Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Ο «ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΜΑΡΟΥ» κινδυνεύει …

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επί τέλους η ΟΝΑΣ θυμήθηκε τον πύργο του Χειμάρρου, μπράβο αντανακλαστικά!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε φίλε. Επιτέλους η ΟΝΑΣ ασχολείται και με τον Πύργο του Χειμμάρου και με όλα τα προβλήματα του Νησιού και παίρνει θέσεις και απαιτεί λύσεις. Είναι η ΟΝΑΣ που απαιτούσαμε και ζητούσαμε τόσα χρόνια.Ας το καταλάβουν ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο.
Η ΟΝΑΣ τώρα ξύπνησε. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε και την υπερδραστήρια Επιτροπή Νεολαίας.
Κάντε δρόμο στον ΝΕΟ, αυτός είναι η ελπίδα. Τώρα αν τα καταφέρνει μερικές φορές και συνδυάζει το προσωπικό όφελος με το γενικότερο καλό, εσείς οι υπόλοιποι τι ζόρι τραβάτε; Άσε που έρχονται και δημοτικές εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

ως ποια ηλικία κάποιος θεωρείται "νεολαία";

Ανώνυμος είπε...

δεν έχω καταλάβει τι σόι ιστοσελίδα είναι αυτή της ΟΝΑΣ; pepdkyt

Ανώνυμος είπε...

Για τον φίλο των 6.31
Η ερώτησή σου είναι μάλλον φιλοσοφικού χαρακτήρα. Απαντήσεις όπως: "είμαστε όσο φαινόμαστε", "είμαστε τόσο νέοι όσο νοιώθουμε",κλπ. αποτελούν κοινό τόπο.
Όταν αναφερόμαστε όμως στην πολιτική-κομματική λειτουργία θεωρώ πως ο όρος "νεολαίος" είναι ιδιαίτερα ελαστικός. Παραδείγματα υπάρχουν σε όλους τους κομματικούς χώρους, η αριστερά όμως έχει καταφέρει την επιμήκυνση της νεότητος σε ηλικίες ρεκόρ, επικουρούμενη ίσως από την συντρόφισσα Ασλάν. Έτσι, ο Σπύρος Χαλβατζής (γεννηθείς το 1947) ήταν Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ μέχρι το 1986, σε ηλικία δηλαδή 39 ετών. Αντίστοιχα παραδείγματα υπάρχουν και σε άλλα κόμματα.