Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΗΝΥΜΑ Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ.

« ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΥΘYΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ».

Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για την χώρα, είπαμε την αλήθεια στους πολίτες για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας, αναγνωρίζοντας με γενναιότητα λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος. Επιλέγουμε το δύσκολο δρόμο, το δρόμο της ευθύνης, το δρόμο που υπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών, πέρα από μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Η Οικονομία είναι σήμερα η πιο επείγουσα εθνική υπόθεση. Οι συνέπειες της διεθνούς οικονομικής κρίσης δεν αντιμετωπίζονται με όμορφα και μεγάλα λόγια. Απαιτούν γενναίες και πολλές φορές όχι ανώδυνες αποφάσεις.

Ο Κώστας Καραμανλής, όπως όφειλε ως πραγματικός ηγέτης, ζήτησε την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών για να προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα σε συγκεκριμένες δράσεις και δύσκολες αποφάσεις για την οικονομία. Δεν δίστασε μπροστά στην ανεύθυνη προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να δημιουργήσει μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο μέχρι το Φεβρουάριο με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία θα ήταν καταστροφική για την οικονομία και τον τόπο.

Ήρθε η ώρα του πολίτη. Οι Κυκλαδίτισες και οι Κυκλαδίτες έχουν την ωριμότητα και την υπευθυνότητα να κρίνουν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, αλλά και το καλό του τόπου μας. Ήρθε η ώρα να επιλέξουν ποιος είναι πιο αξιόπιστος και ικανός για να αντιμετωπίσει τα πραγματικά τους προβλήματα.

Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια ανάπτυξης των Κυκλάδων που ξεκινήσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Ξέρω τα προβλήματα στο δρόμο για το μέλλον των Κυκλάδων. Μαζί θα τα αντιμετωπίσουμε. Μαζί πηγαίνουμε τις Κυκλάδες μπροστά. Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Με αισιοδοξία για το αποτέλεσμα.

Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει στις Κυκλάδες .Ένα έργο που αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα της πολιτικής μας συνέπειας και αξιοπιστίας. Ένα έργο που με κάνει να πιστεύω ότι οι Κυκλαδίτισες και οι Κυκλαδίτες θα το αναγνωρίσουν και θα

συσπειρωθούν για μία ακόμη φορά κοντά μας, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε και αυτή τη μάχη που θα είναι νικηφόρα για το καλό των Κυκλάδων ! Για το καλό της Ελλάδας !
Και σε αυτή τη μάχη δηλώνω παρόν ,στην πρώτη γραμμή του αγώνα δίπλα ΣΑΣ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυκλάδες να σερβίρεται στη ΝΔ γλαρόσουπα.
Που τον βρήκατε αυτό τον απίθανο μαιντανό και τον κάνατε βουλευτή

Ανώνυμος είπε...

ηρθε και η ωρα του.που ειναι τα λεφτα για το φραγμα οεο; αντρεας

Ανώνυμος είπε...

TO KATSABIDI ANDREA

Ανώνυμος είπε...

Ωραίοι δημοκράτες είστε ρε σεις.Συνεχίστε έτσι και θα δείτε κυβέρνηση του αγίου....άστο να μην το πω.Το καλύτερο απ΄όλα είναι να κρύβεται κανείς πίσω από την ανωνυμία και να γράφει ότι τούρθει όποτε τούρθει.Και στην τελική,ότι πρόσφερε ο Γιάννης ο Βρούτσης στη Νάξο στη διετία πούναι βουλευτής,δεν τόκανε κανείς από τη μεταπολίτευση και μετά.Αλλά σας αφήνει το γράσο πούχετε στα μάτια να δείτε πιο πέρα από τη μύτη σας? Ψηφίστε λοιπόν το ζαβό να κάνει ότι δεν έκανε επί μια εικοσαετία αυτός και η παρέα του.Π (ατήρ) Α (πεβίωσε) Σ (πόρος) Ο (λοκλήρωσε) Κ (αταστροφή). Μανώλης εξ Απειράνθου

Ανώνυμος είπε...

Απεραθείτη σταμάτα το γλείψιμο στον μαϊντανό νούμερο βουλευτή που έχετε βγάλει,αλλά τέτοιοι τέτοια βλήματα σας αξίζουν και να σας κοροϊδεύουν.
Άντε να τον προσκυνήσεις και να σου κολλήσει κανένα ένσημο τόσο σάλιο μη πάει χαμένο

Ανώνυμος είπε...

Να χαρώ εγώ επίπεδο ανώνυμε για το γλείψιμο.Αυτό είναι το επίπεδο του χώρου σου.Όσο για το ποιος γλείφει,καλύτερα άστο αρχηγέ μου.Δε σε παίρνει.Και όταν έχεις το θάρρος της γνώμης σου,βγες απ' το καβούκι σου ανώνυμε γυμνοσάλιαγκα και μίλα φανερά. Μανώλης εξ Απειράνθου.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως ΝΔ δεν ξαναψηφίζω. Τέρμα.
Μανώλης εξ Απειράνθου

Ανώνυμος είπε...

Αρχίσατε λαμόγια και τη στρέβλωση από τώρα.Αυτά έχει η ανωνυμία των blogs.Βάλτε ρε σεις νούμερα τα ονόματα σας,να μιλάμε στα ίσα.Άντε γυμνοσάλιαγκες.Ζήτω η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Μανώλης εξ Απειράνθου original

Ανώνυμος είπε...

Πως μου τη δίνει όταν τα κομματικά στελέχη μιλάνε εκ μέρους όλων μας πχ "Ο λαός θέλει το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση" ή "Οι Κυκλάδες στηρίζουν τον κ. Καραμανλή"... Αλαζονικότατο! Το τι θέλει ο λαός το αποφασίζει η κάλπη.

Ανώνυμος είπε...

δηλ τι εκανε; εγκαινιασε μαζι με τον ατσαλακωτο ενα ανυπαρκτο απο καθε αποψη νοσοκομειο,και ενα σχεδιο για το φραγμα που στην τελικη αν ..γινει θα κανει ζημια στις ποταμιες τουλαχιστον. αντρεας