επιρροή. Εξάλλου, το συνονθύλευμα του λόγου του μόνο θυμηδία προς το πρόσωπό του μπορεί να επισύρει.

Καταγγέλλω ως ανυπόστατα ψεύδη και συκοφαντίες τα όσα αναφέρθηκαν για το πρόσωπό μου από τον απερχόμενο δήμαρχο και τον προκαλώ είτε να μιλήσει με αποδεικτικά στοιχεία, είτε να ανακαλέσει. Ειδάλλως, υποχρεούμαι για την αποκατάσταση της αλήθειας και του ονόματός μου να προσφύγω σε κάθε ένδικο μέσο. Γιατί η πολιτική ένδεια, που διακρίνει την εποχή μας, ευνοεί τα ψεύδη και την κομματική υποταγή, ενώ η αλήθεια μπορεί και πρέπει να στηρίζεται από τους ικανούς και τους πολιτικά ορθίους.

Πάντα θεωρώ ευκταίον το πολιτισμένο προεκλογικό κλίμα, αλλά και επιβεβλημένη τη σοβαρότητα και την ανάδειξη της αλήθειας. Όσο δε η αλλαγή προσώπων στο Δήμο υποφώσκει, τόσο ο κίνδυνος για προσωπικές επιθέσεις με ψευδείς αιτιάσεις από το δήμαρχο θα υποβόσκει.

Γιάννης Μαμουζέλος

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ. Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΕ.ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ Ο ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ (YES MAN) ΟΠΩΣ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΚΩΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Ο ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ,ΙΔΕΑΛΙΣΤΗΣ (ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΡΙΝΕΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ) ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΩΣΤΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΕΣΗ.ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι υποστηρικτής του Μαράκη ούτε κανενός, αλλά να δηλώνει ο ίδιος ο Μαμουζέλος ότι ήταν πολιτικός είναι για γέλια ο άνθρωπος. Ουδέπεοτε υπήρξε όχι πολιτικός αλλά ούτε και παραγωντίσκος. Είναι άσχετος με τα πολιτικά πράγματα της Νάξου και των Κυκλάδων. Από την εποχή του συγχωρεμένου του δικηγόρου του Ήμελλου και μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι τον δουλεύουν για το ψόνιο του ότι είναι πολιτικός παράγοντας. Ούτε ήταν, ούτε είναι, ούτε πρόκειται να γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Απορώ πως αντέχει τόσα χρόνια το νησί και δεν έχει βουλιάξει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 03 Ιουνίου 2010 8:20 π.μ. ΨΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΕΣ ΤΟΝ ΕΤΣΙ,ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΔΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Κ. ΜΑΡΙΑΣ,Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΑΖΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΔΕΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ,Η ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ. ΟΤΑΝ Ο ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ..ΚΥΚΛΑΔΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ. ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ;; Η ΝΑΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ 80. ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μαμουζέλο,πού έμαθες γράμματα;
Εκείνα τα "ταγός αξιών", "συνονθύλευμα λόγου", "ανυπόστατα ψεύδη" βγάζουν μάτι. Δε μας λες μερικά υποστατά ψεύδη;
Δε ξέρω τι υποφώσκει στην έρμη τη Νάξο αλλά σίγουρα εκείνο που υποβόσκει είναι η ανοησία και οι ανούσιες διαμάχες.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα. Οι Ναξιώτες χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, γιατί το τελευταίο καταφύγιο που τους είχε απομείνει ήταν ο Μαμουζέλος(και το σκάφος του).

δημότης είπε...

Ο "ταρζανάκος" έχει δίκιο. Ο Μαμουζέλος δεν έχει ακολουθήσει κομματικές γραμμές και γι' αυτό του καταμαρτηρούνται τόσα. Αν μη τι άλλο, έχει από μόνος του μηνύσει το Δήμο για το αίσχος με τα τσιμεντένια μπλόκια κάτω από το Δημαρχείο. Κάνει αυτό που λέει η συνείδησή του κι ας είναι λάθος. Αλίμονο σ' αυτούς που γλείφουν βουλευτές για να τους βολέψουν σε καμιά καρέκλα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαμουζέλος ήταν Πασόκος και πρωτοπαλίκαρο της Παπαζώη στη Νάξο. Άλλαξε κόμα και σέρνετε πίσω από πολιτικούς νάνους μόνο και μόνο επειδή έχασε από νομαρχισκός σύμβουλος επί Ρήγα και τη χασούρα του τη φόρτωσε στο Ρήγα. Με πια σοβαρότητα και ιδεολογία να μηλήσει ο άνθρωπος και ποιος να πάρει σοβαρά τις απόψεις του. Αν τότε δεν έχανε σήμερα θα ήταν πρωτοπαλίκαρο του Πασοκ, μπορεί και με το Μαράκη. Άστα να πάνε στο διάολο, όσο πιο γρήγορα τον αποστείλουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ τόσο υπάρχει ελπίδα να έχουν αποτέλεσμα οι καλές τους προσπάθειες.