Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Όλα έχουν ένα όριο…


Μακριά από εμάς ο πουριτανισμός
και όλα τα εις ...μος, εκτός από … μερικά..


Όμως κάπως μας ξενέρωσε το πρωτοσέλιδο της «ΜΑΣΚΑΣ»,
το οποίο δεν δημοσιεύουμε…


Από την δημιουργική καλλιτεχνική σύνθεση
μέχρι τη χυδαιότητα,
είναι μεγάλη η απόσταση και αρνούμαστε να τη διανύσουμε…

68 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από χιούμορ πώς πάτε;

Ανώνυμος είπε...

Το χιούμορ είναι πολύ δύσκολη και λεπτή υπόθεση. Χρειάζεται και καλαισθησία και καλή ποιότητα. Δεν είναι τυχαία η αγγλική λεξη που χρησιμοποιούμε στο ελληνικό λεξιλόγιο. Πολλοί βρίσκουν καταφύγιο στο δήθεν χιούμορ για να δικαιολογήσουν κάθε υπέρβαση και αδικαιολόγητη από τις διαστάσεις του αρχαιοελληνικού μέτρου υπερβολή. Όταν το χιούμορ υπερβαίνει την αρχή της αναλογικότητας τότε γίνεται ύβρις.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω δει το εξώφυλλο, αλλά μου φαίνεται πώς και εσείς έχετε αρχίσει να κρίνετε τους πάντες και τα πάντα. Και εσείς δηλαδή κ.διαχειριστές κάπου αρχίσατε να χάνετε το όριο. Εδώ μπορεί να έχετε δίκιο (ξαναλέω δεν το έχω δει) αλλά τέλος πάντων η Μάσκα έχει κάνει πάνω από 200 εξώφυλλα και μόνο τώρα τη θυμηθήκατε. Τέλος πάντων ας εκτροχιαστεί και μία, δύο δέκα φορές. Δεν νομίζω εξάλλου ο Καμβύσης να θεώρησε ποτέ τον εαυτό του καλλιτέχνη, ούτε εσείς να διαβάζατε την εφημερίδα για την "καλλιτεχνική της ποιότητα". Νομίζω ότι το ξεφτυλίσατε...Ξεκαβαλήστε λίγο...

Ανώνυμος είπε...

Η "Μάσκα" λέει πολλές αλήθειες, τέτοιες που καμια άλλη τοπική εφημερίδα, ούτε ραδιοφωνικός σταθμός τολμούν όχι να γράψουν ή να πουν,αλλά ούτε να σκεφθούν. Και μόνο το γεγονός ότι ο εκδότης της έχει υποστεί επιθέσεις, εκβιασμούς κ.λ. το επιβεβαιώνει. Ένα πράγμα δεν ξέρετε, ότι είναι η μοναδική εφημερίδα που ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ στη Νάξο, είναι η μοναδική εφημερίδα που τα βάζει με όλους και με όλα, χωρίς να βλέπει χρώματα, κόμματα, χωρίς να υποκύπτει. Προηγείται ακόμη και των ανωνύμων του διαδικτύου.

Ανώνυμος είπε...

A-NAXIE Έχεις αρχίσει να γίνεσαι υποστηρικτής της εξουσίας, γιατί;

Ανώνυμος είπε...

Δεν αντιλέγω για το περιεχόμενο της ΜΑΣΚΑΣ.
Την διαβάζω λόγω συνθηκών με καθυστέρηση αλλά μου φαίνεται πάντα επίκαιρη.
Στο blog fraxios είδα το κολάζ με το «αερικό»της Γρόττας.
Το είδα … ανατρεπτικά. Τίποτα.
Το είδα … σουρεαλιστικά. Τίποτα
Το είδα (πάντα με καλή διάθεση) ακόμα και… Τίποτα.
Ίσως το γεγονός ότι προκάλεσε δίνει μια κάποια απάντηση, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογεί το αντιαισθητικό και το αρνητικό μήνυμα που εκπέμπει.
Όντως, όλα έχουν το όριό τους.

Ανώνυμος είπε...

έλα ρε μεγάλε αναλυτή, δες το επί τέλους κάπως; Εσείς από την ΑΘήνα οι σοφοί τα ξέρετε όλα, ελάτα κι εδώ κάτω να ζήσετε την καθημερινότητα και τότες θα ανοίξετε τα νωχελικά σας βλέφαρα. και μπορεί να καταλάβετε. Με τα ανούσια που γράφετε στις ξεπερασμένες εφημερίδες των Συλλόγων σας νομίζετε ότι κάτι κάνετε

Ανώνυμος είπε...

Τα νωχελικά βλέφαρα, ο καθαρός αέρας, η καθημερινότητα , οι ξεπερασμένες εφημερίδες των Συλλόγων, και το «φάντασμα της Πορτάρας» πώς συνδέονται, ένας Καμβύσης ξέρει..
Δεν υπολόγισε ίσως σωστά και το περιτύλιγμα έβαλε σε δεύτερη μοίρα το (ίσως) ενδιαφέρον περιεχόμενο,

Ανώνυμος είπε...

Ποια ΜΑΣΚΑ τώρα, ρε μεγάλε, και κουραφέξαλα. Ποια εφημερίδα που διαβάζεται και έχει βάλει κάτω ιστορικές και μεγάλες ναξιώτικες εφημερίδες! Πλάκα κάνεις; Ένα "δήθεν" εντυπάκι είναι(δήθεν σατιρικό, δήθεν πολιτικό, δήθεν ανεξάρτητο), χωρίς ειδήσεις, κολλημένο σε κάποια πρόσωπα(τα προσωπικά δίνουν και παίρνουν). ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
Κάθε έντυπο όμως χρειάζεται ειδικά σήμερα που ξεχάσαμε να διαβάζουμε και γεμίσαμε οθόνες. Ο τύπος έχει πάρει την κατηφόρα. Μήπως και οι ΜΑΣΚΕΣ βοηθούν σ΄αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Την εικόνα του εξωφύλλου, έτσι οπως με φωτοσόπ αλλάζει από γυναίκα σε άντρα, την έχουμε πάρει όλη η πιτσιρικαρία στα e-mail μας από καιρό. Αλλιώς όμως φαίνεται ηλεκτρονικά και σπας πλάκα. Το να κάνεις κολάζ σε ένα έντυπο και μάλιστα όπως γίνεται είναι έλλειψη χιούμορ. Δεν προσφέρει τίποτα.
Τα ίδια και τα ίδια, μας πρήξατε τ΄αρχ...

Ανώνυμος είπε...

Είναι χιούμορ αλλά κακής ποιότητας, φτηνό, τραβηγμένο. Δεν είναι ανατρεπτικό, όπως νομίζει,έξυπνο, δηκτικό, προχωρημένο. Όποιος παριστάνει τον...Αριστοφάνη της Νάξου, σκατά στα μούτρα του...

Ανώνυμος είπε...

Α'ΝΑΞΙΕ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΙΤΑΣ ΠΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕς ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΛΟΓΚΙ , ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΨΕΥΤΗΚΑ ΜΕΤΡΗΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Πάνε κάποιοι να πούνε οτι ο Καμβύσης είναι η συνείδηση των ναξιωτών. Χα, χα, χα...Έχουν τους λόγους τους.Και κρίνονται.
O Καμβύσης τα βάζει με αυτούς που δεν του έκαναν ρουσφέτι(ξέρει αυτός) και κολακεύει τον κόσμο και τους αναρχοαυτόνομους λες και δεν συμβαίνει ότι ανάμεσα σ΄αυτούς βρίσκονται και οι αυριανοί χαφιέδες και οι αυριανοί χασάπηδες και απατεώνες. Εύκολα λεηλατεί κανείς το ιντερνετ, κάνει ένα κολάζ και κάνει τον έξυπνο, χωρίς να αναφέρει και την πηγή του. Μούφα ή μάσκα δηλαδή η δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΝΤΡΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που γράφεις για τον μετρητή τώρα το κατάλεβες; Έτσι ήταν από την αρχή.

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως τη "Μάσκα" τη διαβάζουν πολλοί στη Νάξο, είτε σ' αρέσει, είτε όχι. Ιστορικές εφημερίδες υπήρχαν κάποτς π.χ. "Ναξιακό Μέλλον". Τώρα άστα να πάνε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΞΕΠΕΣΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥΣ, ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.
ΚΑΜΙΑ 50ΑΡΙΑ-ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ- ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ- ΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΚΑΜΒΥΣΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για πες μου ΕΝΑ θεμα ή πρ'οβλημα που εθεσε και πάλεψε η μάσκα.

