Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

"Έλληνες Γρηγορείτε,

Ποιό είναι το όραμά μας ως ΕΘΝΟΣ;"

Επιτέλους!!!
…ο άνθρωπός μας ΜΙΛΗΣΕ!!!!

Με τον ιδικό του τρόπο εκφράζει την αγωνία του για την πορεία αυτού του τόπου. Πολλοί άλλοι επώνυμοι και πολλοί εισέτι πιστοί ανωνύμως εγείρουν φωνήν αγωνίας! Πρέπει να ακουσθή και η φωνή της Εκκλησίας.

Αδελφοί!
____ Πρέπει λοιπόν να περάσουμε στην αντεπίθεση. Να θέσουμε ευθέως μερικά ερωτήματα πρός την Κυβέρνηση και πρός τον Πολιτικό Κόσμο της Χώρας, όπως π.χ. τα ακόλουθα:

Εξοχώτατε Κύριε Πρωθυπουργέ,
Κύριοι κ. Υπουργοί,
Κύριοι κ. Βουλευταί
μας θέλετε;
Ναι ή Όχι!
Πήτε το καθαρά, ώστε να το ακούσουν όλοι!
Να το ακούσει και ο Ελληνικός Λαός!
Μας αναγνωρίζετε;
Μας σέβεσθε;
Εάν ναί, τότε γιατί προσπαθείτε να μας αποδομήσετε;
Γιατί μας υπονομεύετε;
Γιατί επεμβαίνετε στα εσωτερικά μας;
Το Κ.Κ.Ε. αρνήθηκε να δεχθή οικονομικό έλεγχο
της οικονομικής Διαχειρίσεώς του!
Και όλοι τότε εσιώπησαν!
Γιατί λοιπόν επιδεικνύετε τόσο μίσος εναντίον της Εκκλησίας;

Ρυθμίστε τα του Κράτους, όπως θέλετε!
Αφήστε όμως την Εκκλησία απερίσπαστη να επιτελή τό έργο της.
Αν μη τι άλλο, επικαλούμεθα το κεκτημένο δικαίωμα της αυτοδιοικήσεως
υπό την προστασία του Κράτους!
Ακόμη, κατά το Σύνταγμα, είμεθα
"η επικρατούσα Θρησκεία"!

**** Αγαπητοί Αδελφοί,
____Και ο τελευταίος συνδικαλιστής έχει φωνήν! Η Εκκλησία άραγε δεν έχει το δικαίωμα να υψώσει τη δική Της φωνή;
Βεβαίως και το έχει!
Πρέπει λοιπόν να την υψώσει αμέσως! Το "ναί σε όλα" οδηγεί στην καταστροφή!
Να υψώσουμε τη φωνή μας! Να μη πέσουμε αμαχητί! Κι αν χρειασθή, ως τελευταίο όπλο μας, έχουμε την κραυγή των διωκομένων! Μπορούμε να κηρύξουμε την Εκκλησία εν διωγμώ!
Η κοινωνία των Εθνών δεν μπορεί να υποτάσσεται ή και να υπηρετεί παντού και πάντα τα σχέδια και την βούληση είτε της Μασσωνίας, είτε των Μελών της Λέσχης Bilderberg και ει τινος άλλου, όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ!

____Ως έσχατος όλων υψώνω την φωνήν μου! Ἐκαστος έχει τον χαρακτήρα του, κι εγώ τον ιδικόν μου! Όπως γνωρίζετε, δεν χαρίζομαι σε κανέναν. Ο Χριστός μας και η Εκκλησία μας αξίζουν περισσότερο από όλα! Περισσότερο και από αυτήν την ζωήν μας! Τολμήστε, παρακαλώ, ἐνα ΟΧΙ! Ας βροντοφωνάξουμε urbi et orbi:

"ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΑ ΒΕΒΗΛΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ"!

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Μπορείτε να κολαστείτε όπως θέλετε…
Εμείς το… πατριωτικό και θρησκευτικό μας καθήκον, ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ. ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΑΜΑ. ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΤΣΕΣΟ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΣΤΗΝ ΥΣΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ. ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΕΧΟ-ΙΣΠΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ ΜΑΝΟΛΟ ΜΠΛΑΧΝΙΚ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΒΑΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΤ ΓΚΕΙΓΚΕΡ, Η ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΙΩΣΙΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ, ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΥ, Ο ΤΖΕΦΡΥ ΜΠΙΝ. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ H ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "O OΙΚΟΣ ΤΟΥ FREIZER ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ: ΟΨΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗΣ". ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΟΜΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Η εκδήλωση αυτή ακούγεται αρκετά ενδιαφέρουσα, Πότε και πού θα γίνει; Μήπως γνωρίζουν οι διαχειριστές;

Ανώνυμος είπε...

ρε μεγαλε εισαι πολυ μεγαλος ρε μεγαλε μου θυμισες τον εαυτο μου οταν ειμουνα εικοσι χρονων και μιλουσα την ιδια γλωσσα με σενα νομιζοντας οτι εχω ηδη ξεκινησει την επανασταση .αυτο ομως που στην πορεια καταλαβα ειναι οτι αυτη ειχε ξεκινησει χωρις εμενα και χωρις να μιλαει αυτη τη γλωσσα.
κατα τα αλλα ..........
Ν'ΦΙΛ 1963

Ανώνυμος είπε...

Ελα λοιπόν να πάμε μαζί στη διάλεξη αυτή. Ίσως ξαναθυμηθείς τον χαμένο σου εαυτό.

Ανώνυμος είπε...

KAIPOΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ........... . ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΣΕ ΟΠΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ. Ν.ΦΙΛ.1963

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ Ν'ΦΙΛ 1963. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΜΠΛΑΧΝΙΚ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.