Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

τι λέει ο άνθρωπος…..


ψέματα, … ψέματα…
“.. δεν υπάρχεις πια, ... δεν υπάρχεις…”
(Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας )

Με τον άνθρωπο Γιάννη Μπαρδάνη δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα… Μπορούμε, όποτε θέλει ,να κεράσουμε ένα βαρέλι καλό κρασί με όλα τα συνοδευτικά, μέχρι … μουνούχο τράο..

Όμως με κάποιον που βάζει το ΕΓΩ πάνω από το ΕΜΕΙΣ ,
με τον απολυταρχικό πολιτικό κ. Μπαρδάνη,
μας χωρίζει το… χάος.


Σε τελευταία ανάλυση ΔΕΝ θα μάθει στου κασίδη το κεφάλι να διοικεί και να κάνει μικροπολιτική,
ούτε θα χειρίζεται θέματα που αφορούν την υγεία μας
με … κριτήρια και κίνητρα του κ. Θεωνά…


Ακούστε τη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Δήμαρχος στον ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 104.5 fm, στις 19/2/09,
συνδυάστε αυτά που είπε με τις τρέχουσες εξελίξεις
και τα ψέματα που θα διαπιστώσετε, φορτώστε τα σε ένα.. βαπόρι.

Αλλά μην τα ρίξετε στη θάλασσα.
Πρώτον ρυπαίνουν και δεύτερον, κρατήστε τα παρακαταθήκη για τις επόμενες .. εκλογές.

Ακούστε τη συνέντευξη ΕΔΩ

Ακούστε και το πολύ ωραίο τραγούδι ΕΔΩ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μπράβο σας.
Είστε τέλειοι...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί προσωποποιείτε όλα τα πράγματα; Ο Δήμαρχος μπορεί να είναι το αφεντικό αλλά οι άλλοι, πλειοψηφία και μειοψειφία, τι ρόλο παίζουν; Μαριονέτες είναι; Δεν υπάρχει άλλη άποψη μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο; Εγώ δεν ακούω αντίλογο και αυτό με θλίβει και με ανησυχεί.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο φίλε. Μάλιστα πιστεύω ότι στην ουσία ο Δήμαρχος δεν είναι καν το αφεντικό. Απλά συνηθίζεται κάθε Δήμαρχος να το παριστάνει. Το θέμα όμως είναι ότι είτε σαν αφεντικό, είτε όχι ο κ.Δήμαρχος βγήκε Δημόσια στο Ραδιόφωνο και τη μία λέει ότι τη μελέτη για το πόσο θα κοστίσει ο σχεδιασμός των Βιολογικών τις ανέθεσε στο Θεωνά (επάγγελμα Φυσικός - Περιβαλοντολλογος) και αφού πήρε τα "πάνω" του με την απόφαση του μπαμπα-Περιφερειάρχη βγάζει γραπτή ανακοινωση ότι την ίδια μελέτη την είχε αναθέσει σε μελετητικό γραφείο διαψεύδωντας εμμέσως τον ίδιο του τον εαυτό!!!! Δε με νοιάζει λοιπόν αν είναι αφεντικό. Με νοιάζει που είναι εκλεγμένος και με ψέμματα δημιουργεί συνεχώς εντυπώσεις για να παρασύρει και να παραπλανεί ανάλογα με το πώς τον βολεύει.
Ας μαζευτεί γιατί θα τα βρει μπροστά του αυτά.

Όσο για τους άλλους τι να πουν. Μπορεί να είναι και χειρότερη από αυτόν. Δε σημαίνει όμως ότι θα χαριστούμε σε αυτόν. Είναι ΟΛΟΙ τους σκάρτοι.

Ανώνυμος είπε...

Μια σακούλα, λέει ο δήμαρχος στη συνέντευξή του, ήταν το πρόβλημα του βιολογικού του Απόλλωνα, είχε ...φρακάρει σε ένα σωλήνα και ο βιολογικός ...πλημμύρισε.
Τώρα, είπε, που οι εργάτες έβγαλαν τη σακκουλα ο βιολογικός λειτουργεί ...τέλεια. Δηλαδή τώρα, κατά τπν δήμαρχο. τα λύματα πέφτουν ατόφια, ζωντανά, φρεσκότατα στη θάλασσα. δεν υπάρχει,,,φρακάρισμα.
Σα να λέμε, δεν υπάρχει αυτή την ώρα στους δρόμους της Αθήνας μποτιλιάρισμα, η ροή των αυτοκινήτων είναι ομαλή!!!.
Η ροή των λυμάτων είναι ομαλή.
Ωραίος ο Δήμαρχος, να τον ξαναψηφίσουμε, έχει ήδη κάνει σπουδαία έργα, όπως αυτό της...σακουλας και θα κάνει και άλλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Όπως ο δήμαρχος, το ίδιο και σεις παραπληροφορείτε ή λέτε τη μισή αλήθεια. Έτσι τον στηρίζετε, αφού δε βλέπετε πως με ευθύνη των προηγούμενων έχει δημιουργηθεί το πρόβλημα και είναι αυτός ανίκανος να το διαχειριστεί σήμερα. Όμοιος ομοίω κι η κοπριά στα λάχανα.
Κοιτάξτε λίγο τα "περί ψευδούς συνείδησης" του Μάρξ και θα καταλάβετε πολλά.