Ανώνυμος είπε...

μια παλιά ΚΙΝΕΖΙΚΗ παροιμία λέει ,,,同法院可概括发财关于防御,,,,,,,,,,,
με άλλα λόγια τσούζει το ((μασκακι )),,,τους έχει κάνει και παραμιλούν στον ύπνο τους ο ΚΑΜΒΥΣΗΣ και οι υπόλοιποι που γράφουνε εκεί μέσα.
σε όσους δεν αρέσει να μην την αγοράζουν.
να αγοράζουν της άλλες που είναι κρατικοδίαιτες και κάνουν τεμενάδες στην εκάστοτε τοπική και κεντρική εξουσία,,.
και επειδή τυχαίνει να ξέρω τουλάχιστον πόσα φύλα πουλάει εκτός ΝΑΞΟΥ 400+ παρακαλώ,,,,με μια επιβεβαίωση από το ταχυδρομείο.
δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ τελείωσα,,,,,,,,,,,,,,

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας κρύβω ότι όταν διάβασα την ανάρτηση με θέμα τη «ΜΑΣΚΑ» και γνωρίζοντας πρόσωπα, πράγματα και τη δύναμη μιας πανίσχυρης μειοψηφίας στη Χώρα, είπα μέσα μου:
- Πάει , κρίμα, την κάτσανε οι σύντροφοι Α-ΝΑΞΙΟΙ τη βάρκα.
Διάβασα πολλές φορές την ολιγόλογη θέση τους και προσπαθούσα να βρω ένα επιχείρημα για να υπερασπιστώ τη «ΜΑΣΚΑ», να υπερασπιστώ το κάτι διαφορετικό, ξέχωρα από τις πολλές ιδεολογικές διαφωνίες μου.

Τελικά κατέληξα στην απόφαση να αρνηθεί η ταπεινότητά μου να συνοδοιπορήσω στην εικονική ανατροπή, στον εύκολο εξορκισμό του συστήματος του οποίου αδιαίρετο γρανάζι και πολιτικό άλλοθι, ΕΙΝΑΙ.

Από τα σχόλια διαπιστώνω και ειλικρινά χαίρομαι, ότι παρακινήθηκε και δημιουργήθηκε ένας προβληματισμός, στην ουσία έγινε γενική παραδοχή του λάθους και η τολμηρή σας παρέμβαση, θα σας αποδώσει νέους φίλους.
Χ.ς Φουντάνα

Ανώνυμος είπε...

Για πες μου ΕΝΑ θεμα ή πρ'οβλημα που εθεσε και πάλεψε η μάσκα.

20 Ιούνιος 2009 11:37 μμ

Απάντηση
Το πρόβλημα με τον βόθρο του Απόλλωνα το πρόβαλε και το προβάλει τακτικά, όταν η "Κορωνίδα" και τα "Νέα του Απόλλωνα" σιωπούν. Τη δίωξη της Στέλλας Πρωτονοταρίου, το αιολικό πάρκο Κορώνου, όταν τα "Κορωνιδιάτικα Χρονικά" το προβάλουν ως έργο αναπτυξιακό!!!
Η επώνυμη αρθρογραφία της είναι πάντα ενδιαφέρουσα και σε θέματα ιστορικά και σε θέματα επίκαιρα.

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα μας κάνεις. Όπως πλακατσίδικη(νάχαμε να λέγαμε) είναι και αυτή η φυλλάδα που δεν έχει προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ, μα ΤΙΠΟΤΑ στη Νάξο. Το να τα βάζεις με ΟΛΑ σχεδόν τα κόμματα, με το Λούλη που δε σε βοήθησε στη Στελίδα(φτωχοπεριοχή της Νάξου) δεν είναι δα και αντιεξουσιαστική στάση. Τρεις υπογραφές όλες κι όλες(κοίτα το φύλλο 99),κλεμμένες φωτογραφίες, κείμενα από γνωστά sites που δε βάζει την πηγή(π.χ. στο παραπάνω φύλλο το κείμενο "Δεν απέχω, συμμετέχω: 10 επιχειρήματα κατά της αποχής). Αλλά αν δεν τα έκανε αυτά τι ΜΑΣΚΑ θα ήτανε;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος μένει στη Στελίδα;

Ανώνυμος είπε...

