Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Αναπαράσταση γάμου στην Κωμιακή

Αναπαράσταση γάμου από τα παιδιά του πνευματικού κέντρου Κωμιακής


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα δεν σας έστειλε την "ιστορία" του ο(πώς τον είπε ο ανάξιος?) Ν. Ι. Λεβογιάννης? Θα σκάσετε από τα γέλια για την...αντικειμενικότητά του. Έξι σελίδες π.χ. για την ανύπαρκτη πολιτικά αφεντομουτσουνάρα του και μισή για τον Χατζηανδρέου. Αντί να αποφύγει να γράψει για τον εαυτό του και για λόγους αυτοπροστασίας.
Η κριτική είναι λ'εξη απαγορευμένη. Αλλά αυτή χρειάζεται και κριτικο και νηφάλιο νου.
Α, ρε γέλια που έλεγε ο Αυλωνίτης.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ασχολείσαι με πολιτικά πτώματα. Θυμάσαι πως λένε τον ανεκπαίδευτο οδηγό; Νικολάκη. Και τον ανεκπαίδευτο πολιτικό(και όχι μόνο, που λέει και το παλιό Πασοκ); Λεβογιάννη.

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε,αντί να χαρείς το vidεάκι του γάμου και την κερά Ζωή Φατούρου, ρίχνεις δηλητήριο,πολύ ρε παιδάκι μου, γιατί ρε παιδάκι μου τόση ζήλεια. Kάνε κανένα ευχέλαιο σπίτι σου μπας και συνέλθεις.

Ανώνυμος είπε...

Μα διαβασες τι γραφει ο αθεόφοβος και μας το πουλά για ιστορία. Κρίμα τα 25 ευρωπουλ'ακια που έδωσα.

Ανώνυμος είπε...

τι περίμενες, να μη γράψει για τον ευατό του, αφού ήταν βουλευτής μέχρι το 2000; Στο βιβλίο είναι όλοι οι Ναξιώτες πολιτικοί από το 1821 μέχρι το 2000. Αν είσαι αντικειμενικός πρέπει να δεχτείς ότι δεν μπορούσε να αποκλείσει τον ευατό του. Άλλο αν ευλογάει τα γένια του, αυτό θα κριθεί από το αν λέει την αλήθεια για τον ευαρτό του και για τους άλλους πολιτκούς και αυτό είναι εύκολο να το βρούμε ακόμη και από τη Βουλή μέσω internet. Εκεί υπάρχουν πολλά βιογραφικά και δραστηριότητες των πολιτικών.

Ανώνυμος είπε...

Στη βουλη ποιος δίνει το βιογραφικό και από ποιον ελέγχεται. Σαν το ποθεν εσχες ειναι κι αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν εγραφε σε πρωτο προσωπο το αυτο-βιογραφικό του;

Ανώνυμος είπε...

Δε ξέρω για τον παραπάνω αλλά εγώ έχω κάνει ευχέλαιο και δεν μου φεύγει ρε παιδάκι μου η αντι-λεβογιαννίτιδα. Είναι σοβαρό, γιατρέ του μπλογκ?

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις κανένα συγγραφέα που να μην έχει στο βιβλίο του, συνήθως στην αρχή, το βιογραφικό του;

Ανώνυμος είπε...

Η βουλή, μετά τη δικτατορία, ύστερα από κάθε εκλογή, εκδίδει ένα βιβλίο με φωτογραφίες και βιογραφικά των βουλευτών, αλλά αυτό σεχεδόν πάντα γινεται και από εκδοτικούς οργανισμούς συνήθως μεγάλων δημοσιογραφικών συγκροτημάτων. Και στην ιστοσελίδα της Βουλής υπάρχουν τα βιογραφικά των βουλευτών.

Ανώνυμος είπε...

Τα έχω διαβάσει αυτά τα βιογραφικά που βγάζουν οι εφημερίδες(Νέα, Ελευθεροτυπία), 5-10 γραμμές. Άλλο αυτό και άλλο μια βιογραφία σε βιβλίο ή εγκυκλοπαίδεια. Εκεί θα δεις και κάποια αδ΄υνατα σημεία του βιογραφούμενου, κάτι ολοκληρωμένο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗ?