Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Φορτώστε! Αντέχει κι άλλο η καμπούρα μας …

Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτοί που με αδιαφανείς διαδικασίες και με μικροκομματικά κριτήρια, έκαναν τη χειρότερη δυνατή επιλογή και ότι απομείνει θα το φορτωθούμε με πολύ ευχαρίστηση κ. Δήμαρχε.

Το να επιμένετε στο «λάθος» είναι δυο φορές λάθος.

Να αναλάβουν τις ευθύνες τους κάλεσε τους κατοίκους των Εγγαρών και της Γαλήνης που αντιδρούν για το έργο του ΧΥΤΑ ο δήμαρχος Νάξου Νίκος Μαράκης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων, είπε ότι , «η Νάξος έχει καθυστερήσει απελπιστικά και δε μπορεί να υπάρξει άλλη ολιγωρία στον προγραμματισμό του έργου, διότι θα επιβληθούν τσουχτερά πρόστιμα από την Ε.Ε. τα οποία θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες του νησιού.»

Παρ' όλα αυτά, ο δήμαρχος Νάξου απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη θέση για την καταλληλότητα ή όχι του προτεινόμενου χώρου στη θέση Κορυφή Ξύδη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λογικό να σφυρίζει αδιάφορα, αφού φέρει μεγάλη ευθύνη για την επιλογή της κορυφής Ξύδη ως σκουπιδότοπο. Προσπαθεί να σώσει ψηφάκια αλλά το να προτάσσει πλέον το κόμμα δεν τον συμφέρει. Τις δικές του ευθύνες για την κατάντια του τόπου αυτός πότε θα τις αναλάβει???

Ανώνυμος είπε...

Ανυποχώρητοι εμφανίζονται οι πολίτες της Νάξου που αντιδρούν με την κατασκευή ΧΥΤΑ.

H πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλήνης Εμμανουέλα Κουτάτζη, ξεκαθάρισε ότι ο αγώνας που έχουν ξεκινήσει θα συνεχιστεί μέχρι τέλους εκφράζοντας την ελπίδα της ότι θα υπάρξει δικαίωση από το ΣτΕ.

Επίσης, άφησε σοβαρές αιχμές το πρόσωπο του δημάρχου Νίκου Μαράκη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι από τη στιγμή που και ο ίδιος δεν είναι σίγουρος για την καταλληλότητα του προτεινόμενου χώρου και απλά εκτελεί εντολές της Νομαρχίας, τότε θα ήταν καλύτερο για τον τόπο να παραιτηθεί.