Μάσκα...μυστήριο...ιστορίες. Βρε δε με παρατάτε. Εγώ πάω Αγιο Προκόπη και θα βουτήξω χωρίς μάσκα. Δε μου αρέσουν οι περιορισμοί και οι έτσι επαναστάτες του γλυκού νερού. Γκέγκε;

Ανώνυμος είπε...

Δε ντρέπεστε να ασχολείστε με τον αργόσχολο Καμβύση; δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ τελείωσα,,,,Μέχρι την επόμενη Κυριακή να είστε και να περνάτε όλοι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις κανέναν άλλο να τα έβαλε με τον "Λούλη" όταν ήταν στην εξουσία; Ξέρεις πολλούς που στήριξαν τους 33, όταν τους αναθεμάτιζε όλη η Χώρα; Ξέρεις γιατί έφυγε τότε απ' τον "Μεσόγειος ΦΜ" ο Καμβύσης; Για ρώτα, γιατί όλοι σας είστε του γλυκού νερού. Και ο Α-NAXIOS στην αρχή κάτι έλεγε, τώρα το έρριξε στη φιλοσοφία. Γιατί σιωπά για τον Απόλλωνα; γιατί δεν ανέβασε τα βιντεακια με τον Μπαρδάνη; Δεν του τα έστειλαν;

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετίσματα στις φασκομηλιές.
Το θέμα είναι τα κίνητρα, γιατί τα έβαλε καθυστερημένα με τον "Λούλη". Δεν τον ενοχλούσε μέχρι τότε η πολιτική του; Τι δεν του έκατσε και ξεχαρμανιάζει ακόμα; Πότε είδε το φως το αληθινό; Γιατί ξαναγύρισε στο "Μεσόγειος" ο ντερβίσης;
Δε μου πέφτει λόγος για τον Άλφα- νάξιο. Τον διαβάζω μια χαρά. Κάνει τις παρεμβάσεις του για πολλά θέματα και βλέπει χωρίς παρωπίδες τον κόσμο. Τι δουλειά έχει να περιοριστεί στον απόπατο του Απόλλωνα ή να προβάλει τα βιντεάκια του...Μητσικώστα, ρετουσαρισμένα για το χαβαλέ της ιστορίας. Σοβαροί να είμαστε. Είναι, αν θες, και θέμα...φιλοσοφίας.

Ανώνυμος είπε...

Τον Λούλη ο Καμβύσης τον πολεμούσε όταν ήταν πανίσχυρος, εσύ όμως τον έγλειφες. Ο Καμβύσης μην ξεχνας ήταν ένας απ' τους 33 που εσύ κι οι όμοιοί σου τους αναθεματίζατε; Όσο για τον Απόλλωνα κατάλαβα, εσύ είσαι πρωτευουσιοάνος πέραν απ' τη Χωρα δεν υπάρχει άλλη Νάξος. Έτσι σκέφτονται οι βολεμένοι

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο Λούλης, αυτός με τους Μύλους; Και τι μπορεί να έχει ζητήσει απ' αυτόν ο Καμβύσης, καμιά παρανομία;

FRAXIOSNAXOS είπε...

Γουστάρετε με τρέλα όλοι εεεεε??

Ανώνυμος είπε...

Η Μπράουν τι έλεγε για τον Καμβύση οταν τον εδιωξε από τον ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον χάθηκε το μέτρο.

Ανώνυμος είπε...

Ρώτησε τη Μπράουν να σου πει γιατί έφυγε τότε απ' τον σταθμό της ο Καμβύσης. Πάντως δεν τον "έδιωξε" αφ' εαυτού της. Κάποιοι της το επέβαλαν. Ποιοί, μόνο εκείνη μπορεί να πει και ο Καμβύσης.
Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεςραμίδια του ....δήμου "Ναξίων";

Ανώνυμος είπε...

Ρώτησε τη Μπράουν για τη Στελίδα το "Λούλη" και τον Καμβύση. Έχει ενδιαφέρον αυτό το τρίγωνο. Ο κόσμος επέβαλε στη Μπράουν να τον ξαποστείλει με τις κλωτσές.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΒΥΣΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ

FRAXIOSNAXOS είπε...

