Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

άλλο διαδήλωση και άλλο διαλογισμός …

Πως να μην μας πιάνει το παράπονο …

Προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να γλυτώσουμε λίγο πρωινό ποδαρόδρομο για να έχουμε αποθέματα για την πορεία αλλά άθελά μας το μυαλό μας ταξιδεύει …

Ταξιδεύει στην Καλντέρα , στο Μεροβίγλι, στο Καμάρι, στη Περίσσα, στη Νέα Καμένη, στη Θηρασιά…

Εκεί που για ένα τετραήμερο θα … διαλογίζονται οι συνάδελφοι της Ε.ΚΥ.Τ!

Περιμένουμε με αγωνία τις γλαφυρές και περιγραφικές σας ανταποκρίσεις …

Καλά να περνάτε αδέλφια.
Πάτρε καλό πρωινό να στυλωθείτε και μην ξεχνάτε το χαπάκι της πίεσης και της χοληστερίνης …

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.neasantorinis.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2462&Itemid=1

Ανώνυμος είπε...

Η μ ε ρ ί δ α : θα πραγματοποιηθεί από 19 – 23 Μ α ϊ ο υ σ τ ην Θ η ρ α σ ί α κ α ι τ η ν Ο ί α Συνδιοργανώνουν η ΕΚΤΥ και η Κ ο ι ν ό τ η τ α Ο ί α ς – Θ η ρ α σ ί α ς και θα έχει ως Θέμα της : «Το Σχέδιο «Κ α λ λ ι κ ρ ά τ η ς» και η εφαρμογή του». Ομιλητές: Δημήτριος Μπάϊλας, Νομάρχης Κυκλάδων. Λάζαρος Θεόφιλος, Αντινομάρχης Κυκλάδων. Στέφανος Λέπουρας, Έπαρχος Κέας. Θεόδ. – Γερ. Μαγγανιώτης, και Γεώργιος Χάλαρης, Πρόεδρος Κοινότητας Οίας- Θηρασίας. Πρόγραμμα Συνάντησης – Ημερίδας

Τετάρτη, 19 Μαϊου:
15.30: Άφιξη στο λιμάνι του Αθηνιού. Μεταφορά στην Οία. Απόγευμα και δείπνο ελεύθερα.Πέμπτη, 20 Μαίου:
09.30 Αναχώρηση από ξενοδοχεία για ολοήμερη Εκδρομή – Ξενάγηση στη Θήρα ( Περιήγηση – Επισκέψεις στα Φηρά: Έκθεση Τοιχογραφιών – Καθολική Συνοικία - Προϊστορικό Μουσείο – Ορθόδοξος Μητροπολιτικός Ναός, όπου συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι).
12.00–16.00: Ξενάγηση στο νότιο μέρος της Θήρας (Οινοποιείο SantoWines - Ακρωτήρι – Βλυχάδα - Περίσσα- Οινοποιείο Μπουτάρη).
Υπόλοιπο απόγευμα και δείπνο ελεύθερα.

Παρασκευή, 21 Μαϊου:
08.00: Αναχώρηση από ξενοδοχεία, μεταφορά στο Αμμούδι και με πλοιάριο πέρασμα στη Θηρασία και με λεωφορείο μετάβαση στο Μανωλά και παρακολούθηση της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας. 11.00:

Έναρξη Ημερίδας – Χαιρετισμοί.
17.00 - 20.00: Συνέχιση εργασιών Ημερίδας στο Πανηγυρόσπιτο Αγίου Γεωργίου Οίας. Συζήτηση - Λήξη Ημερίδας. 20.30: Προσφερόμενο δείπνο

.Σάββατο, 22 Μαίου:
Πρωινό ελεύθερο.
18.00 – 21.30: Αναχώρηση από τα ξενοδοχεία. Μετάβαση στο Λαογραφικό Μουσείο Σαντορίνης Εμμ. Λιγνού, στο Κοντοχώρι. Παρακολούθηση του Αρχιερατικού Εσπερινού στο παρεκκλήσι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μουσείο – Πανήγυρη –Δεξίωση.Κυριακή 23, Μαίου:
08.00 - 14.00: Εκκλησιασμός – Περιήγηση στην Οία.
Επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο.

14.00: Αναχώρηση από τα ξενοδοχεία για το λιμάνι του Αθηνιού. Επιβίβαση. Αναχώρηση για Πειραιά

Ανώνυμος είπε...

ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο; ποιο είναι το κόστος;

Ανώνυμος είπε...

Και γαμώ τις ημερίδες που κρατάνε πολλές μέρες.
Γίνεται καλύτερη ανταλλαγή απόψεων και οι περίπατοι βοηθούν στη χώνεψη.
Μπράβο λιτότητα!

Ανώνυμος είπε...

Περιοδεύων θίασος που συντηρείται και πανηγυρίζει από τις τσέπες μας. Αλήθεια, ρε γαιδούρια της ΕΚΥΤ πόσα παίρνετε ως επιχορήγησεις από τη διεφθαρμένη πολιτεία για να κάνετε τζάμπα διακοπές σε περιόδους που ψοφάνε οι ισχνές αγελάδες μας;

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα το κόστος αυτής της ψυχαγωγικής εκδήλωσης και ποιος φορέας θα το πληρώσει. Ο κ. Χάλαρης-κοινοτάρχης της Οίας-Θηρασίας, ως συνδιοργανωτής έχει υποχρέωση να δώσει στη δημοσιότητα τον προϋπολογισμό των δαπανών αυτής της εκδήλωσης.

Ανώνυμος είπε...

ο κ. Χάλαρης πρέπει να πάρει θέση για τις δαπάνες των εκδρομέων της ΕΚΥΤ.

Ανώνυμος είπε...

κύριε Χάλαρη, αν καλύψετε τη δαπάνη της εκδρομής της ΕΚΥΤ από την δική σας τσέπη, καλά κάνετε και σιωπάτε. Αν όμως την καλύψετε από το ταμείο της κοινότητας Οίας, δηλαδή από τα λεφτά των δημοτών, έχετε υποχρέωση και από το Σύνταγμα να δημοσιοποιήσετε τον προϋπολογισμό αυτής της εκδήλωσης, όπως και τα ονόματα όλων όσοι θα συμμετάσχουν, ώστε να πληροφορηθούμε και ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι της ΕΚΥΤ και ποιο είναι το έργο τους.