Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Η Νάξος ξεκινά από τη ΓΡΟΤΤΑ …

…και τελειώνει στον ΟΡΚΟ !

Εκεί είναι το «χαρτί».
Τόσα χρόνια η υπόλοιπη Νάξος ήταν σε αυστηρή απομόνωση. Σε καραντίνα όπως οι λεπροί.
Γιατί ξαφνικά να ελπίσει…
Κάτι πρέπει να ξέρουν και οι
Μικρές Κυκλάδες
που μόνες τους θα νοιώσουν σίγουρα μεγαλύτερη μοναξιά. Όμως …
Ίσως τους ταιριάζει καλύτερος γείτονας!


"Είναι μια ενότητα ουσίας στο κέντρο των Κυκλάδων και του Αιγαίου ο νέος Δήμος Νάξου Μικρών Κυκλάδων", είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Κοινή Γνώμη" ο Νίκος Μαράκης, ο οποίος υποσχέθηκε ότι εφόσον εκλεγεί δήμαρχος δεν πρόκειται να αδικήσει ούτε στο ελάχιστο τα μικρά νησιά της επαρχίας Νάξου.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στην ίδια εφημερίδα αναφέρει ο Μαράκης:"οι δυυνατότητες διαχείρισης που είχαμε αξιοποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να μπούμε σε άλλου είδους διαδικασίες". Καταλάβατε; Θεωρεί την ανυπαρξία του, την αστοχία του και την υποβάθμιση της Νάξουως "τον καλύτερο τρόπο" και ότι αυτή την "πετυχημένη" πορεία θα συνεχίσει και στο νέο Δήμο, εφόσον εκλεγεί!!! Άραγε καταλαβαίνει τι λέει, ή μας θεωρεί ανόητους; Απορώ πραγματικά με την αφέλεια, που φτάνει στα όρια της βλακείας, να προκαλεί τέτοιο πανικό στο δημ. συμβούλιο και να προκαλεί τους πάντες προκειμένου να τα οικονομήσει ο γιόκας του από το πανηγύρι στο Γαλανάδο. Για όσους δεν είδαν τη συνεδρίαση του δ.σ. στο "Ζεύς", ας διαβάσουν "Μάσκα".

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ .ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΑΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ; ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ.ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ,ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ Η ΝΑΞΟΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ. ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΦΟΡΑ,ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΜΕ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ. ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

Απορείτε και σχολιάζετε ότι κάποιοι βλέπουν τη Νάξο από τη Γρότα μέχρι τον Ορκό. Μα αλήθεια τι κάνουν όλοι που, ας πούμε, ενημερώνουν όπως και εσείς την κοινή γνώμη. Όλοι ασχολούνται με το δήμο της Νάξου. Τι έκανε ή τι δεν έκανε ο Μαράκης, ο Γιαννάκης, ο Παγώνης, ο Στράτος, ο Στάθης κλπ. Ποιος έχει ασχοληθεί με το τι γίνεται ή τι δεν γίνεται στο Δήμο Δρυμαλίας. Τίποτα δεν λέγεται, τίποτα δεν σχολιάζεται, τίποτα δεν ακούγεται. Ή όλα πάνε μια χαρά ή στη πραγματικότητα κανένα δεν ενδιαφέρει αυτή η άλλη Νάξος. Δεν υπάρχουν εκεί πρόσωπα εντός ή εκτός δήμου με γνώσεις, με απόψεις, πάνω στα θέματα που απασχολούν τη Νάξο και που θα μπορούσαν να σας ενημερώνουν υπεύθυνα, έστω βρε αδελφέ για να ακουστεί και μια άλλη άποψη. Εσείς διαμορφώνετε αυτή την αντίληψη και γιαυτό μην εκπλαγείτε αν σε λίγο ασχολούνται από τη Γρότα όχι μέχρι τον Ορκό, αλλά μέχρι τον Αϊ Γιώργη

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ?
ΜΗΠΩΣ Ο ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ?
ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ?
ΜΑΙ ΖΩΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα ασχοληθεί με τον Δήμο Δρυμαλίας; Οι άρχοντές του από ότι φαίνεται τα έχουν παρατήσει,έχουν εξαφανιστεί, ούτε στα πανυγήρια δεν έχουν το θάρρος να παρουσιαστούν. Στα χωριά φέτος ούτε μία τυπική καθαριότητα δεν έγινε,όσο για κάποιο έργο....ούτε μελέτες.... τουλάχιστον για τα μάτια του κόσμου έχουν γίνει. Πάντως οποιος και αν είναι ο καινούριος δήμαρχος θα βρεί αρκετά χρήματα από υπόλοιπα των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Δρυμαλίας. Ας ελπίζουμε τουλάχιστον τα χρήματα αυτά να διατεθουν στα χωριά που ανήκουν και να μην πάνε προς στη Χώρα μεριά.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή θέλουμε άλλα 4 χρόνια ανυπαρξίας, απολυταρχικής συμπεριφοράς, οικογενειοκρατίας και απόλυτης αδράνειας? Θα του δώσουμε ότι μας έδωσε... Οποιοσδήποτε άλλος, είναι καλύτερος από το Μαράκη γιατί απλά το μηδεν είναι λιγότερο από οτιδήποτε.