Τον Καμβυση τον είχε διώξει η Μπράουν μετά από πιέσεις που είχε δεχτεί από το φασιστοπασοκικο λόμπι τον κατακαθισμάτων της χούντας γιατί ως γνωστόν ,,,,,(έχουμε δημοκρατία αλλά απαγορεύετε να λέμε την γνώμη μας,,,,καταλάβατε πως έχουν τα πράγματα κύριε Καμβυση??,,.

Όσο για τον λουλη τον Α' τι να πει κανείς.Σαν την σαλαμάνδρα άλλαξε κάμποσα χρώματα και σαν την μαϊμού αναρριχωτανε απο τον καιρό της χούντας μέχρι σήμερα στην ζωή του και πέρασαν αυτοί καλά και εμείς,,,

Όσο για κάτι άλλους άσχετους που διαχιριζοντε την ενημερωση μας,,,

Μας επιβάλανε μέσα από την ελεγχόμενη πληροφόρηση να τα θεωρούμε όλα δεδομένα και μη αναστρέψιμα.

Μας επιβάλανε ελεγχόμενη πληροφόρηση.

Τήν επιβάλανε γιατί φοβούνται μην γνωρίσουμε την αλήθεια που θα μας οδήγησει στην ελευθερία.

ΥΓ: Απευθύνομαι σε όλους όσους νιώθουν ακόμη άνθρωποι και όχι σε κάποιο ιδιαίτερο πολιτικό χώρο.

γιατί κι εμείς κατά βάθος μια Αφρικανική χώρα είμαστε, με λευκούς πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

Εϊσαι και πολύ Καμβύσης. Ανορθόγραφος και στο γράψιμο και παντού. Ένας πράγματι λευκός...Αφρικανός που δε μπορεί να κάνει κονέ ούτε με τη Σαρρή. Ποιο φασιστοπασόκ. Για ρώτα τι έλεγε η Μπράουν για σένα και τη Στελίδα. Ο συγγενής σου ο Λούλης ο Α σου έφταιξε. Εσύ ποιος Λόύλης είσαι;

Ανώνυμος είπε...

Δεν βγάζει πουθενά αυτή η προσωπική αντιπαράθεση.
Καλή βδομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Λούλη Β΄, πολύ υποστηρίζεις τον Λούλη Α΄, τι ρουσφέτι σου έχει κάνει;

Ανώνυμος είπε...

Όποιος κατουρά στη θάλασσα το βρίσκει στο αλάτι.

Ανώνυμος είπε...

ΧΕΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ ΚΑΙ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΡΙΧΝΕ

Ανώνυμος είπε...

χέσε ψηλά κι αγνάντευε και Νικολό καρτέρα.

Ανώνυμος είπε...

Αξά, Αξά
όπου τόπος και χεσά.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι αυτός ο Λούλης που γράφετε διάφοροι, διάφορα. Μόλις τώρα το πληροφορήθηκα και παρεμβαίνω ώστε να διευκρινίσετε για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Γιάννης Λούλης
Μαξίμου

Ανώνυμος είπε...

Δεν είσαι εσύ. Ποιος είναι; Το βράδυ του Κληδόνου να πας στη βρύση της γειτονιάς σου αν πάρεις με μια στάμνα αμίλητο νερό ακι αν το βάλεις το βράδυ έξω και πρωί πρωί θυμήσου ποια φωνή θα ακούσεις πρωτα, εκείνη θα σου πει ποιος είναι ο Λούλης.

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν είμαι εγώ, α δε βαριέται.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσουκάτος είναι ρε μάγκες, τόσο δύσκολο είναι;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που θα το κόψουν οι άλλοι, ο Στρατηγός θα το μάθει στη στενή.

Ανώνυμος είπε...

Ο στρατηγός τα πήρε και το λαμογιο-πασόκ. Ο Σημίτης, ο αγνός, που είχε στην αυλή του ρεμάλια και αρπάχτες εκσυχρονιστικές. Τον είδατε στα εγκαίνεια του Μουσείου, με τα ακουστικά στ΄αυτια; Γελοιογραφία σκέτη. Μήπως άκουγε τη γερμανική μετάφραση;

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι Αξώτες ήταν ψηλά στο εκσυχρονιστικο! Πασόκ όταν ο Τσουκάτος και το κόμμα τα παίρνανε από τη Σίμενς. Θέλω ονόματα.

Ανώνυμος είπε...

