Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Τι θα πει προσαγωγή;


Συλλήψεις για παραβατικές πράξεις είναι κατανοητές.

Οι προσαγωγές δεν είναι καθόλου κατανοητές και το χειρότερο ανοίγουν επικίνδυνους δρόμους.

Αυτά προς το παρόν.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έκατσαν τα «έκτροπα» όπως θα ήθελαν τα ΜΜΕ.
Τελικά περισσότεροι είναι οι μαϊμού αντιεξουσιαστές από τα ρόλεξ που μας πουλάνε στα φανάρια.

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει ενα απιστευτο κλιμα τρομοκρατιας και αστυνομοκρατιας στην Αθηνα και οχι μονο αυτες τις μερες.Ο Χρυσοχοιδης αλλα και τα Μ.Μ.Ε δεν εχουν καταφερει να πανικοβαλουν τον κοσμο που κατεβηκε μαζικα και δυναμικα στους δρομους.οι συκοφαντιες και τα ψεμματα για δηθεν τραμπουκισμους δεν περασαν χαρακτιριστικη η φωτο του χτυπημενου υποτιθεται απο σιδηρολοστο αντιπρυτανη εξω απο την πρυτανεια (στο athens indymedia).Το θεμα ειναι, ειτε αυτο αρεσει σε καποιους ειτε οχι οτι τα τελευταια χρονια εχει γιγαντωθει στην Ελλαδα ενα κινημα ελευθεριακο -αντιεξουσιαστικο με μεγαλη επιροη και διαχυση ειδικα στη νεολαια κατι που φανηκε και στα περσυνα γεγονοτα. Το κινημα αυτο δεν περιοριζεται μοναχα στις μεγαλες πολεις αλλα ακομη και στις μικρες επαρχιες. Η αληθεια ειναι οτι περα και εξω απο τις δυναμικες,βιαιες αν θελετε δρασεις που υιοθετει ενιοτε αυτος ο χωρος και που προβαλλονται απο τα ΜΜΕ ιδιαιτερως υπαρχει μια πληθωρα δρασεων απο σωματεια βασης πανω στο εργατικο,σε θεματα περιβαλλοντικα,πολιτιστικα ,κοινωνικα και αλλα. Επισης ανεξαρτητα αν συμφωνει κανεις η οχι υπαρχει ενας λογος μεστος μια θεαση της πραγματικοτητας αξια προσοχης και συζητησης οχι οπως οι αναρθρες κραυγες του Χρυσοχοιδη και ξυπασμενων δημοσιογραφων.Εκτος αν θελουμε να πιστεψουμε οτι το μεγαλυτερο μπλοκ στην πορεια του πολυτεχνειου( μετα το κκε)με 6000 κοσμο ειναι ολοι βανδαλοι,χουλιγκανοι και εν δυναμει τρομοκρατες ...ελεος..

Ανώνυμος είπε...

Θες ψυχίατρο φίλε και πήγαινε τώρα που η κατάσταση σου ελέγχεται. Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού (γιατί εσύ αποτελείς το 3%) συμφωνεί να φάτε το ξυλίκι σας.
Α να χαθείτε παλιόσκυλα.
Με ντο Χρυσοχοίδη βρήκατε το δάσκαλο σας.
Και έρχονται και άλλα.

Ανώνυμος είπε...

θέλουμε και φωτογραφία με φωταγωγημένη τη βάρκα τη νύχτα.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ έξυπνη η ανάρτησή σας. Πιάσατε την ουσία.

Ανώνυμος είπε...

Οι εξυπνακισμοί και οι απειλές του καναπέ νομίζουν ορισμένοι ότι θα κάμψουν ένα κίνημα που τους ξεπερνάει και τους έχει θέσει στο περιθώριο της ιστορίας. Κοπρόσκυλα πασόκοι προσέξτε διότι το μεσαίο από το τρία τοις εκατό μπορεί να σας προσεγγίσει επικίνδυνα...

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ. Σε σχέση με το παραπάνω: Πολλοί υπουργοί δημόσιας τάξης κήρυξαν ανηλεή πόλεμο με τον χώρο των αναρχικών-αντιεξουσιαστών. Τους έχει φάει το μαύρο σκοτάδι, (στον Άδη και στο βαθύ σκοτάδι), κανείς δε θυμάται ούτε το όνομά τους ενώ αντίθετα ο εν λόγω χώρος δυναμώνει και γιγαντώνεται.
Υγεία.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός χώρος δυναμώνει ρε συμπλεγματικέ που δεν ξέρετε τι θέλετε. Ξέρουμε εμείς όμως τι θέλετε. Σπάσιμο του κεφαλιού σας να χυθούνε τα σκατά στο δρόμο. Το βρήκαμε τώρα δυό φορές το χρόνο να χρεώνεται την Ελλάδα με δις από τις καταστροφές σας. Εκτός από τον Χρυσοχοίδη όμως που θα σας βάλει το δάκτυλο βαθειά-βαθειά στον κώλο σε λίγο θα υπάρξουν και ομάδες πολιτών που εκτός από δάκτυλο οα σας βάλουν και κάτι άλλο.
Αντείτε στο διάολο παλιόσκυλα.