Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Καρατσεκαρισμένο και αποκλειστικό!!!


Δεν ξορκίζει ο αγιασμός τα παγανά της Νάξου!

Οι καλικάντζαροι περνούν καλά, πολύ καλά και θα παραμείνουν…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο Δεσπότης Σύρου, Τήνου κ.λπ. στην πρωτοχρονιάτικη πίτα της Νομαρχίας ευχήθηκε λέει:1) να μη γίνει ένας δήμος η Σύρα, 2)Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανένα να στερήσει από την πόλη τα προνόμια που της έδωσε η ιστορία της.
Το τελευταίο αφορά την ίδρυση Εφετείου στη Μυτιλήνη.

Δηλαδή κατά τον δεσπότη, δεν πρέπει να γίνει Εφετείο στη Μυτιλήνη, επειδη υπάρχει στη Σύρα από πολύ παλιά.
Μπράβο δέσποτα άγιε, να στερούνται οι άλλοι αυτά που έχει η Σύρα, Επειδή τα έχει από παλιά οι άλλοι πρέπει να συνεχίσουν να ζουν στον μεσαίωνα.
Γιατί ευλογημένε να μην αποκτήσουν και οι άλλοι τα δικά τους;
Τα ίδια λέγανε και με το Πρωτοδικείο Νάξου. Εκείνοι είχαν, αλλά δεν έπρεπε να αποκτήσουν οι άλλοι. Πολύ δημοκρατικά είναι αυτά δέσποτα άγιε (το α μικρό μικρό να τόσοδα....)

Ανώνυμος είπε...

"Και το πνεύμα εν είδει περιστεράς εβεβαίου του λόγου το ασφαλές". Κόκκοτα ξανά και άσε τα παγανά. Οι καλικάντζαροι θα εξαφανιστούν, γιατί πάντα είναι πρόσκαιροι.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα τα Φώτα γέμισε κάθε είδους καλικαντζάρους ο Απόλλωνας.

Ανώνυμος είπε...

Και μια και ο λόγος περί ...καλλικατζάρων στη Νάξο και τον Απόλλωνα σας δίνω μια είδηση:
Ο Επίτιμος δηλώνει τήδε κακείσε στη Νάξο ότι στην ΟΝΑΣ έγινε πραξικόπημα και υπήρξε ...αποστασία. Μιλάει για Τσιριμώκους στην ΟΝΑΣ, για Στεφανόπουλους και άλλους....βρυκόλακες από το 1965, που ανέτραψαν την κατάσταση και την ομάδα του στην ΟΝΑΣ.
Αν είναι έτσι, έχουμε ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην ΟΝΑΣ, που θα έχει ενδιαφέρον, αρκεί οι νέοι άρχοντές της να αντέξουν και να προχωρήσουν σε ριζική ανανέωση σε ιδέες και πρόσωπα κ.λπ.
Οψόμεθα.