Υπουργοί του Σημίτη ήταν απ' ότι ξέρω η Παπαζώη και ο Ανωμερίτης και κάποιο διάστημα γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ (εκλεγμένος)ο Λεβογιάννης. Έχεις κάτι σε βάρος αυτών για τη Ζήμενς; γιατί δεν έχω ακούσει κάτι. Αν έχεις να το πεις, θα είναι το blog πρώτο αν βγάλει είδηση. Αλλά πρόσεξε όχι λάσπη.

Ανώνυμος είπε...

Ήταν και στη Νάξο κάποιοι αλεπουδιάρηδες με κονέ στην αυλή του Σημιτάκου.

Ανώνυμος είπε...

Ονόματα μεγάλε κι όχι λάσπη στον ανεμιστήρα. Τον Σημίτη μην τον ακουμπάς, είναι ένας απ' τους σημαντικότερους Πρωθυπουργούς της Ελλάδας. Προχθές μόλις ο Καραμανλής ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τη γνωστή του φράση "αρχιερέας της διαπλοκής", που την είπε πριν από 5 χρόνια. Καλλιο αργά παρά ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος έκανε τον Τσουκάτο πρώτο βιολί στο Μαξίμου, η Παπαλάμπρενα; Τα παιχνιδάκια με τη διαπλοκή οι Τσουκατοσημίτηδες, αγκαλιά και πλά-πλάι, τα παίζανε. Ποιος τά τσέπωσε από το έγκλημα του χρηματιστηρίου, ο φούφουτος;
Έκανε πατάτα ο Καραμανλής, το μετάνοιωσε μα ήταν αργά. Δε ξεπλένεται ο Σημίτης με τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σημίτης θα γραφτεί στην ιστορία σαν ένας απ' τους σημαντικότερους Έλληνες Πρωθυπουργούς είτε σας αρέσει,είτε όχι.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, θα γραφτεί στην ιστορία για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου και το ευκαριστώ στην Αμερική για τα Ίμια. Και για την ακριβεια του ευρώ. Για τα λερωμένα σημιτόπουλα δε μας λες. Μήπως ήσουν και συ ένα απ΄αυτά;
Αύριο έρχεται η σειρά του Τσουκάτου και ο Σημίτης μέχρι τώρα δεν τον έχει αποδοκιμάσει, όπως και τους άλλους κολλητούς(Μαντέλη, Σουμάκη, Νεονάκη, Παπαντωνιου και βάλε). Μήπως ήξερε και ήταν στα κόλπα; Έτσι κι αλλιώς αυτός τους έβαλε στην αυλή του.

Ανώνυμος είπε...

"αιεί δ΄αμβολιεργός ανήρ άτησι παλαίει"

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν τα το έχετε καταλάβει η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας είναι ΜΙΑ.
Ενώ ΚΛΕΒΑΝΕ ασύστολα και οι ΔΥΟ, αυτοί οι τωρινοί είναι ο ορισμός του ΒΛΑΚΑ, ενώ οι ΠΑΣΟΚΑΡΑΙΟΙ παραμένουν οι εφευρέτες της λεμονιές.

Ανώνυμος είπε...

της λαμογιάς εννοώ

Ανώνυμος είπε...

Όταν εσύ απατάς τη γυναίκα σου το ξέρει; της το λες; την ενημερώνεις;Απατεώνες υπάρχουν παντού, σε όλα τα κόμματα.
Την ιστορία του "Γερμανού" με το ΚΚΕ την ξέρεις; φταίει η Παπαρήγα; φταίει το ΚΚΕ;

Ανώνυμος είπε...

Λες ανοησίες. Έχει αποδειχθεί τίποτα για το "Γερμανό", εκτός από τις παρόλες του χοντροπάγκαλου; Και αυτός την Παπαρήγα και το ΚΚΕ κατηγορεί τα ίσια.
Εδώ για τον Τσουκάτο σας(το στρατηγό σας που στεκόσαστε κλαρίνο μπροστά του) έχουμε ομολογία, όπως και για τη Mayo και τον Αλαφούζο. Για το Σημίτη κάνεις το... Γερμανό. Το ρίχνεις στους...απατημένους συζύγους(Έχεις καμιά εμπειρία;). Ποιος αλήθεια εδώ είναι η απατημένη...γυναίκα, ο Σημίτης; Δε μπορώ να το φανταστώ. Και πού ξέρεις εσύ οτι δεν το ήξερε ο Σημίτης, ιδίως αν τα χρήματα πήγανε στο κόμμα. Ziemens, Γερμανία, Σημίτης, ομολογία Τσουκάτου, απλά ψυλλιάζεσαι; Και είναι τυχαίο που δεν έχει κάνει καμιά δήλωση ο Σημίτης κατά του... στρατηγού του; Είναι τυχαίο που όλοι οι ύποπτοι και μακρυχέρηδες ήταν στο περιβόλι του, που λέει και ο Κακλαμάνης; Έκανε ποτέ αυτοκριτική για τις επιλογές του;
ΠΟΤΕ. Ανάλαβε καμιά ευθύνη; ΚΑΜΙΑ.
Αυτός είναι ο αρχιερέας...(πρόσθεσε όποια λέξη θες).

