Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ


Θριάμβευσε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό Κυκλάδων. Μέχρι στιγμής, στα 161 από τα 162 εκλογικά τμήματα η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει ποσοστό 36,02% και 28.693 ψήφους και το ΠΑΣΟΚ 44,91% και 35.771 ψήφους.

Οι ψήφοι του ΠΑΣΟΚ κατανέμονται ως εξής:

Ρήγας Παναγιώτης: 13.568

Παπαμανώλης Γεώργιος: 7.849

Καπίρης Γερμανός: 5.776

Τούντα Δέσποινα: 3039
Θεολογίτου Σοφία: 2762


ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΗΓΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Κυκλαδίτισσες, Κυκλαδίτες,Εικοσιπέντε και πλέον χρόνια «συνταξιδιώτες» στο συναρπαστικό ταξίδι των Κυκλάδων στο χρόνο, ζήσαμε μαζί φουρτούνες και μπουνάτσες.Αγωνιστήκαμε μαζί για κοινά οράματα και στόχους. Μοιραστήκαμε χαρές και αγωνίες, επιτυχίες και απογοητεύσεις.Οι Κυκλάδες είναι πλέον δικός μου κόσμος, που τον αγαπώ και τον υπερασπίζομαι με πάθος.Κάθε ένα από τα εικοσιτέσσερα Κυκλαδονήσια έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στο μυαλό μου.Με πολλούς από εσάς με συνδέει σταθερή σχέση ειλικρινούς φιλίας και αμοιβαίας εκτίμησης.Με περιβάλατε με εμπιστοσύνη και με τιμήσατε αναδεικνύοντάς με δύο φορές Νομάρχη Κυκλάδων και δύο φορές εκπρόσωπό σας στο Κοινοβούλιο.Εργάστηκα με επιμέλεια και συνέπεια και αγωνίστηκα ασυμβίβαστα και με πάθοςγια να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πανωλεθρία για τη Νάξο.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός.Άξιοι της μοίρας τους μια ζωή οι Αξώτες.....

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω τι εχει κανει στους μαρακηδες ο καπιρης και ειδικα στον γυιο και τον πολεμησαν με τοση λυσσα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή το κέρδος του καπίρη ήταν 4 ψήφοι σε σχέση με το 2007?

Ανώνυμος είπε...

Όχι, γιατί το 2009 το ΠΑΣΟΚ αύξησε τις ψήφους του στο Νομό κατά μερικές χιλιάδες.
δεν φταίνε οι Ναξιώτες για την αποτυχία του Καπίρη, ούτε ο γιος του Μαράκη-πρόσωπο που μάλλον κακό σου κάνει όταν σε υποστηρίζει, ο ίδιος φταίει και η γνωστή περί το "ΒΗΜΑ" παρεούλα.

Ανώνυμος είπε...

Το 2007 το ΠΑΣΟΚ πήρε στις Κυκλάδες 31.925 ψήφους και το 2009 πήρε 35.771

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΞΙΕ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΒΡΟΥΤΣΗ 10500 ΣΤΑΥΡΟΥΣ . ΑΝΑΞΙΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΑ;

Ανώνυμος είπε...

Ήταν γνωστές οι ενδοπασοκικές-προσωπικές αντιθέσεις στη Νάξο. Και δυστυχώς εκφράστηκαν και στην κάλπη. Όχι οτι έπρεπε να ψηφίσουμε ντε και καλά Ναξιώτη υποψήφιο, αν δεν ήταν ικανός, αλλά να μην τον καταψηφίσουμε βρε αδελφέ στη βάση των προσωπικών μας διαφορών.
Αυτό δείχνει και την ποιότητα της πολιτικής και των ανθρώπων.
Το ΠΑΣΟΚ δεν είχε και δεν έχει σοβαρό κομματικό μηχανισμό στη Νάξο, με άξια και δυναμικά πολιτικά στελέχη. Δεν έχει πολιτικές θέσεις για τα προβλήματα του νησιού και του νομού, δεν κάνει ανοίγματα και συμμαχίες με πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, δεν συζητά με τον κόσμο για τις τοπικές και γενικές πολιτικές. Για να αλλάξει πορεία πρέπει να βάλει στην πάντα τις ιδιοτέλειες και τα προσωπικά και να ασχοληθεί επιτέλους με την πολιτική και την υπηρέτηση του δημόσιου και ναξιακού συμφέροντος.
ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ, που λέει και το σύνθημά μας. Στην πράξη όμως. Αλλιώς δε βλεπω χαίρι και προκοπή.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως ο κ. Γερμανός Καπίρης άξιζε μιάς πολύ καλύτερης τύχης. Τί έφταιξε ?

Ανώνυμος είπε...

Όταν την ώρα που το κόμμα σου ανεβαίνει θεαματικά εσύ πέφτεις συμαίνει ότι φταις ο ίδιος κια [οχι οι ψηφοφόροι. H ομάδα-παρέα που ελέγχει την οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στη Νάξο τελευταία έχουν κάνει σωρεία από λάθη. Το ΠΑΣΟΚ στη Νάξο χρειάζεται εκ θεμελίων ανανέωση, αλλιώς δεν έχουν μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

Μαράκης - Ρήγας Α.Ε. :-)

Ανώνυμος είπε...

Ξεκατινιάζονται οι Δεξιοί για την ήττα, ξεκατινιάζονται και οι Πασόκοι; Εγώ πιστεύω οτι οι νταβατζήδες, οι εργολάβοι και οι προμηθευτές του δημοσίου δεν θα πειραχτούν. Τώρα γλύφουν το Γιώργο, όπως βλέπω. Θα έχουμε ρεμούλα πάλι όπως την περίοδο Σημίτη. Να μου το θυμηθείτε.

