Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

στα πεταχτά…

Η Αυτόνομη Πρωτοβουλία Νάξου,
εκφράζει την αντίθεσή της στα μέτρα καταστολής της κυβέρνησης , σε εκδήλωση που θα γίνει στη Χώρα Νάξου (πίσω από το καφέ Εν Πλω) την Παρασκευή 27 Μαρτίου στις7.30 μ.μ.

Με έντονες διαμαρτυρίες υποδέχτηκε η Σύρος τον επίσημο εκπρόσωπο της κυβέρνησης στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου, κ. Προκόπη Παυλόπουλο.


Χαρμόσυνα ήχησαν οι … καμπάνες…
Διαβάστε περισσότερα (σελ. 6)

Την ενίσχυση των μονάδων υγείας με σύγχρονα ασθενοφόρα ανακοίνωσε η διοίκηση του ΕΚΑΒ.
Μετά τα ζήτησε και ο κ. Βρούτσης…

Διαβάστε περισσότερα (σελ. 10)

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ή ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Ή ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ. Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ. Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥ(ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ)
Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΒ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ.
ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΜΕΣΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή οι υγειονομικές υπηρεσίες, δεν ξέρουν τις ανάγκες του νομού και την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των ασθενοφόρων, αλλά πρέπει ο κάθε κ. Βρούτσης, σημερινός ή αυριανός , να τους υποδείξει…
Αυτό ξέρεις φίλε πως λέγεται;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα έπιασα το νόημα.
Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, και μπράβο τους, έκανε δωρεά στο Υπουργείο Υγείας 100 υπερσύγχρονα ασθενοφόρα.
Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΕΚΑΒ, κάποια από αυτά θα δοθούν στις Κυκλάδες.
Γιατί τα χρεώνουν σαν επίτευγμα στον κ.Βρούτση;
Επειδή θα πεί που θα πάνε, θα παραστεί στην τελετή παραλαβής, θα φωτογραφηθεί και θα διαπραγματευθεί μεθαύριο ψηφαλάκια;

Ανώνυμος είπε...

Είδες ο Βρούτσης; Ούτε ο μακαρίτης ο Ανερούσης σεν τα έκανε αυτά.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ. ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΠΑΖΩΗ, ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ(ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΡΟΥΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΡΟΤΣΗ ΤΟΥΣ)ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΔΟΣΑΝΕ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΗΓΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ.
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ. ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά αλλά αυτά τα είχαμε ξεχάσει και ο Βρούτσης μας τα ξαναθύμησε. Μιλάς τώρα για τον μακαρίτη τον Μπαρότση πριν από τη δικτατορία.

Ανώνυμος είπε...

Εκατό σύγχρονα ασθενοφόρα για τις ανάγκες της Περιφέρειας προσφέρουν οι εφοπλιστές.
Προφανώς όταν φτάσουν μερικά και στα νησιά δεν θα έχουν και καμιά ταμπέλα που να γράφει δωρεάν των εφοπλιστών.Στην κυβέρνηση και στο Βρούτση θα χρεωθούν.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ . TI MIA Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΗ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΖΗΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ Ο ΝΑΧΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ. ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΞΕΚΑΒΑΛΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ Ο ΡΗΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΣΑΛΕΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΝΑΧΟΣ ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Βρούτσης τι ρουσφέτι έκανε στο Σύλλογο Κορωνίδας και έχει τη φωτογραφία του η εφημερίδα με σχετικό ευχαριστήριο στην πρώτη σελίδα;

Ανώνυμος είπε...

Προεκλογικά το 1981 συνέβη το εξής περιστατικό. ΄Ηταν υποψήφιος με τη Ν.Δ. υποψήφιος ο Κοπελούζος και δώρησε ένα ασθενοφόρο στον υγειονομικό σταθμό που δεν ειχε τότε τίποτα. Το έβαλαν στην παραλία της Χώρας, το φώτισαν και το είχαν εκεί αρκετές μέρες, ώσπου κάποιοι νεολαίοι του ΠΑΣΟΚ πήγαν κι έγραψαν επάνω "ΠΑΣΟΚ", οπότε την άλλη μέρα το ασθενοφόρο εξαφανίστηκε από την παραλία.

Ανώνυμος είπε...

O Πρόεδρος του Συλλόγου Κορωνίδας είναι Νεοδημοκράτης. Σε μια εκδήλωση του Συλλόγου είχε καλέσει και τον Μπαγιαντέρα (γνωστός σε όλους σας υποθέτω) και τον προσφώνησε ανάμεσα στους "επίσημους" που παρευρίσκονταν, ως ....σύμβουλο του υφυπουργού Εργασίας.

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφία του Βρούτση στην Κορωνίδα και οι ευχαριστίες του Συλλόγου δείχνουν ότι πρέπει να έχειβοηθήσει τον Σύλλογο με μεγάλη προσφορά. Έχει υποχρέωση ο Σύλλογος να ενημερώσει αναλυτικά τα μέλη του. Διαφορετικά θα είναι εκτεθειμένος πολιτικά και κομματικά. Ελπίζουμε να μην πρόκειται για τίποτε πενταροδεκάρες από κείνες τις επιχορηγήσεις που βγάζουν οι πολιτικοί από διάφορα Υπουργεία, τον ΟΠΑΠ, τα λαχεία κ.λ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπαγιαντέρας ποιος είναι; Το επίθετό του τουλάχιστον.