Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Με ισοπαλίες δεν παίρνει πρωτάθλημα ούτε ο … ΘΡΥΛΟΣ


Το αυτογκόλ της κ. Διαμαντοπούλου, μετράει για… δύο.

Τις διαδικασίες κατάργησης προεδρικού διατάγματος που αφορούσε στην ιδιωτική δραστηριότητα στον τομέα της Υγείας και υπεγράφη τρεις μόλις μέρες πριν τις εκλογές, κίνησε η αρμόδια υπουργός…

...Aστυνομία φιλική στον πολίτη, ριζική αναδιάρθρωση της Πυροσβεστικής, κατάργηση της Αγροφυλακής, αλλαγές στην ΕΥΠ….

Την υλοποίηση του προγράμματος της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης στα σχολεία της δευτεροβάθμιας για τη φετινή χρονιά διέκοψε με σχετικό υπηρεσιακό έγγραφο προς τις Διευθύνσεις η υπουργός Παιδείας.
Η διαδικασία «πάγωσε» διότι είχε δρομολογηθεί ως προς το μέρος των προσλήψεων από την προηγούμενη ηγεσία του ΥΠΕΠΘ χωρίς να έχουν εξασφαλισθεί οι αντίστοιχες πιστώσεις.

Δηλαδή επειδή χρωστούν στους προμηθευτές τα νοσοκομεία, πρέπει να τα κλείσουμε μαντάμ Σεγκολέν;

Αύριο πρωί - πρωί με τον κηδεμόνα σου…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν δε ξέρετε κάτι, καλλίτερα να μην το γράφετε.
Η ενισχυτική διδασκαλία εδώ και δυο χρόνια υπολειτουργούσε για να μην πω οτι δε λειτουργούσε. Ρωτήστε τα σχολειά της περιοχής σας. Και ενώ δεν έχουν δημιουργηθεί τμήματα φέτος, έχουν προσλάβει καθηγητές με αδιαφανείς διαδικασίες και χωρίς να έχουν εξασφαλίσει πιστώσεις. Για ποια ενισχυτική, λοιπόν, μιλάμε; Μούφα ήταν η ιστορία από την αρχή, για να κονομάνε κάποιοι ημέτεροι.
Πρέπει να καταργηθεί; ΟΧΙ, αλλά να μπει σε ΝΕΑ ΒΑΣΗ για να είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.
Τι κοινό έχουν οι προμηθευτές των νοσοκομείων με την ενισχυτική διδασκαλία; Ταιριάζουν μόνο στη σπατάλη αλλάγια την υγεία είναι αναγκαίες και χωρίς αναβολή οι προμήθειες , ενώ στα σχολεία το σύστημα δε δούλευε και δεν δουλεύει, δεν είναι αποτελεσματικό και πρέπει να γίνει με νέο σχεδιασμό.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ.Η ΠΔΣ ΗΤΑΝ ΦΥΤΩΡΙΟ ΒΥΣΜΑΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά έκανε ,αλλά όχι για το λόγο που το έκανε.
Ήταν από κάθε άποψη ένας αποτυχημένος θεσμός.
Αλήθεια ποιος τον εφάρμοσε;

Ανώνυμος είπε...

A. Διαμαντοπούλου: Δεν σταματά η Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη

Αναστέλεται προσωρινά, μέχρι να εξασφαλιστούν οι πόροι και η διαφανής διαδικασία πρόσληψης των εκπαιδευτικών και τότε θα ξαναξεκινήσει.
.
H δήλωση της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου με αφορμή το θέμα της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης, που αναστέλλεται, έχει ως εξής:
«Η Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη (ΠΔΣ) θα ξεκινήσει άμεσα και στις δεδομένες συνθήκες θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να εξασφαλισθούν οι αναγκαίοι πόροι και οι διαδικασίες πρόσληψης να διέπονται από αξιοκρατία και διαφάνεια. Τέλος, στην αδιαφάνεια και το κομματικό κράτος!»