Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Εμείς στο I love GR…

…ψηφίσαμε την … οδό Μάρνη!

Έντονες φήμες κυκλοφόρησαν απόψε ότι καταβάλλονται απεγνωσμένες προσπάθειες να βρεθεί λύση ώστε να μη βρει ακέφαλο το… όργανο ο καινούριος χρόνος…

Λέτε να παιχτεί το σενάριο του 1+1;

Αν τα ανταλλάγματα δεν θεωρηθούν ικανοποιητικά από δυο- τρεις που απαιτούνται και θεωρούνται... επιρρεπείς στις μετακινήσεις,τότε ο έχων το γενικό πρόσταγμα στο μαγειρείο, θα προτείνει:

Ένα χρόνο Μαϊτός, ένα χρόνο Καλαϊτζής(!)
και ούτε γάτα ούτε ζημιά…

Φαντάζεστε να διαφωνήσουν
για το ποιος θα πρωτοκάτσει στην καρέκλα ;

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω για Πρόεδρο τον Άγιο Βασίλη, μπας και φέρει και κάνα δώρο στα φτωχαδάκια.

Ανώνυμος είπε...

Ας βρουν επί τέλους ένα Πρόεδρο για να κόψουν την πίτα τους και μετά πάλι το ξανασκέφτονται. Έτσι κι αλλιώς αυτη είνα9 η δουλειά τους, να κόβουν κάθε χρόνο μια πίτα.

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν ντρέπονται καθόλου οι ανύπαρκτοι και εσείς που με την πρώτη ευκαιρία τους ξεθάβετε. Τι προσφέρουν τα κοματόσκυλα και συνέχεια ασχολούμαστε μαζί τους.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι πατριώτες καλημέρα και Χρόνια πολλά.

Ανήκω στη γενιά που έζησε την ΟΝΑΣ στην περίοδο της ενεργητικής παρουσίας της στα πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Ακολούθησε η εποχή των παγετώνων.

Φαίνεται η κλιματική αλλαγή επηρέασε την κατάσταση, άρχισαν και εδώ να λειώνουν οι πάγοι και να αποκαλύπτονται τα στεγανά.

Ας μην ακολουθήσουμε το αρνητικό παράδειγμα της Κοπεγχάγης.

Είναι μοναδική ευκαιρία να αποκατασταθεί η τάξη και να μπει η ΟΝΑΣ στο δρόμο της και να εκπληρώσει το ρόλο της.
Αυτό θα βοηθήσει στην αναζωογόνηση ΚΑΙ των Συλλόγων οι περισσότεροι από τους οποίους καταναλώνονται σε ένα αποκριάτικο χορό σε μια πίτα και σε ένα χορό στο χωριό τους το καλοκαίρι.

Η αναζωογόνηση αυτή δεν μπορεί να γίνει από εκείνους που δημιούργησαν την κρίση.

Οι μόνοι που μπορούν να παρέμβουν είναι οι ΣΥΛΛΟΓΟΙ.
Ας ξεκινήσει από κάπου η προσπάθεια.

Θα ήθελα να παρακαλέσω τους διαχειριστές αν είναι δυνατόν να αναρτήσουν το καταστατικό της ΟΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αν σας είναι δυνατόν παρακαλώ να αναρτήσετε τα βιογραφικά των κυρίων Μαιτού και Καλαιτζή.

Ανώνυμος είπε...

να τα κανουμε τι ταβιογραφικά των τίποτα .που θα μας βοηθήσουν; γελάω με την παλιά ΟΝΑΣ και την ενεργητική παρουσία της πότε; που; ρε άντε παγένετε βούρλα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχεις δίκιο πατριώτη. Κάποτε η ΟΝΑΣ, ακόμη και κομματικοποιημένη, είχε σπουδαία δράση και παρουσία, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Συμφωνώ με την πρόταση να μπουν μπροστά οι Σύλλογοι και να ασχοληθούν με την κρίση στην ΟΝΑΣ, αλλά οι Σύλλογοι που λειτουργούν και έχουν κάποιες δρασζτηριότητες, γιατί υπάρχουν και Σύλλογοι σφραγίδες, που όμως στέλνουν αντιπροσώπους στην ΟΝΑΣ ή άλλοι, όπως των Απολλωνιατών που κάνουν αυτά που ξέρουμε και πολλά άλλα και πρέπει να αποκλειστούν από αυτή την προασπάθεια.
Προτείνω να μπουν μπροστά Σύλλογοι που έχουν δράση και παράλληλα δεν έχουν ανάμιξη στην κρίση της ΟΝΑΣ. Όπως οι Σύλλογοι των μεγάλων χωριών Κορωνίδας, Κορώνου, Απειράνθου, Κυνιδάρου, αλλά και μικρων χωριών όπως Σκαδιωτών-Μεσωτών, Κεραμωτής.
Και με την ευκαιρία μια κξαλοπροαίρετη ερωτηση: Ο Ν. Μαϊτός από ποιον Σύλλογο εκλέχτηκε αντιπρόσωπος στην ΟΝΑΣ; Ο Σύλλογος του χωριού του (Γλυνάδο) υποάρχει; λειτουργεί; κάνει εκλογές;
Επειδή δεν τον έχω ακούσει ποτέ και πουθενά, ερωτώ.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο. Αλλά για ποιά μεγάλα χωριά μιλάει; Του μεγαλύτερου χωριού, του Φιλωτιού, ο σύλλογος δεν μετέχει στην ΟΝΑΣ. Όσο για τους Απεραθίτες δεν μου φαίνονται να έχουν κέφι για ανατροπές.Εντάξει βολευτήκανε οι εκρποσωποι του "πιό μαζικού συλλόγου-μέλους της ΟΝΑΣ", ο ένας έγινε Αντιπρόεδρος (Α όμως παρακαλώ) και η άλλη Ειδική Γραμματέας (τι κάνει δηλαδή;) Όσο για τον τρίτο, του αρκεί να βάλει στο βιογραφικό του πως είναι το "νεώτερο μέλος του ΔΣ της ΟΝΑΣ". Πάμε γι άλλα μάγκες.

Ανώνυμος είπε...

Ας μπει επί τέλους κια ο Σϋλλογος Φιλωτιτών στην ΟΝΑΣ, καλό θα κάνει και ο ίδιος δεν θα ζημιωθεί. Ας μπει και με έναν όρο: Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλωτιτών να εκλεγεί ομόφωνα και διά βοής από τη Γενική Συνέλευση της ΟΝΑΣ Πρόεδρος της ΟΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΑΣ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ ΕΝΩ ΟΙ ΦΙΛΩΤΙΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ' ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΕΛΛΩΘΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΕΡΑΘΙΤΗ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ . ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ. Ν.ΦΙΛ.1963

Ανώνυμος είπε...

Μαράκης-Καπούνης-Μαϊτός
Η "ΡΗΓΑ - ΗΤΙΔΑ" πλανάται πάνω από την Νάξο. Μήπως η τοπική του ΠΑΣΟΚ πρέπει να κάνει καμμία συνέλευση επιτέλους ή είναι απασχολημένοι με το μοίρασμα των "κατά φαντασίαν" καρεκλών;

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωρίζω αν θα παιχτεί το σενάριο 1+1. Ακούγεται τελευταία το σενάριο 69