Ανώνυμος είπε...

για τον 6.15

Η απάτη είναι κυρίαρχο στοιχείο στη σκέψη σου.
Στη δικιά μου ΟΧΙ.
Το ΚΚΕ δεν περνά καθόλου από τη σκέψη σου γιατί η σκέψη απαιτεί μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβες καλά. Ο κ. Γερμανός πήρε μια επιχείρηση που ανήκε στο ΚΚΕ και στη συνέχεια την πούλησε. Καμιά σχέση με Πάγκαλο, θεωρώ ανοησίες αυτά που λέει εναντίον του ΚΚΕ, παρόλον ότι είμαι ΠΑΣΟΚ. Το ΚΚΕ είχε και έχει δικές του επιχειρήσεις και καλά κάνει, αλλά παλιότερα τουλάχιστον, αυτές στα χαρτιά ήταν στο όνομα κάποιων στελεχών του για νομικούς λόγους. Κάποια από αυτά τα στελέχη όταν κάποια στιγμή, με τις διάφορες διασπάσεις,έφυγαν από του ΚΚΕ πήραν μαζί τους και τις..... επιχειρήσεις που στα χαρτιά ήταν στο όνομά τους. Αυτό έκανε και ο Γερμανός λένε.
Σημαίνει λοιπόν ότι αυτός, που για να έχει στο όνομά του ολόκληρη επιχείρηση του ΚΚε ήταν πολύ κοντά στην ηγσία του ΚΚΕ, ό,τι έκανε, αν το έκανε, ήταν σε γνώση της τότε ηγεσίας του ΚΚΕ; του Χαρίλαου δηλαδή; Ασφαλώς και δεν ήταν. Κάπως έτσι λέω εγώ έγινε και με τον Σημίτη. Κάποιοι στενοί του σνεργάτες που τους είχε εμπιστοσύνη αποδείχτηκαν ανάξιοι της εμπιστοσύνης του.

Ανώνυμος είπε...

για τον 7 35
Έλα ρε σεμνότυφε, σαν κερατωμένος αντιδράς

Ανώνυμος είπε...

Έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου με το Γερμανό και το ΚΚΕ. Δε ξέρεις, δε ρωτάς. Θολώνεις τα νερά. Τι δουλειά έχει ο Χαρίλαος με το Σημίτη. Τι δουλειά έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο; Είναι δυνατόν όλο το σημιτικό περιβάλλον να είναι χωμένο στη λοβιτούρα και να μη το έχει πάρει πρέφα ο άλλοτε...καταλληλότερος; Ή ανίκανος ήταν στην επιλογή των συνεργατών του ή βαθιά χωμένος μέσα στο παιχνίδι. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει. Διάλεξε και πάρε. Είναι τυχαίο που ο Γιωργάκης έχει κάνει στην πάντα το σημιτέικο;

Ανώνυμος είπε...

O Μαντέλης, ο προσωπικός ταμίας του Σημίτη, στο Αζερμπαϊτζάν είναι ακόμα. Και δεν προβλέπω να γυρίσει.

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστούμε τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ..
ποιος κερατάς το είχε πει αυτό,,,,,

Ανώνυμος είπε...

Κατακόκκινοι γίνατε απ' την οργή μόλις θίξανε πρώην στελέχη σας. Στο ΚΚΕ υπήρχαν μόνο αγγελούδια, στα άλλα κόμματα είναι όλοι σατανάδες. ρε σεις μπας και ο Στάλιν ήταν αγγελούδι και δεν το ξέραμε; Για ρωτήστε και κάνα δυστυχισμένο Έλληνα του ρωσικού πόντου;