Ανώνυμος είπε...

Αφίξεις και παραλειπόμενα από το πάρτι του Στ. Ψυχάρη
enimerosi24.gr

Σάββατο βράδυ και στην Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι, γίνεται το αδιαχώρητο από τις λιμουζίνες και τα ακριβά αυτοκίνητα. Στην οικία του εκδότη του ΒΗΜΑΤΟΣ, κυρίου Σταύρου Ψυχάρη το καθιερωμένο πάρτι τη νύχτα πριν τις εκλογές είχε μόλις ξεκινήσει. Από τη Νέα Δημοκρατία, το κατώφλι του σπιτιού περνούν, οι πρώην υπουργοί, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, Γιάννης Παπαθανασίου, Φάνη Πάλη Πετραλιά, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Κωστής Χατζηδάκης, Θοδωρής Ρουσόπουλος και ο βουλευτής Κυριάκος Μητσοτάκης. Από το ΠΑΣΟΚ στο καθιερωμένο κοκτέιλ πάρτι του εκδότη το παρόν έδωσαν, ο Κώστας Σκανδαλίδης, η Λούκα Κατσέλη, η Μαρία Δαμανάκη, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο Κώστας Γείτονας, ο Πέτρος Ευθυμίου, ο Γιώργος Κατσιφάρας, αλλά και ο Κώστας Σημίτης, χωρίς την Δάφνη, που συμπτωματικά κατοικεί ακριβώς απέναντι! Να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των πρώην υπουργών και βουλευτών συνοδεύονταν από τους συζύγους τους.
Η δημοσιογραφική οικογένεια εκπροσωπήθηκε αποκλειστικά και μόνο από δημοσιογράφους του ΔΟΛ. Τον διευθυντή των ΝΕΩΝ Παντελή Καψή, τον διευθυντή σύνταξης του ΒΗΜΑΤΟΣ Γιάννη Πρετεντέρη και τους δημοσιογράφους της πρωινής του συγκροτήματος, Βασίλη Χιώτη, Νίκο Χασαπόπουλο και τον Παύλο Παπαδόπουλο.

Ο ένας έχει ανάγκη τον άλλον
Οι συζητήσεις και τα πηγαδάκια ήταν απολαυστικά. Οι περισσότερες πλάκες ήταν μεταξύ των πρασίνων για το ποιοι θα υπουργοποιηθούν παρότι όλοι δήλωναν συγκρατημένοι λέγοντας, «Ας μην βιαστούμε. Κάτσε να δούμε πρώτα, διότι όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι»! Αντίθετα στο γαλάζιο στρατόπεδο οι συζητήσεις περιορίζονταν στην σταυροδοσία και στην επόμενη ημέρα.
Αν και οι παρευρισκόμενοι δεν κατάφεραν να προβλέψουν – όπως κανένας άλλωστε, το εύρος της νίκης του ΠΑΣΟΚ, θεωρούσαν δεδομένη την αυτοδυναμία. Ως εκ τούτου όταν η συζήτηση ήρθε στις σχέσεις πολιτικής και ΜΜΕ, το ενδιαφέρον άναψε από όλες τις πλευρές και όλοι περίμεναν να ακούσουν την τοποθέτηση του οικοδεσπότη, για το πώς σκέφτεται να αντιμετωπίσει το συγκρότημα τον νέο Πρωθυπουργό, που το 2007 του επιφύλαξε τον πηχυαίο τίτλο «Παραιτηθείτε κύριε Πρόεδρε». Με το γνωστό του ύφος (για εκείνους που τον γνωρίζουν), ο Σταύρος Ψυχάρης ήταν λακωνικός, περίπου είπε το εξής: το μαγαζί (δηλαδή ο ΔΟΛ), είναι γωνία όσο ανάγκη έχουμε εμείς το ΠΑΣΟΚ, άλλο τόσο μας έχει κι αυτό!

ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαράκης όμως βγήκε δήμαρχος με το απαθί του, συνέτριψε στις εσωκομματικές εκλογές για το χρίσμα τον Λάζαρο και πήρε τις εκλογές έχοντας απέναντί του όλα σχεδόν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Νάξο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιώργος ξεκινά καλά. Φτιάχνει νέο θεσμικό πλαίσιο για τις κρατικές προμήθειες και τα δημόσια έργα. Όλοι οι διοικητές των ΔΕΚΟ που είχαν διοριστεί από τη ΝΔ θα αξιολογηθούν και όσοι κριθούν ικανοί θα παραμείνουν στις θέσεις τους. Πότε ξανάγινε αυτό; Βέβαια θα δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα εκείνων που έσπευσαν να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους παραμονές εκλογών, βάζοντας όρους για υψηλή αποζημίωση σε περίπτωση αντικατάστασής τους.
Ομπρός να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα!

Ανώνυμος είπε...

Σικελιανέ μου, εσύ. Γιατί δεν το γράφεις ολόκληρο;

Ομπρός. βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω απ΄ την Ελλάδα

Ομπρός, βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω απ' τον κόσμο!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΝΑΞΟ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΒΡΟΥΤΣΗ,ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ?????????

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 6 Οκτώβριος 2009 3:17 μμ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΞΟ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΕΙΡΘΕ ΠΡΩΤΟΣ ΒΛΑΚΑ ΣΕ ΑΝΔΡΟ ΤΗΝΟ ΜΎΚΟΝΟ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΟΥΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΧΑΣΕ ΨΗΦΟΥΣ . ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΣΟΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΊΞΕΤΕ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ? ΠΟΣΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ? ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΕΣΕΝΑ ΗΝΤΑ ΣΟΥΧΕΙ ΚΑΝΕΙ?