Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ


Σύμφωνα με την εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκευή +13», το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπήκε σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας με προσωπική απόφαση του προέδρου του Γιώργου Παπανδρέου.


Χαρακτηριστικό της επικείμενης ετοιμότητας είναι ότι ήδη έχει ξεκινήσει η κατάρτιση των εκλογικών συνδυασμών του ΠΑΣΟΚ.


Το έργο έχει αναλάβει ειδική κομματική επιτροπή, με τη συμμετοχή στελεχών της εμπιστοσύνης του κ. Παπανδρέου, όπως είναι ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Γιάννης Ραγκούσης, ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου Νίκος Αθανασάκης, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δημήτρης Ρέππας και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.

Ένα πρώτο αλλά ουσιαστικό ξεκαθάρισμα έχει γίνει. Έχουν αποκλειστεί περιπτώσεις υποψηφίων κι έχουν εισαχθεί νέες . Επομένως, ακόμα κι αν υπερισχύσει το σενάριο άμεσης προκήρυξης των εκλογών, το ΠΑΣΟΚ θα έχει έτοιμους τους συνδυασμούς του.


Η εφημερίδα παρουσιάζει όλα τα τελευταία νέα για το συγκεκριμένο θέμα, παραθέτοντας όλες τις πληροφορίες όχι μόνο για το τι συζητείται-όπως γράφει- σε κεντρικό επίπεδο, αλλά και για το τι είναι στην ημερήσια διάταξη του προβληματισμού των τοπικών κοινωνιών.(Οι δικές μας πληροφορίες για τις τοπικές κοινωνίες και τις συζητήσεις τους δεν συμφωνούν απολύτως με τα γραφόμενα στην εφημερίδα).


Για τις Κυκλάδες οι πληροφορίες της εφημερίδας επισημαίνουν οτι
νέα υποψηφιότητα δείχνει να είναι αυτή του πρώην βουλευτή Β΄ Πειραιά (αρχικά του Συνασπισμού και μετέπειτα του ΠΑΣΟΚ), του Κιμωλιάτη Νίκου Γαλανού.
Υποψήφιος θα είναι και πάλι ο βουλευτής Τάκης Ρήγας, ενώ συζητούνται και τα ονόματα του πρώην γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Νίκου Κορφιάτη, του άλλοτε βουλευτή Λεονάρδου Χατζηανδρέου, του Γερμ. Καπίρη, της Α. Μωραϊτάκη και του Γ. Βασσάλου.


Για την περιφέρεια αυτή, όπως και για τη Β Πειραιά, έχει συζητηθεί το όνομα της Άννας Ραγκούση- Νταλάρα, συζύγου του γνωστού τραγουδιστή και εξαδέλφης του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος Γιάννη Ραγκούση.
Ο τελευταίος, αν και το όνομά του (ως τέως δημάρχου Πάρου) έχει ακουστεί για τις Κυκλάδες, όπως και για τη Β Αθήνας. φαίνεται ότι θα παραμείνει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον Παπαμανώλη τον ξέχασες που είναι ισχυρό χαρτί στη Σύρα και τον είχε κόψει τις προηγούμενες εκλογές ο Ρήγας.

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες και τον Γιακουμή που ο άνθρωπος τελευταία τρέχει παντού και δηλώνει ότι θά' ναι υποψήφιος.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΙΡΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΗΓΑ Η ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ,ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΙ ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ..ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Αν μας έλεγες και γιατί ΝΑΙ στον Καπίρη τότε θα ήσουν πιο κατατοπιστικός.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ COME BACK ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ; ΕΧΤΙΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΚΑΙΡΟΥΣΕ;ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ LOOK. EXEI ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙ(ΟΧΙ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ). ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΑΚΗΔΕΣ ΑΜΑ ΔΕ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΣΟΥΠ ΞΕΜΥΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ A-NAXIOY(ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ 13.

Ανώνυμος είπε...

Να επιλέξει νέους ανθρώπους το ΠΑΣΟΚ για υποψηφίους. Αυτή είναι λαϊκή απαίτηση. Οχι ανθρώπους που με τις προσωπικές τους επιλογές δίχασαν ή βρέθηκαν απέναντι στο παρελθόν. Ωρα είναι να μας προκύψει ως ενδιαφερόμενος και ο Λεβογιάννης !!! Οσοι έχουν αποτύχει ως υποψήφιοι στο παρελθόν καλά θα ταν να κάτσουν σπίτι τους. Αρκετά έχουν ταλαιπωρήσει τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ χρόνια τώρα !!!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ είσαι καλύτερος από αυτούς; Τι έχεις προσφέρει στον τόπο και κρίνεις ειρωνικά τους άλλους; Ο Λεβογιάννης και οι άλλοι έχουν να δείξουν έργο και μάλιστα μεγάλο. Μπορεί να έκαναν και λάθη γιατί αγωνίζονταν χρόνια, εσύ τι αγώνες έχεις να δείξεις; Κι αφού αναφέρεις ονόματα γιατί δε λες και το δικό σου;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΑΧΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒLOG;

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που έχει μια θέση, που τον έχει ψηφίσει ο κόσμος, δε μπορεί να συγκρίνετε με τον απλό άνθρωπο. το μόνο κριτήριο είναι τι δυνατότητες είχε και τι έκανε. Αν κοιτάξει κανείς όλοι αυτοί ήταν να μασάς και να φτύνεις

Ανώνυμος είπε...

Προς τι ολος αυτος ο ντορος για τον κυριο Χατζηανδρεου;.
Δηλωσε ξεκαθαρα πως δεν θα ειναι υποψηφιος σε αυτες τις εκλογες...