Τρίτη 18 Μαΐου 2010

«ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ» από το μαγαζί γωνία …


Φίλε Α-ΝΑΞΙΕ,
Είναι η πολλοστή φορά που σου γράφω και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που παραβλέπεις τις παρατηρήσεις μου σχετικά με τη σελίδα της ΟΝΑΣ στο facebook.
Τι θέλεις επιτέλους για να καταλάβεις ότι το «μαγαζί γωνία» άλλαξε διεύθυνση, και για να χρησιμοποιήσω τη δική σου έκφραση, εκσυγχρονίστηκε προς το … χειρότερο.
Με αφορμή την παρατήρηση του κ. Βερνίκου σας λέω ένα μόνο.
Ψάξτε το διαχειριστή της σελίδας και θα μάθετε το γενικό κουμάντο εκεί μέσα…

Blog: Φίλε αναγνώστη.
Και το διαχειριστή ξέρουμε και πολλά άλλα ξέρουμε. Όλα στην ώρα τους.
Σε ευχαριστούμε πολύ και από τα μηνύματά σου δεν θα πάει τίποτα χαμένο …

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ας μιλήσουν αυτοί που ξέρουν και είναι πολλοί.
Φτάσαμε σε σημείο να αναπολούμε τον κυρ. Αντώνη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ.
ΒΡΗΚΑΝΕ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.
ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝΕ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΑΘΙΤΕΣ.
ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

Δώσε ονόματα να γελάσουμε.Αν σου βαστάει.

Ανώνυμος είπε...

60 παιδιά απ΄όλα τα χωριά της Νάξου μαζευτήκανε το Σάββατο για να γνωριστούν μεταξύ τους και να συντονιστούν για το καλό του νησιού μας. Με ιδέες από το αύριο με θέληση και ορμή με ζωντάνια και αυτοοργάνωση. Τις δικές τους προτάσεις έκανε δεκτές το ΔΣ της ΟΝΑΣ η οποία δεν παρεμβαίνει στις συνεδριάσεις τους. Αυτό το νέο αυτόνομο αίμα που δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν ακολουθεί τις μεθόδους των ΜΕΓΑΛΩΝ και ΣΟΦΩΝ των Ναξιωτών της Αθήνας, κ'αποιους φαίνεται πως τους ενοχλεί πολύ. Πάρα πολύ. Και προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να το συκοφαντήσουν να το διχάσουν και εν τέλει να το διαλύσουν. Μπροστά στις σκοπιμότητες τους δεν έχει καμία θέση η ευθύνη τους. Ομως αυτά τα παιδιά έχουν και γνώση και κρίση. Ηδη έχουν απομονώσει τέτοιου είδους πρακτικές. Τις έχουν καταδικάσει, τις έχουν απορρίψει και τις επιστρέφουν σ΄αυτούς που τις καλλιέργησαν και χθές και τις αναπαράγουν και σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος φοβάται την ενημέρωση και τη δημοκρατία; Ποιος παίζει παιχνίδια δημιουργίας εντυπώσεων; Ανεβάστε ότι έχει δημοσιεύσει η ΟΝΑΣ στο facebook για να έχει ο αναγνώστης σας πλήρη άποψη για το που κινούνται τα θέματα που ανεβάζει η ΟΝΑΣ. Κια τότε θα φανεί ποιοί εξυπηρετούν σκοπιμότητες και μάλιστα με τη μέθοδο Γκέμπελς : ( ρίξε ρίξε λάσπη. Ολο και κάτι θα μείνει ). Τον γνωρίζετε τον Γκέμπελς κύριε Βερνίκο ; Αφήστε λοιπόν την ΟΝΑΣ έξω από τα παιχνίδια σας για τις βουλευτικές εκλογές στο νησί και τις επερχόμενες δημοτικές.

Ανώνυμος είπε...

Αφελής η ερώτηση, αλλά ο κ. Βερνίκος θα είχε ανάλογη αντίδραση αν η αναρτώμενη είδηση αφορούσε το ΠΑΣΟΚ; Ο ίδιος και η εφημερίδα του δεν είναι που φιμώνει όποια είδηση έρχεται σε αντιπαράθεση με στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Νάξο; Τώρα γράφει άρθρα περί ανάγκης μη κομματισμού στην τοπική αυτοδιοίκηση για να τα πιστέψει ποιος; μήπως η τοπική του ΠΑΣΟΚ που μόνο συμφορές έχει φέρει στη Νάξο;

Ανώνυμος είπε...

Κάποια μεστωμένα «παιδιά» με αμετροέπεια και φιλοδοξίες , γυρολόγοι στο παζάρι της προβολής , υποψήφιοι σε κάθε εκλογική διαδικασία, χτίζουν μεθοδικά το μέλλον τους.
Αρμέγουν από παντού. Ακόμα και από την αρνητική προβολή.
Αρκεί να διατηρούνται στην επικαιρότητα.
Με απάνεμο ορμητήριο και καλούς στρατιώτες καλύπτουν τις τεχνολογικές - επικοινωνιακές αδυναμίες των παλαιών με το πολιτικό αζημίωτο βέβαια και με το σπρεντ να ξεπερνά και τα κρατικά ομόλογα.
Η σελίδα της ΟΝΑΣ στο facebook ενημερώνεται με προσωπικά κριτήρια, χωρίς αρχές και εξυπηρετεί σκοπιμότητες.

Ανώνυμος είπε...

Δόσε ένα δυο παραδείγματα για να γίνεις πιο πιστευτός. Πιο συγκεκριμένος. Αλλιώς παίζεις το παιχνίδι των αορίστως και σκοπίμως λασπολογούντων Βερνίκων και λοιπών που φοβούνται να βγούν μπροστά και τον έκθέτουν καθημερινά στο βωμό των προσωπικών τους επιδειώξεων και σκοπιμοτήτων. Αφήστε την ΟΝΑΣ επιτέλους έξω από αυτά και μην την εμπλέκετε στον μικροκομματικό σας πόλεμο.